IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.02.04, 19:51
Film ten jest przykladem , na to jak robi sie tzw.odwalanke . To normalna
rzecz w Hollywoodzkiej stajni , wydaje sie kase bo jest jej za duzo - a i
brak dobrych scenariuszy do tego zmusza.Szkoda tylko Umy Thruman i dlaczego
Woo tak latwo popada w rutyne.Ocena swiatowa 2.4/5 ,czyli przecietny z
atrakcjami.Wiec jesli mamy kasy ponad stan , to bilet se kupmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: Zapłata IP: *.elektrim.pl 17.02.04, 09:43
      nie polecam nawet w najbardziej nudny wieczór - no chyba ze ma sie 13 lat.
      • Gość: Krzywy Oj słabiutki film, słabiutki!!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 19.02.04, 14:30
        Naprawdę trudno się doszukać pozytywów. Nudny film. Dobrze, że przyszedłem na
        pokaz prasowy to przynajmniej wyżerka była za darmo w Cinema City Plaza. Miałem
        nosa żeby nie jesć śniadania. Przekąski pyszne. Dzięki Wydawnictwu Literackiemu.
    • ton2 Re: Zapłata 17.02.04, 11:16
      Bardzo bardzo przecietny film. Wlasciwie to popluczyny po "Raporcie
      Mniejszosci" i to w kiepskim stylu. Ben Affleck staje sie fatalnym aktorem, a
      fakt ze dzieki opaleniznie przypominac Leppera Andrzeja zaczyna, wcale mu nie
      pomaga. Niestety w jego towarzystwie i piekna Uma zapomina, ze jest aktorka i
      staje sie ciezkostrawna. John Woo schodzi na psy i to z szybkoscia gorskiej
      lawiny. Nie polecam. Chyba ze ktos jest zagorzalem fanem Dicka. Wtedy nie
      polecam tym bardziej. Fanom Umy odradzam jak najbardziej.
      • Gość: piter Re: Zapłata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 10:42
        Film niezle sie ogląda i warto pójść.
    • Gość: trópfszafie LITOŚCI !!!!! MIEJCIE LITOŚĆ !! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.02.04, 17:23
      umieram....
      • Gość: Zbyszek Wiadomo, że na Szkieletczyźnie jest inaczej, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:33
        ale nie wiedziałem, że nawet polska ortografia ma tam inne reguły.
        Cały naród i tak Was kocha, przez to, że stoi stoi w kolejkach pod ambasadą USA
        i Kanady dzięki pierdolo.ej Galicji i Lodomerii, gdzie marzeniem od pokoleń
        jest praca na czarno w Hameryce, a nie zdobycie np. wykształcenia i praca dla
        siebie i dla naszego kraju.
        Amerykanie nie rozróżniają polskich krain a zwłaszcza byłych zaborów i nie chcą
        odpuścić wiz wszystkim Polakom, a nie tylko (co się wydaje najsprawiedliwsze w
        Wielkim Księstwie Poznańskim) utrzymać je dla tych, o których jest tyle
        znakomitych polish jokes'ów w rodzaju: jak najłatwiej złamać Polakowi palec -
        odp.: uderzyć go pięścią w nos; itd. itp.
        • ignatz Re: Wiadomo, że na Szkieletczyźnie jest inaczej, 21.02.04, 23:19
          O, widzę wyłażą kompleksy. Ale nie bój się, człek z nich zbudowany.
      • Gość: Smoke_a_Lot Bylem widzialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 14:38
        Bylem widzialem, poczatek filmu bardzo wciagajacy niestety pozniej wielka kupa,
        pan woo wylazi na kazym kroku irytujac swoimi durnymi bojko-poscigo-schematami.
        Ben aktorem nie jest i nie bedzie ------> tanizna, w samych gniotach kolega gra
        i nic wiecej (pearl harbor np:)) Szkoda Umy naaaaprawde nie wiem co ona tam
        robi :/
    • sozeisgod Re: Zapłata 27.02.04, 09:03
      Przyjemny film dla młodszej (i męskiej) części widowni. Dużo bijatyki (ale zero
      trupów), scenariusz dosyć ciekawy, wydźwięk optymistyczny. Byłem do tego filmu
      źle nastawiony i być może dlatego tak miło się zaskoczyłem. Nie ma co żałować
      tych 15 zł, na okienko pomiędzy zajęciami jak znalazł.
      • Gość: Mote Re: Zapłata IP: *.acn.pl 28.02.04, 19:11
        Kolejna kiła na podstawie OPOWIADANIA Philipa Dicka.
        Czyta się je w 30 min. i jest naprawdę świetne.
        Jak można zrobić 1.5h film nic nie dodając i położyć wszystkie fajne pomysły?
        John Woo chyba niestety się ostro przećpał w Hollywood i stracił cały talent.
        Zero napięcia (poza pierwszymi 15 min.), dramat aktorski, tragedia reżyserska.
        Kto lubi SF, niech ucieka jak najdalej. Biedna Uma, nie wiem co jej się stało,
        że w tym zagrała. Kasa?
      • Gość: haiko Re: Zapłata IP: 81.15.254.* 28.02.04, 20:06
        a jak tam paul giamatti? nie mam zamiaru tracic czasu na film ,ale tego faceta
        uwielbiam i bardzo mu kibicuję. czy zagrał cos ciekawego na tyle aby mnie
        przekonać.
        • franzmaurer Re: Zapłata 29.02.04, 01:20
          Zabawne... tyle kasy władowane... a recenzje można napisać używając trzech słów:
          Hi-Tech Bullshit ;)
    • Gość: Bartosz Re: Zapłata IP: *.man.polbox.pl 03.03.04, 13:33
      Film jest tak kiepski, że aż się płakać chce. Odradzam wydawanie pieniędzy na
      bilet do kina. Lepiej dać pijaczkowi na parę browców :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka