dobraiwierna 25.11.10, 19:27 zadnego kina familijnego, zadnych komedii romantycznych, oper mydlanych a juz tym bardziej polskiej produkcji. po prostu jakis ciekawy film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessjobaggy Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:14 kombinerki.pinocheta napisał: > nasza klasa Kombi, to jest ten film, z ktorego utwor niedawno zalinkowales w watku o nastrojach? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:18 mozliwe, nie pamietam dokladnie w jakim to bylo watku, ale utwor z tego dilmu rzczywiscie zalinkowalem Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:30 Dodalam do swojej listy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:41 widze, ze ten festen ma wysoka ocene i dobre recenzje ale rezyserowal go vinterberg, czyli pachnie dogma 95 nakrecony jest w ten drazniacy wedlug mnie sposob, z drzaca kamera, jakby "z reki"? Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:46 Dokładnie, dogma, drżąca kamera i nieoświetlone wnętrza, ale film świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:51 Nie wiedzialam, ze film mial dobre recenzje. Nic o nim wczesniej nie slyszalam. Obejrzalam go wlasciwie przypadkowo, bo dostalam ze swojej wypozyczalni darmowe 2 godziny na obejrzenie filmu online. Tak, krecony jest z reki, ale akurat tutaj mi to tak nie przeszkadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 19:59 'a serious man' braci coen, tak na ten przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Kontrolerzy 25.11.10, 20:13 "Kontrolerzy". Generalnie nie przepadam za filmami, to jest jeden z nielicznych wyjątków. Polecam oburącz. Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Kontrolerzy 25.11.10, 20:22 > dla mnie wegierskie nudziarstwo Rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: polećcie jakis film a dvd 25.11.10, 20:18 Z ostatnio ogladanych Festen (dunski). Rozwalil mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobraiwierna Re: polećcie jakis film a dvd 26.11.10, 09:09 z tych wymienioych widzialam tylko nasza klase. dobry film, mam nadzieje rownie dobry jak pozostale. ale nie moge ich znalezc w wypozyczalni Odpowiedz Link Zgłoś