maksimum 21.06.04, 22:34 Trzeba przyznac ,ze facet jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Idziak nakręcił "Króla Artura" 22.06.04, 01:58 Dokrętki na kilkanaście dni przed premierą... Ależ z tego wyjdzie kiszka - dziejowa chyba. Szkoda biednego Idziaka - przynajmniej zarobił sobie chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Artur Idziak wcale mnie nie kreci IP: *.netblok.pl / 80.51.222.* 22.06.04, 10:40 nie jestem pedałem, wole moje "słoneczko" Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon Oby nakręcił dobry film 22.06.04, 10:57 Trochę się przynudzałem an "Troi". Wbrew moim oczekiwaniom film nie zachwycił mnie. Mam nadzieję, że "Król Artur" będzie superwidowiskiem. Zdjęcia Idziaka i muzyka Zimmera mogą wiele zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Oby nakręcił dobry film IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:05 Liczę, że to może być coś w stylu "Excalibura", a nie tego filmu z Richardem Gere, Connerym i Ormond - "First Knight" (nie pamiętam polskiego tytułu). Excalibur - duży nacisk na realizm, świetna muzyka, zdjęcia - jak do tej pory mój ulubiony o czasach arturiańskich. Podobno "Król Artur" ma być w tonacji serio - zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Idziak wcale mnie nie kreci IP: *.rutex.slask.pl 22.06.04, 22:53 szkoda ze dodales to o pedale i sloneczku. wpis mialby klase a tak wyszedles na prostaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Re: Idziak nakręcił "Króla Artura" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 18:23 eee, zdjęcia zakończono tydzień temu a premiera 5 lipca ? chyba przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posterunkowy Re: Idziak nakręcił "Króla Artura" IP: *.tpi.pl 23.06.04, 07:32 Franzuz do Krotkiego Filmu o Zabijaniu zrobil wlasnorecznie ok 300 nakladek na obiektyw! Jest niezly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon KRÓL ARTUR 23.06.04, 17:23 "Excalibur" jest świetnym filmem. W szczególności zapadłą mi skromna rola Patricka Stewarda. Ponadto lubię bardzo już zapomniany film "Rycerze okrągłego stołu" z Robertem Taylorem. No cóż zwiastun zapowiada dobre kino. Odpowiedz Link Zgłoś