20.06.11, 15:59
"Film nie wyjaśnia, skąd wzięła się ta posunięta do ekstremum rodzicielska nadopiekuńczość (choć z kilku aluzji można się domyślić)." napisał w recenzji Paweł Mossakowski.
Obejrzałam i chyba nie zrozumiałam. Ma ktoś jakiś pomysł na odgadnięcie sensu filmu? Po co albo dlaczego ta cała szopka? Ma to jakiś związek z zamordowanym bratem? On się w ogóle pojawiał czy ja w ogóle oglądałam jednym okiem?
Nie wiem czy mi się ten film podobał, na pewno mnie zaintrygował i trochę się głupia czuję.
Obserwuj wątek
    • beverly1985 Re: Kieł 23.06.11, 15:10
      Brat nie istniał, nikt go nie zamordował :P
    • archiwumfilmowe.pl Kieł - o to tu chodzi... 24.06.11, 10:28
      Proszę, może tu:

tv.rp.pl//video/Pro-i-kontra,Kultura,Rozmowy/Kino-ekstremalne-Pro-i-Kontra
      kino.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1130&Itemid=642
      Raczej wątek dosłowny nie ma tutaj wielkiego znaczenia - przynajmniej dla mnie :)
      Pytanie postawione: Co stałoby się gdybyśmy....izolowali rodzinę, siebie, grupę ludzi, naród?

Hipoteza prowokująca, prawdą być nie musi.

mela1 napisała:

> "Film nie wyjaśnia, skąd wzięła się ta posunięta do ekstremum rodzicielska nado
      > piekuńczość (choć z kilku aluzji można się domyślić)." napisał w recenzji Paweł
      > Mossakowski.
      > Obejrzałam i chyba nie zrozumiałam. Ma ktoś jakiś pomysł na odgadnięcie sensu f
      > ilmu? Po co albo dlaczego ta cała szopka? Ma to jakiś związek z zamordowanym br
      > atem? On się w ogóle pojawiał czy ja w ogóle oglądałam jednym okiem?
      > Nie wiem czy mi się ten film podobał, na pewno mnie zaintrygował i trochę się g
      > łupia czuję.
    • Gość: Pablo Re: Kie? IP: *.230.159.60.speedy.net.pe 31.05.12, 15:36
      Film Jeden dzień (2011) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka