Dodaj do ulubionych

Tom Felton - Draco Malfoy

• cherilyn Re: Tom Felton - Draco Malfoy 29.10.04, 21:01
      eee tam, lepszy jest Daniel :P
    • Gość: Wielbicielka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:55
      Tom jest uroczy w harrym potterze jest moim ulubionym aktorem jest tez
      przystojny pozdroienia dla wszystkich wielbicieli toma papatulki
    • Gość: ZAKOCHANA BEZ PAMI Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.dialup.online.no 06.01.05, 12:35
      Gra czarny charakter ale jest slodziutki!!! Gdy go zobaczylam w pierwszej cze
      sci Harreego Pottera to... Mailosc od pierwzego wejrzenia SERIO!!!!!!!!!!!!!!
      Kocham go
    • Gość: Zakochana Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:45
      Boże on jest po prostu prześliczny. Kocham go !!! Nie moge wytrzymac jak na
      niego patrze mam ochote zaraz go schrupać!!! On jest piękny.....
      • Gość: ? Tom Felton IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 09:34
        Uroda to nie wszystko...
      • Gość: MA Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:55
        Taa... Masz takie brudne zęby,I by cię nie zechciał by cię. See you tommorow.
        Lecędo Tomcia w sexownym topie. Pa dupo
    • Gość: Anka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:07
      Tom Felton to najpiekniejszy chlopak pod sloncem!!!!!!Ladniejszego nie ma!!!!
      Dzieczyny piszcie!!!!!
      • Gość: Olka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.crowley.pl 04.02.05, 16:02
        Tom jest najpiękniejszy ze wszystkich chłopaków pod słońcem!On jest poprostu
        cudny!
      • Gość: Aurelia Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:40
        Tom jest cudowny jako Draco Malfoy. Szkoda, że tylko na potrzeby filmu wygląda
        jak on... Chciałabym go kiedyś spotkać, właśnie takiego, ucharakteryzowanego
        a'la young Malfoy.
    • Gość: Natalija Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 22:24
      KOCHAM GO KOCHAM GO KOCHAM TOMA FELTONA!!!!!!!!!! UWIELBIAM GOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
      jest zajebisty!!!!!!!!!!
    • Gość: Oh i Ah Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 22:20
      Tomcio jest przepiękny. Daniel też jest spoko, ale Tom ma coś w sobie lepszego.
      Oh przeżywam orgazm na jego widok.
    • Gość: czarna Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:40
    • Gość: zakochana M.G.4B W Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.aster.pl 31.05.05, 20:07
      DRACO JEST PIĘKNY CHOCOIAŻ TO CIEMNY CHARAKTER ALE GO KOCHAM JEST SUPER
    • Gość: Buklesia Tomuś Feltonuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:09
      On jest boski, przecudny, a w trzeciej części Harrego miał cudną grzywkę.
      Każdy komu Tomuś Feltonuś się podoba niech do mnie pisze na adres
      buklesia@poczta.fm
    • Gość: wielbicielka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:58
      Moim zdaniem Tom jest najprzystojniejszym aktorem.Pasuje do niego rola czarnego
      charakteru.JEST PO PROSTU BOSKI!!!!!!!!!!!Uwielbiam go.
    • Gość: osiem Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:01
      Zgadzam się.Ta rola do niego pasuje.TOM jest po prostu BOSKI!!!!
    • Gość: Ulcia Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 17.06.05, 16:53
      co tu duzo gadac jest po prostu sweet ;D
      • poisonous_ivy Re: Tom Felton - Draco Malfoy 18.06.05, 13:58
        On jest bossssski

I koniec dyskusji w tym temacie

• Gość: ME Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:20
      On jest śliczny!!!!!!!!!!! Kocham go!!!!!
    • Gość: Ana Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 27.07.05, 13:38
      JA TEŻ GO KOCHAM DRACO JEST ZAJEBISTY KOCHAM CIĘ
      DRACO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* :* :*
    • Gość: Żólietka 666 Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:21
      On jest BOSKI !! Jest cholernie sexi i wydaje się być taki niewinny !! KOCHAM
      GO !! nie ma lepszego faceta !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Cho Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.aster.pl 13.08.05, 11:49
      On jest cłkiem fajny(i pięęęęęęęęęęęęęęęęękny)
    • Gość: Sheep Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:52
      Ja uważam, że Tom Felton jest przystoniejszy od tego całego Daniela i nie
      wyobrażam jego w innej roli!
      • Gość: Love Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:19
        Według mnie Tom Felton rzeczywiście jest przystojniejszy od Radclifa, czy jak mu
        tam (choć on też jest fajny) i w ogóle jest the best. Wejdźcie na blog
        diary-hermionki.blog.onet.pl Tam jest jego zdjęcie z zarąbistego profilu!
        • Gość: Love Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:22
          KOCHAM TOMA. ZAJEFAJNY JEST!
    • ewengarda Tom, jak Tom - ale Jason Isaak!!! 23.09.05, 19:51
      Cóż, podejrzewam, że to kwestia wieku, ale jeżeli już o filmowych Malfoyach
      mowa, to prawdziwym przystojniakiem jest Jason Isaak jako Lucjusz, tatuś
      Dracona (niestety, z trzech dotychczas nakręconych części występuje tylko w
      drugiej - z dużą stratą dla pozostałych części).
      Postać fantastycznie wykreowana, w zasadzie przez tę właśnie filmową kreację,
      bo w książkach właściwie zbyt wielu opisów Lucjusza nie ma.
      Co do Toma Feltona - za młody, żebym mogła się zachwycać, aczkolwiek gra nieżle.
    • Gość: Mistigue Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:56
      Masz racje! To przystojniakl, a gra jakąś ciotę! I gdzie tu sprawiedliwość??
      • Gość: christina Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:41
        Wy macie niepokolejiw głowie???
        Jak można zakochać się w chłopaku ktorego zna sie tylko z plakatu??
        czy wy wiecie co znaczy miłosc???
        Kurde jak to mowi moja kumpela ''trzeba miec mozg wilkosci orzeszka zeby cos
        takiego pisac'' jednym slowem jestescie zalosne i beznadziejne!! Zastanowcie
        sie casem cotaknaprawde oznaczaslowo milosc i wyrazenie ''kocham cie'' bo ja
        np. nie traktuje tego (tak jak wy) jako samo glupie jedno wyrazenie....
        ja np. tezgolubie aleniepiszezego kocham no... bez przesady przeciez go nie
        znam...
        Do debilek ''zakochanych'' w Feltonie
    • Gość: Gośka_Bensoniara Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:43
      No tak........;] Nie moja wina to samo wybiera, stałam sie (niestety) kolejną
      ofiarą tego uroku, uroku tego chłopaka... No to tak, on ma fajne hobby, dużo
      sportu (to mi sie podoba!), sama jeste sportsmenką (jeżeli można to tak nazwać)
      gram w noge, jeżdże na rowerze i na rolkach, o i najważniejsze mam TOTALNEGO
      świra na punkcie koni, hmmmmm... Niedługo zawody... Dobra nieważne, według mnie
      Tom prowadzi jak najbardziej aktywny tryb życia (choć zamurowało mnie gdy
      powiedziano, że śpiewa),ale nie bede zbyt marzyć wiem, że on sie nigdy we MNIE
      nie zakocha, a tym bardziej to bedzie CUD gdy go kiedykolwiek poznam... No
      wiecie ja go poprostu KO....! dobra wygadałam sie, z reszta jak i pewnie reszta
      dziewczyn. Tylko mam pytanie- Czy Tom ma dziewczyne? weż kto mi napisz na gg
      (4756549)bo nie wytrzymam z tą niewiedzą! Dobra nie przynudzam, pozdo dla wszyskich!
    • Gość: kaja Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:00
      ja uwazam ze to daniel radcliffe jest piekny!
      ma ktos jego numer komorki?czekam na odp. pozdro dla dana........buziaka w
      prezencie....
    • Gość: Ewelinka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.chello.pl 14.11.05, 21:37
      kocham go i licze że dziewczyny też go uwielbiają !! kto sie ze mną zgadza że
      on jest ślicznt ??!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
    • Gość: iza Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:33
      On jest taki piękny .....
    • Gość: julka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.05, 15:14
      barzo KOCHAM TOMA FELTONA jest po prosty śliczny nie widziałam ładniejszego
      faceta [cmok]
      • Gość: mikołaj Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:24
        shallone nastki:P

macie troche giftow od mikolaja:P
        :
        - news.bbc.co.uk/media/images/38529000/jpg/_38529563_potterweb4.jpg
        - www.citv.co.uk/uploads/images/1104932399531_0.10748816835802582.jpg
        - teemix.aufeminin.com/imworld2/blog/D20050309/14131_492408394_meetngreetstef_1_H112833_L.jpg
        - teemix.aufeminin.com/imworld2/blog/D20050309/14131_492408394_misc1_H113122_L.jpg
        - teemix.aufeminin.com/imworld2/blog/D20050309/14131_492408394_tomfelton03_H113224_L.jpg
        - img.meetup.com/photos/event/9/8/e/7/event_39143.jpeg
        - www.tomfelton.com/17_02.jpg
        - www.betreiberportal.de/ewgal/data/media/6/27.jpg
        - pics.potterharry.net/tom/5.jpg
        - www.veritaserum.com/images/wallpapers/andy-tom.jpg
        - www.veritaserum.com/images/wallpapers/edgar-tom.jpg
        - anikaa.blog.tv2.hu/adat_html/12/24/122497_gorge_tom_felton.jpg
        - potterrus.hpn.ru/photo_3_s/photo3_s_16.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka