Gość: Ridee IP: *.180.93.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.11, 11:34 Gratuluje obiektywizmu! Nie dostali sie biletu do kina, to trzeba film "położyć"? Szok :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuna Film dla publiczności w przedziale 8-12 IP: *.play-internet.pl 19.06.11, 16:49 Byłem wczoraj. Pierwsze 20 min. jeszcze ok, potem robi się z tego producja klasy C, z ograną sztampą tandetnych produkcji sf (spisek wojskowych, więziony w tajnej bazie kosmita robiący z ludzi kokony i trzymający je w "lodówce") plus nachalny wątek ojca samotnie wychowującego syna (matka zginęła w wypadku) podlany patetyczno-sentymentalnym sosem - kto oglądał "Znaki" z Melem Gibsonem wie, jakie to potafi być nie do zniesienia dla widza. W sumie film o dzieciach, takiej super-ferajnie z podwórka, dla dzieci w wieku od 8-12 lat. Dorosły umiera z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 05:07 zastanów się człowieku co piszesz ja pomimo tch moich 28 lat się super na tym filmie bawiłem...to jest naprawdę film w stylu lat 70tych takie pomieszanie E.T z innymi produkcjami Spilberga . Ale jedno co mi się w tym filmie podobało to doskonale utrzymany klimat tamtych filmów....to się naprawdę świetnie oglądało a że trochę nie sztuka tylko takie bajanie no cóż...Bliskie spotkania też nie były jakoś hmmmm nastawione na sztukę. Przyjemny film i się dzieciństwo wspomina kiedy to się na vhs-ie oglądało te wszystkie filmy amerykańskie :D Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: heh 28.06.11, 14:05 masz rację klimat lat 70tych pomieszanie ET itp ale mimo że byłem nastawiony na "nie ma się co przyczepiać do nieprawdopodobieństw" to końcówka to już przesada, urąga inteligencji widza a tego w ET albo w Bliskich spotkaniach nie było w takim stężeniu ogólnie moja nota 5/10 przy nastawieniu się na lekkość fabuły i miałem darmowy bilet Odpowiedz Link Zgłoś
3-tylko Re: Super 8 07.07.11, 09:33 Zwiastun filmu to jedno a to co zobaczyłam to drugie, co nie zmienia faktu, że film z pewnością mnie nie znudził; zaliczam go do 'lekkich, miłych i przyjemnych'. Pierwsze skojarzenie po wyjściu z kina to skojarzenia z ... filmami o Harrym Potterze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Super 8 IP: *.62.241.20.rdns.ubiquityservers.com 25.07.11, 21:48 Kliknij aby ściągnąć ==> Super 8 Miłego Oglądania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figabezmaku Super 8 27.07.11, 23:05 dobrze że przeczytałam wasze opinie bo miałam się wybrać na ten film licząc na "arcydzieło"... poczekam jak wyjdzie na DVD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zes Re: Super 8 IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 11:04 Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Super_8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Granville Re: Super 8 IP: 181.64.50.* 02.05.12, 16:10 Film SkĂłra w ktĂłrej ĹźyjÄ? (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lynne Re: Super 8 IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:35 Film Człowiek z Hawru (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś