Dodaj do ulubionych

Auta 2 ****

IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 22:40
LUDZIE! NIE ZABIERAJCIE DZIECI NA TEN FILM, jeśli nie chcecie, żeby zobaczyły terroryzm, torturowanie i serię wyrachowanych morderstw! Co z tego, że nie widać krwi, jeśli widać rozlatujące się i prasowane samochody, które tuż przed śmiercią mają strach w oczach? Nawet mało bystre dziecko załapie, co widać na ekranie. Oprócz ogromu przemocy są nudne, przegadane sceny i kilka gagów poziomem dostosowanych dla debili, a także trochę wyścigów, podczas których trup ściele się gęsto. Jeśli mi nie wierzycie, to sami najpierw pójdźcie na film, zanim postanowicie sprawić "niespodziankę" Waszym pociechom. Druga część nie ma NIC wspólnego z ciepłą i pogodną częścią pierwszą.
Obserwuj wątek
    • singollo Re: Auta 2 **** 05.07.11, 12:02
      Prawdę piszesz. Zabrałem mojego malucha na film - jemu się bardzo podobało, ale mi mniej. Ilość przemocy jest normalna... na film z Jamesem Bondem. Samochody giną, silniki wybuchają, bomby eksplodują, złe postacie torturują dobre (bez happy endów) i wszyscy do wszystkich strzelają.

Not funny.
    • Gość: Becker Auta 2 **** IP: *.238.75.66.ip.abpl.pl 05.07.11, 15:19
      Co za cymbał umieścił trailer po czesku?! Jak nie ma polskiego to lepszy byłby oryginalny.
    • Gość: bluehat Auta 2 dubbing PL Online IP: 80.50.63.* 07.07.11, 09:35
      Oglądaj: Auta 2 online
      dubbing PL
      • Gość: wert Re: Auta 2 dubbing PL Online IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 11:02

Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB:

megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Auta_2
    • czelawa Auta 2 **** 19.07.11, 15:24
      Film zbyt głośny, za szybki.
      Pierwszą część oglądałem z moim trzyletnim synkiem kilkakrotnie i za każdym razem od początku do końca, natomiast widzieliśmy część drugą (fakt, że w kinie, nie na DVD, co pewnie utrudniało maluchowi odbiór, i to bardzo!), ale moja latorośl chciała wyjść z kina. Ja również! Dla dziesięciolatków pewnie film może być, ale dla młodszych - odradzam. Fakt, pełno w nim pomysłów realizatorskich, ale one same rozmywają samą akcję.
      I jeszcze dubbing - miejscami straszny bełkot, a do tego z niby pomysłowo wtrącanymi słowami z innych języków. Żehnada!

• kubala80 Auta 2 **** 23.07.11, 12:13
      Tutaj można pobrać Auta 2 DVDrip DUBBING PL bez limitów i czekania

megaload.pl/pobierz_Auta+2+Dvdrip+Dubbing+PL.html
      Jeśli szukasz więcej plików skorzystaj z wyszukiwarki plików

fileshunt.pl/file_Auta+2+Dvdrip+Dubbing+PL.html
      Miłego pobierania :-)
    • Gość: dd POLECAM Re: Auta 2 **** IP: 83.2.43.* 23.07.11, 21:37
      przed chwilą wróciłam z tego filmu ..musze przyznać ze był naprawde świetny !!! ok , może nie dla dzieci do 7 lat , bo tyle akcji sie dzieje ze nawet nie zdążą załapać wszystkiego ...ale pozatymm ..film doskonały ! ;) no i oczywiscie przesłanie ze trzeba byc sobą , przyjazn jest najwazniejsza itp ;) ..przy tym niesamowita akcja , poprostu nie mozna sie nudzic :) ..POLECAM POLECAM POLECAM wszystkim ktorzy lubią dobre filmy, maja dzieci powyzej 7 roku życia i nie są tak przewrazliweni na temat przemocy(ktora co prawda była w filmie, ale to i tak pikuś w porównaniu z tymi badziewnymi kreskówkami ktore obecnie puszczaja w telewizji tak więc jeszcze raz NAPRAWDE POLECAM)!!
    • Gość: Jimmy Re: Auta 2 **** IP: 186.203.128.* 02.05.12, 16:10
      Film Mroczne cienie (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Merle Re: Auta 2 **** IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:36
      Film Na ratunek wielorybom (2012) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka