raszefka 27.08.11, 08:24 Kto już oglądał i wie - czy to wersja kinowa sprzed kilkunastu lat (chodzi o polską ścieżkę dźwiękową) czy ta "poprawiona", z inną piosenką z czołówki, którą wydano na DVD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Króllew Re: "Król lew" IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 21:23 Król Lew/Lion King, The (2011) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Krol_Lew Przez krytyków opisywana jako przeznaczone dla dzieci połączenie +Hamleta+ i +Makbeta+ baśń opowiadająca o losach Simby, młodego lwa, który oskarżony o nieumyślne zabójstwo swojego ojca, króla Lwiej Skały, zostaje skazany na wygnanie. Władzę w królestwie obejmuje Skaza, brat zmarłego władcy. Mija kilka lat. Pewnego dnia Simba spotyka dawną przyjaciółkę, od której dowiaduje się, że królestwo chyli się ku upadkowi. Młody następca tronu postanawia powrócić do dawnej ojczyzny i odzyskać zabrany mu podstępem tron. Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Krol_Lew Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: "Król lew" 28.08.11, 18:41 Wiem, do diaska, o czym to jest!! O co innego pytałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: "Król lew" IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 10:27 Ponoć zmieniono część piosenek - zdecydowanie na gorsze - a kilka dodano. Nie znoszę też 3D, ale wybiorę się do kina z nastolatkiem żeby porównać film ze "starą" wersją znaną nam z DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: "Król lew" 01.09.11, 11:28 byłam, ale żadnych zmian nie ma, to ta sama wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harriet Re: IP: 189.121.135.* 02.05.12, 16:10 Film Ĺ?owca trolli (2010) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacy Re: IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:36 Film Anatomia strachu (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś