Gość: Hamprej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 12:53 Jaki film w waszym bezposrednio doswiadczonym odczuciu jest najwiekszym wyciskaczem lez. Ja najbardziej plakalem ogladajac film Gattaca. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Najwiekszy wyciskacz lez. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.04, 18:22 Zielona Mila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikor Re: Najwiekszy wyciskacz lez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 18:48 Przy oglądaniu "Rambo 3" i "Akademia policyjna 5" poleciało tyle łez, tylko, że nie wiam z jakiego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka71 Re: Najwiekszy wyciskacz lez. 10.02.04, 22:26 ostatni walc. z Vivien Leight. wojna, milosc i bieda. po prostu klasyk melodramatu. jakos ten film od razu mi sie nasunal. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: Najwiekszy wyciskacz lez. 11.02.04, 09:27 Zgadzam się w całej rozciągłości, dorzuciłabym jeszcze może Titanica z nowszych. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka71 Re: Najwiekszy wyciskacz lez. 11.02.04, 11:35 a tak wogole, bo moj wyciskacz juz zadeklarowalam wczesniej, co to za film - Gattaca, nic o nim nie slyszalam niestety (a podejrzewam podstep..;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Love Story 11.02.04, 20:25 Zdecydowanie Love Story i Przeminelo z wiatrem Odpowiedz Link Zgłoś
aches.a Re: Love Story 11.02.04, 21:09 1. "Jack" 2. "Stalowe magnolie" 3. "Dzień zagłady" Odpowiedz Link Zgłoś
koza_koza Re: Najwiekszy wyciskacz lez. 11.02.04, 21:15 gattaca - świetny film sf, z umą thurman, ethanem hakiem i judem law... poruszający, zmuszający do myślenia. bardzo lubię do niego wracać. nie stracił na swojej aktualności do dziś... k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najwiekszy wyciskacz lez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 16:14 gattaca - zieeew i schemat. przerabialiśmy to już X razy. technologia, kasty, przyszłość, społeczeństwo, bla bla. no a ten końcowy wyścig pływacki braci? film przewidywalny i ckliwy, ot wsio. Odpowiedz Link Zgłoś