IP: *.180.93.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.11, 11:34
Gratuluje obiektywizmu!
Nie dostali sie biletu do kina, to trzeba film "położyć"?

Szok :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuna Film dla publiczności w przedziale 8-12 IP: *.play-internet.pl 19.06.11, 16:49
      Byłem wczoraj. Pierwsze 20 min. jeszcze ok, potem robi się z tego producja klasy C, z ograną sztampą tandetnych produkcji sf (spisek wojskowych, więziony w tajnej bazie kosmita robiący z ludzi kokony i trzymający je w "lodówce") plus nachalny wątek ojca samotnie wychowującego syna (matka zginęła w wypadku) podlany patetyczno-sentymentalnym sosem - kto oglądał "Znaki" z Melem Gibsonem wie, jakie to potafi być nie do zniesienia dla widza. W sumie film o dzieciach, takiej super-ferajnie z podwórka, dla dzieci w wieku od 8-12 lat. Dorosły umiera z nudów.
      • Gość: K2 heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 05:07
        zastanów się człowieku co piszesz ja pomimo tch moich 28 lat się super na tym filmie bawiłem...to jest naprawdę film w stylu lat 70tych takie pomieszanie E.T z innymi produkcjami Spilberga . Ale jedno co mi się w tym filmie podobało to doskonale utrzymany klimat tamtych filmów....to się naprawdę świetnie oglądało a że trochę nie sztuka tylko takie bajanie no cóż...Bliskie spotkania też nie były jakoś hmmmm nastawione na sztukę.
        Przyjemny film i się dzieciństwo wspomina kiedy to się na vhs-ie oglądało te wszystkie filmy amerykańskie :D
        • te_rence Re: heh 28.06.11, 14:05
          masz rację klimat lat 70tych pomieszanie ET itp ale mimo że byłem nastawiony na "nie ma się co przyczepiać do nieprawdopodobieństw" to końcówka to już przesada, urąga inteligencji widza a tego w ET albo w Bliskich spotkaniach nie było w takim stężeniu

ogólnie moja nota 5/10 przy nastawieniu się na lekkość fabuły i miałem darmowy bilet
    • 3-tylko Re: Super 8 07.07.11, 09:33
      Zwiastun filmu to jedno a to co zobaczyłam to drugie, co nie zmienia faktu, że film z pewnością mnie nie znudził; zaliczam go do 'lekkich, miłych i przyjemnych'. Pierwsze skojarzenie po wyjściu z kina to skojarzenia z ... filmami o Harrym Potterze :-)
    • Gość: Gość Super 8 IP: *.62.241.20.rdns.ubiquityservers.com 25.07.11, 21:48
      Kliknij aby ściągnąć ==> Super 8

Miłego Oglądania!!!
    • figabezmaku Super 8 27.07.11, 23:05
      dobrze że przeczytałam wasze opinie bo miałam się wybrać na ten film licząc na "arcydzieło"... poczekam jak wyjdzie na DVD ;)
      • Gość: zes Re: Super 8 IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 11:04
        Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB:

megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Super_8
    • Gość: Granville Re: Super 8 IP: 181.64.50.* 02.05.12, 16:10
      Film SkĂłra w ktĂłrej ĹźyjÄ? (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Lynne Re: Super 8 IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:35
      Film Człowiek z Hawru (2011) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka