figo15 06.05.04, 11:53 Film jest gówniany, za to gra jest przedniej marki. Dla mnie najlepsza w jakąkolwiek kiedykolwiek grałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.kedzierska Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce 06.05.04, 13:00 No pewnie,że jest gówniany. A jaki może być film, który nie ma zasadniczo fabuły tylko serię scen ze snującymi się koszmarnymi potworkami? gdyby nie Milla Jovovich, śliczna i psychodeliczna, to w ogóle byłoby do dupy. tak to jest, jak się z gry próbuje zrobić film. reżyserzy chyba nie wiedzą o co w tym biega. gry strzelanki mają to do siebie,że brak im morału. a w filmie morał być musi,czyli treść powinna mieć sens, inaczej nie wiadomo po co go kręcili i po co się go oglądało. takie są niestety zasady pisania scenariuszy. widocznie nie wszyscy o tym wiedzą. a w gre nie grałam, bo nudzi mnie strzelanie do nieestetycznych koszmarków w brzydkich jak sto nieszczęść lokacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce IP: *.os.kn.pl 06.05.04, 17:45 ej chopie! najarałeś się czego czy zakochanyś? "Milla Jovovich, śliczna i psychodeliczna", śliczna-zagraniczna. nieźle poszedłeś, ale wiem o co ci chodzi, laska ma wcalę niezłe ciałko i usto też. pozdrawiam wszystkich wielbicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.A. Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 05:12 Po pierwsze nieprawda że scenariusz musi mieć morał. Sam film nie był zły chociaż to kino klasy B bardziej niszowe i dla fanów niż zwykłych widzów. Scenariusz nie był taki kiepski a sama gra to połączenie akcji, horroru i przygodówki. W grze przedewszystkim rządzi klimat i albo ktoś go kupuje lub nie. Każda kolejna część ma fabułę i właśnie klimat bo gdyby nie one to seria nie byłaby tak popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce IP: *.welnowiec.net 06.05.04, 14:02 pierwszy film byl do niczego. mam nadzieje ze drugi bedzie tak dobry jak gra RE3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renning Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 07.05.04, 09:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renning Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 07.05.04, 09:06 gra gówniana film gówniany , pomysł gównianyi zerżnięty, bzdura syf chała, a gierka--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyku Re: "Resident Evil: Apocalypse" w Polsce IP: 217.97.169.* 25.05.04, 10:19 Ciekawe co to będzie, bo jesli będzie taki jak część pierwsza, to kapa.. Odpowiedz Link Zgłoś