rokicki1 20.09.12, 13:08 Ma być w kinach od 28 września. Sporo czasu minęło od ostatniej części i chce zobaczyć czy film czymś zaskoczy, czy będzie wierny i przede wszytkim czy zachował klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrynia10 Re: Nowy Sędzia Dredd 25.09.12, 23:34 Też chciałam się wybrać z ciekawości. Na pewno go ulepszyli i jeszcze jest w efektach 3D :D Pewnie więcej akcji i postawili na większe widowisko. Ciekawa jestem efektu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala_mam_kota Re: Nowy Sędzia Dredd IP: *.home.aster.pl 26.09.12, 10:52 Trochę czasu faktycznie minęło - 17 lat ;) chętnie obejrzę remake 3D Odpowiedz Link Zgłoś
wujekkrzysiek Re: Nowy Sędzia Dredd 03.10.12, 09:27 zepsują kultowy film, jeszcze w 3d, masakra. nienawidzę 3d Odpowiedz Link Zgłoś
rokicki1 Re: Nowy Sędzia Dredd 08.10.12, 12:43 Właśnie nie popsuli, Dred był jak z komiksu, brutalny i bezwzględny - odwrotność współczesnego bohatera. Jedynka była kultowa to się z tobą zgodzę, ale nawet klimat jest lepszy w dwójce co muszę przyznać - ktoś tam się przyłożył do filmu, nie tylko od strony efektów specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzubili Re: Nowy Sędzia Dredd 02.11.12, 14:23 Mi się jednak podobał ten pierwszy Dredd ze Stalonem. Ten nowy tak średnio mi się podobał. Za dużo efektów specjalnych za mało fabuły. Odpowiedz Link Zgłoś
holden_caulfield Re: Nowy Sędzia Dredd 05.11.12, 11:05 A w jedynce to była jakaś fabuła? Odpowiedz Link Zgłoś
deadeyes Re: Nowy Sędzia Dredd 30.11.12, 23:23 Świetny film. Pierwsza ekranizacja daleko odbiegała od komiksowego pierwowzoru, chociaż znalazła się tam śmietanka drani z Megacity. Ale za to nowy Dredd... to po prostu miodzio. Chociaż uważam, że 3D została wykrozystyna tylko dla pokazania efektu działania slo-mo (narkotyk). Scena strzelaniny widzianej oczyma naćpanych robi niesamowite wrażenie. Muzyka płynąca w klimatach dubstepu podbija nieźle klimat. Odpowiedz Link Zgłoś