Gość: Baby Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:53 "Dwójka" jest świetna pod względen tańca (ta namiętnośc...:)))), ale ogólnie marny remake świetnej "jedynki".Scenariusz beznadziejny no i nikt nie może zastąpić boskiego Patrick'a Swazye!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naomi Re: Dirty Dancing 2 IP: *.aster.pl 28.03.05, 18:50 Dirty Dancing 1 było fajne, ale dwójka? PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!! Gniot z nieznanymi aktorami i wogóle wszystko przesłodzone! Definitywnie Odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: Dirty Dancing 2 IP: 80.55.251.* 21.07.05, 18:17 myślę ze ta druga część jestlepsza.Myślę że dzieje sie tam wieencej np. więcej jest scen tanecznych i tak wogule to jest tam zarom..... muzyka.Imnie cały film z muzyką się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla mnie bomba:) Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:29 oglądałam i chociaz uważam, ze pierwsza wersja była rewelacyjna, to musze przyznać, ze druga jest lepsza!!! wystarczy nie utożsamiać tych filmów ze soba, bo maja zupełnie inny klimat:)) no i ta muzyka w havana nights!!!!!! achhhhhhh.... tanczyli tez duzo lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:37 Film rewelacyjny co tu wiecej mówić poprostu trzeba go oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:50 dirty dancing 2jest super!a w szczeg€lności Diego Luna!mam nadzię ,że poznam kiedyś go osobiście! ten film jest o prawdziwej miłości,tańcu... czy ktoś może wi czy w powiecie podkarpackim jest szkoła tańca afro-kubańskiego? zahcęcam do oglądania go i napiszcie co o nim sądzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:54 masz w zupełności racje! dirty dancing jest super. może złorzymy klub pt."Dirty Dancing" kto chce sie wpisać? idpisujci szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:36 Czepiasz się.Film jest po prostu fajny...nie zwracam uwagi na takie szczegóły...tańczą super i nie mam zastrzeżeń do żadnego z aktorów. PS:Diego Luna to BOSKI facet...a jaki męski.Jesteś okropny.Film jest bardzo ładny i ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dirty Dancing 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.05, 20:24 film jest suuuuper!!!!!!!!!! najlepszy z najlepszych !!!!!!!!! ogladalam go uz wiele razy i wciaz go ogladam, to chyba o czyms swiadczy...film podoba sie wszystkim moim znajomym...a diego jest poprostu rewelacyjny !!! wspanialy facet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka888 Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:08 Druga część, jest znacznie lepsza od pierwszej. Zakochałam się w tym filmie od pierwszwego obejrzenia. Bardzo podobał mi sie Diego Luma jako Javier. Poszukuje muzyki. Gdyby ktos miał lub przypadkiem znalazł to proszę o kontakt agatka888@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolna Re: Dirty Dancing 2 IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 23.01.06, 02:38 Ten film jest jednym z moich ulubionych filmów.Można było wczuć się w Kubańskie rytmy.Po jego obejrzeniu moim marzeniem jest pojechać na Kubę i tam odnależc Kubańską miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
misialina4 Re: Dirty Dancing 2 23.01.06, 23:48 Jak na mój gust "pierwsza" część jest znacznie lepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Dirty Dancing 2 IP: 80.50.249.* 25.05.06, 20:25 Moim zdaniem ten film jest naprawdę fajny.Nie rozumiem, dlaczego jest tak krytycznie oceniony.Jeżeli komuś się nie podoba, nie musi go oglądać!Po co od razu tak go krytykować?Każdy ma własne zdanie, ale nie musi narzucać go innym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majlo Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:11 A mi się ten film podobał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktyv Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:41 a mnie nie :P jedynka była w porządku, dwójka to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drty Girl hehe Re: Dirty Dancing 2 IP: *.fuz.pl 13.08.06, 00:03 Film jest ZAJ****** nie moge oczu od niego oderwac jak go oglądam.,a mogła bym to robić cały czas...a opsada...Diego Luna...:***naprawdę jako człowiek nie jest taki fajny jak w Dirty...czytałam sporo na jego temat...może fabuła filmu nie jest zawiła,ale muzyka,aktorzy i kojobrazy,dodają wszystkiego co potrzebne temu filmowi...pozdr każa osobę co myśli tak jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Dirty Dancing 2 IP: *.209.234.085.chello.no 13.08.06, 16:43 Ten film nie umywa sie do 1 czesci.Aktorka do bani,niezgrabna i te jej okropne usta blee,ten latynos nawet calkiem calkiem,ale reszta to porazka,szkoda czasu i kasy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana w dd Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:10 Żadna częśc nie będzie już lepsza. Żadna bez Patrica i Jennifer. Oni są wprost cudowni. A tak tańczcowali że asz mi dech zapeierało. Niech wyemituja DD 2 to wtedy porównamy. A ja bym chciała jeszcze raz PRetty Woman i Dirty DAncing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cob.don Re: Dirty Dancing 2 03.01.07, 19:20 Wiem, że jest "Dirty Dancing Havana Nights". Nie widziałam, więc nie umiem ocenić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Dirty Dancing 2 IP: *.tbcn.telia.com 10.02.07, 18:39 To nie prawda film jest fantastyczny do odprezenia sie przy dobrej muzyce. Inny nie znaczy gorszy. Uwazam ze 2 czesc nie jest lepsza ani gorsza. Jest fajna i polecam dla ludzi lubiacych taniec......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rucia Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:58 film jest świetny a muzyka jeszcze lepsza super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:48 Przeczytałam twój komentarz i uważam ,że jest bez sensu... Sugeruję ,że nie widziałeś tego filmu i nie potrafisz docenic naprawdę dobrego kina. Oczywiście nie zgadzam się też z tym ,że jest on ,,wymysłem" bo jak mi widomo i mówi też to sama choreografka jest oparty na prawdzich faktach z jej życia... Co do kostiumów hmmm... trudno by było zrby w tamtych czasach dziewczęta chodziły w miniówkach ....Naprawdę brak Ci optymizmu..... Odpowiedz Link Zgłoś
marylka1000 Re: Dirty Dancing 2 03.03.07, 14:47 ogladam ten film w kinie i rzeczywiscie to nie to samo co jedynka gdyby nie podczepili go do tego cudnego filmu tylko potraktowali jako oddzielny film a nie kontynuacje to bylby fajniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Dirty Dancing 2 04.03.07, 16:58 Myśle, że ten film sam w sobie nie byłby taki zły gdyby nie doklejanie tytułu kultowego filmu dwójki. Motyw zakazanych związków i tańca i Patric Swayze to jedyne co te filmy mają wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:36 powiem tylko tyle ten film jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 13:26 sory, ale raczej w tym filmie happy endu nie było ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś