Dodaj do ulubionych

Tom Felton - Draco Malfoy

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 30.05.04, 17:07
Mimo że w filmie gra jako typowy ciemny charakter to i tak jest piękny.
Dziewczyny!!!
Niech wpisuje się każda której Draco Malfoy się podoba!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: =sKate_OR_diE= Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 62.233.181.* 04.06.04, 13:48
      Ja uwazam ze to fajny gosc ale wole go jak ma te wlosy do góry czyli na żel ale
      i tka uwazam ze jest jeden chlopak piekniejszy do mniego FJM IV ... pozdro
    • Gość: Justyna fanka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.06.04, 13:49
      ON jest po prostu Boski. Kocham GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ania Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 04.06.04, 15:05
        Dziewczyny!!! Wreszcie ktoś mnie rozumie!!! to boski aktor i spodobał mi się
        już w pierwszej części przygód Harrego Pottera!! Moja Przyjaciółka twierdzi że
        jest on obleśny i okropny mam dowód na to że nie tylko mnie się on podoba. WAS!!
        Wszystkie fanki Toma Feltona proszę by napisały do mnie na gg mój numer
        to:9080843 proszę o kontakt !!Pozdrawiam wszystkie zakochane w Tomie po uszy!!!
        Fanki trzymajcie się cieplutko i piszcie naszym tematem bnędzie oczywiście Tom
        Felton pa
      • Gość: justyna fanka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:45
        zgadzam sie z toba ale wolałabym abys sie od niego odpie..ła BO I tak nie
        bedzie chciał takiej szkarady jak ty jestes poprostu poje..a myslac ze zwruci
        na ciebie uwage.
        • Gość: Ulcia Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 17.06.05, 16:55
          jedno pytanie : zdrowa jestes??
        • gwiezdna.matylda Re: Tom Felton - Draco Malfoy 22.04.06, 17:51
          O_O Dziewczynko, chyba ci się fora pomyliły, to nie Onet =D
    • Gość: Eska Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 09:29
      Tom jest superowym chłopakiem, jestem w nim zakochana!
      • Gość: hej Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:52
        Kocham Toma. On jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ronia Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 80.48.219.* 27.07.04, 21:15
          Ja uważam że Tom wygląda lepiej gdy ma włosy zaczesane do tyłu, ale i tak mi
          się nie podoba... uważam że Rupert jest o wiele ładniejszy...
          • Gość: ja Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 83.16.127.* 02.10.04, 10:38
            Racja
          • Gość: Olka_14 Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.crowley.pl 04.02.05, 16:01
            Tom jest poprostu koffany!Świetnie gra w filmie i strasznie mi się podoba,bo
            poprostu on jest piękny!I charakter też ma super,widząc po wywiadach!Pozdro dla
            wszystkich jego fanek,bo mają racje!
    • Gość: julka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 15:27
      Tom jest cudowny! Wszyscy mi mówią, że jest obleśny i wygląda jak pedał, ale ja
      tak nie sądzę. Kiedyś też tak myślałam, ale gdy przez przypadek napotkałam w
      necie jego zdjęcia, nie z filmu, od razu się zabujałam!
      • Gość: justa Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 21:54
        (DO julki) GDZIE SĄ JEGO ZDJĘCIA???????????????
    • Gość: Ona w Glanach Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.crowley.pl 09.06.04, 15:31
      Jest genialnnnyyyyy
    • Gość: Ala Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 19:09
      Jest słodki i niech gadają on mi się podoba !
    • Gość: kleo Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:17
      Borze on mi sie naprawde podoba zawsze mnie ciągnęło do czarnych harakterów, w
      Szwajcarii widziałam podobnego z wyglądu chłopaka i zakochałam się w nim na
      zabój powiedzcie jak moge się skontaktować z Malfoyem?? prosze!!
    • Gość: Karolinka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 17:50
      Tom jest cudowny. Ubóstwiam go :*. Wszystkie fanki Tomcia piszcie do mnie na gg
      2144517 :)
    • sypka Re: Tom Felton - Draco Malfoy 18.06.04, 08:18
      Charakter paskudny(mam nadzieje,że tylko jako Malfoy) ale przystojny to on se
      jest...
      • Gość: nienawidze Mafloya Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 10:55
        moim zdaniem wy wszystkie jestescie slepe on jest oblesny itak wogule jest
        gejem radze wam znalesc inna osobe do ubustwiania bo on jest beznadziejny
      • Gość: nienawidze maflota Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 10:56
        on jest beznadziejny i denny wy wszystkie jestescie slepe
        • Gość: ewelinka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.chello.pl 14.11.05, 21:42
          On jest beznadziejny ??? sama jesteś beznadziejna ja go koffam i mam prawo !!!
          :P Głupia to jesteś ty
          to do osoby która napisała że Draco jest beznadziejny !!
          i tyle ci powiem sama JESTEŚ BEZNADZIEJNA !!!
    • Gość: -Lily- Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.deszczno.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 11:06
      On jest cudowny!!!!!! Przyjaciele mówią, że jestem chora na jego punkcie:) Ale
      i tak jest świetny!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
      • Gość: strega Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.samorzad.uw.edu.pl 21.06.04, 18:56
        Nie wytrzymam!
        Dziewczyny, ile wy macie lat?
        Zero ortografii, zero cikawych postów, tylko obleśny kontra śliczny!
        Jak juz o urodzie piszemy, to Felton jest okropnie pryszczaty, pudru ma takie
        ilości, że to aż śmiesznie wygląda. Może i będzie niebrzydki jak podrośnie, ale
        na razie nie ma co na niego patrzeć.
        Poza tym rozumiem,że forum służy takim celom jak wymiana opinii na temat
        aktorów, ale piszcie o jakiś szczegółach, plotkach i nowinkach, a nie
        tylko "kocham go!!!!!!!!!!!!", "jest śliczny" itd
        • Gość: -Lily- Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.deszczno.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 11:26
          Z tego co przeczytałam tzn., że masz ponad 17 lat... Jak Ci nie pasuje co tutaj
          piszemy to po co w ogóle tu wchodzisz???? To nie jest pytanie retoryczne...
          • Gość: strega Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.samorzad.uw.edu.pl 22.06.04, 16:29
            Myslałam, że na forum nie ma kryteriów wiekowych.Więc to chyba nieistotne czy
            mam 15 czy 50.
            Po prostu nie spodziewałam się postów, których treść przypomina mi wzdychanie
            10-latek do misia Uszatka!
            Można mieć 15 lat i pisać naprawdę ciekawie, więc pisząc o wieku miałam na
            myśli prowokację. Po prostu chciałam się dowiedzieć/wymienić opinię na temat
            Feltona, a nie tylko westchnienia i wykrzykniki.I miałam nadzieję, że wykażecie
            się znajomością na przykład filmu, napiszecie, w której scenia fajnie zagrał, a
            która szczególnie was zniesmaczyła.
        • monisiunia1995 Re: Tom Felton - Draco Malfoy 28.01.06, 18:32

• Gość: Małgosia P. Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 27.06.04, 13:43
      tOM fELTON JEST OBRZYDLIWY CO W NIM WIDZICIE TO OBLEŚNY AKTOR.NIE NADAJE SIĘ DO
      TEGO FILMU MUWICIE ŻE TO PIĘKNY AKTOR A TAK NAPRAWDE WSZYSCY PRZED NIM UCIEKAJĄ
      NAWET LUDZIE W KINIE CZYTAŁAM JEGO STRONE I NAPISAŁ ŻE JEGO SĄSIEDZI PRZED NIM
      UCIEKAJĄ NIE DZIWIE SIĘ KAŻDA CO SĄDZI INACZEJ NIECH ZE MNĄ POGADA NA JEGO
      TEMAT NA MOIM GG O TO MUJ NR.1110870 ZAPRASZAM NA POGAWĘTKĘ
    • Gość: Cero Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:36
      Czy ja wiem.... Dla mnie to on jest trochę nijaki
      • misiania Re: Tom Felton - Draco Malfoy 06.07.04, 09:37
        hyhy, taka Małgosia P, zwana również Anią, to ma chyba rozdwojenie jaźni. w
        jednym poście uwielbia, w innym nie cierpi. fuj, bzydki marketing, bzydki.
    • Gość: Ola - megawróg Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.aster.pl 09.07.04, 11:47
      HALO!? Jest tan ktoś w waszych głowach? ON JEST NAJOBLEŚNIEJSZYM FACETEM... A
      RACZEJ PEDAŁEM JAKIEGO WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!CO WY W NIM WIDZICIE!!!??? Atak
      wogóle to ktoś się pytał jak go spotkać - mam radę - trzeba pytać się każdego
      kto wygląda jak pedał czy jest Tom-em Felton-em.
    • blenadzidza Re: Tom Felton - Draco Malfoy 10.07.04, 14:31
      Normalnie Ja On jest cudny
      • Gość: Adrianna foto Toma;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:26
        tomfelton.escafil.com/tompics/tomscooby205.jpg - jakby tak troche
        pudru...jest osoba publiczna i powinien o tym pamietac;/

tez oszalalam na jego punkcie, ale wiecie... to takie wzdychanie do idola.
        z jednej storny jest nieosiagalny, z drugiej zwykly chlopak, ktory ma talent.

nie ma dziewczyny...i niektorzy dlatego uwazaja, ze jest gejem. ja tak nie
        sadze... ale prasa zawsze znajdzie temat na okladke.

pozdro dla fanek i wrogow:)

tomfelton.escafil.com/tompics/dracopoa05.jpg - tu slodko...takie
        skupienie;P
        • Gość: A.... Re: foto Toma;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:29
          foty nie wchodza;/ dla zainteresowanych na gg zapraszam 4110145 to przesle.
    • Gość: Kacka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:46
      Poprostu kocham Toma!!!!!!!!! A nienawidze tej głupiej Watson
      • Gość: zdziwiona Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 22:37
        Widać, że jesteś głupia. Jak możesz go kochać skoro nawet go nie znasz??????
        Czy dla dzisiejszej młodzieży liczy się tylko wygląd????? U Enny też wszyscy
        piszą, że ją kochają, to samo u Daniela. Dlaczego nienawidzisz Watson? Bo nie
        jesteś na jaj miejscu? Bo ona zna Toma a ty nie? I co z tego? Mi podoba się
        Daniel, ale czy przez to, że jest jego dziewczyną nienawidzę Emmy? NIE. Bo nie
        można kogoś kochać lub nienawidzić, skoro się go nie zna. Muszę kończyć.

A przy okazji: Niektóre dziewczyny piszą, że Tom to gej, wię zwracam się do
        nich:
        Czy macie jakikolwiek dowód, że tak jest? Czy są jakiekolwiek zdjęcia lub filmy
        pokazujące jak całuje się z innym chłopakiem? Jeśli tak, to zgoda, ale
        wątpię... Często śnią mi się różne sny w których różnych ludzi pytam o różne
        rzeczy, lub śni mi się coś, co po kilku dniach dana osoba robi itp. Więc do
        rzeczy. W moim jednym śnie przyśniła mi się Emma W. więc się jej zapytałam czy
        Tom jest gejem (opina niektórych na ten temat utkwiła mi w pamięci).
        Powiedziała, że NIE. Wierzę, że przyśniła mi się prawda.
      • Gość: nikt Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 83.16.127.* 02.10.04, 10:47
        masz źle w Glowie?
      • Gość: Realistka_15 Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:42
        Emma jest super to Ty jestś głupia!!!!A Tom jest Cudny ale nie można kochać
        kogoś kogo się nie zna.TY PSYCHICZNA JESTEŚ!Mnie Tom się podoba ale nie
        mowię,że go kocham!:-(Jestem zniesmaczona.
    • Gość: gigi Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.lanet.net.pl 17.07.04, 16:26
      Mi też bardzo podoba sie Tom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gra frajera w Potterze, ale
      poza filmem jest taki słodziutki. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny zakockane w
      Tomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lilian_ Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 213.199.221.* 17.07.04, 21:31
      masz racje jest nie tylko najprzystojniejszy, ale i potrafi grac. pozdrowionka.
    • lilian14 Re: Tom Felton - Draco Malfoy 17.07.04, 21:33
      to znowu ja. jaki on boski!!!
    • Gość: paula Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:15
      Moim zdaniem tom jest miłym męszczyzną który w filmie gra jako wróg o złym
      charaktere a, naprawde jest słodki przystoiny i nietaki zły!
      • Gość: obojętna Draco Malfoy IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 09:24
        No i co SUPERFANKI? Znudził wam się Tom? czemu nie piszecie. Jak ja bym go
        kochała to pisałabym codziennie. A wy??????
        • Gość: Ola Re: Draco Malfoy IP: *.aster.pl 27.08.04, 13:10
          NARESZCIE!!!!!!!!!!!!! Bardzo dziękuje, bo zaczynałam się przekonywać że
          wszystkim odbiło na Jego punkcie!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kocicza Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:26
      Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja go UBÓSTWIAM!!! Jest cudowny, może nie
      idealny, ale... szkoda tylko że ma swoją MELISE (jego dziewczyna). Co tu dużo
      mówić - dar z niebios dla mego serca <3!!!
    • sweete1 Re: Tom Felton - Draco Malfoy 20.08.04, 22:43
      Hej, Draco Malfoy jest niezly, ale co powiecie o jego niesamowicie przystojnym,
      seksownym do granic wytrzymalosci i takim niebezpiecznym, ojcu - Lucjuszu?
      • Gość: -Lily- Cudeńko... IP: *.air.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:39
        W sumie co do tego pisania co dziennie: są różne strony o Tomie i nie musimy
        wchodzić tylko tutaj, żeby pogadać o Nim... ale cuż... Mi On się bardzo podoba
        i nie wiem co jest w nim obleśnego (?).... O Lucjushu nic nie powiem, ale
        widać, że jest ajny :D:D:D
    • Gość: Kocham go Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.04, 17:32
      Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!
      Jest cudowny!
      Piszcie
    • Gość: Taila(GB) Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:39
      taaak....miłość do typa z plakatu to piękna rzecz...zawsze ędzie patrzyl na
      tylko Ciebie, nie ucieknie, nie zdradzi i będzie przy Tobie...:P A swoją drogą
      on nie jest taki zły, w końcu zagrał już w kilku filmach, ma sensowne
      zainteresowania i zdał egzaminy(nie jest matołkiem):D Może też powiesze sobie
      plakat??
    • Gość: FaNkA TOM FELTON I DAN R IP: 81.15.181.* 27.10.04, 15:56
      Hej.Ten gościu jest spox.Jest OK i świetny aktor , ale Danielka lubie
      bardziej.Nic do Toma nie mam a wręcz przeciwnie nawet go lubię(jeśli można tak
      powiedzieć,bo wcale go nie znam)Jeśli chcecie możecie ze mna pogadać na moim
      gg .Oto numer 5821598 ZAPRASZAM SERDECZNIE........................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka