Gość: ktoś IP: *.dialup.telenergo.pl 03.07.04, 22:34 Nigdy w życiu nie widziałam równie świenego filmu, który zrobil, na mnie takie wrażenie. Wprowadzil mnie w magiczny, nierealny świat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aistee Re: The Million Dollar Hotel IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.07.04, 23:57 Wlasnie ogladnelem ten film i wydal mi sie z poczatku troche chory! Ale w miare ogladania poczulem magie tego dziela! A pod koniec stwierdzilem,ze to jeden z piekniejszych filmow jaki ogladalem! Piekne przedstawienie milosci...to prawda,ze zakochani sa oderwani od rzeczywistosci i to jest tu przedstawione idealnie! Czyz kazdy zakochany nie czuje sie takim swirem? Film jestem po prostu bardzo dobry, polecam ogladniecia! Nap ozatlku myslalem,ze to niewypal,ale bardzo mile sie zaskoczyulem! Jeden z lepszych filmow jakie powstaly! A wiele juz ogladalem! Jest po prostu piekny! Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: The Million Dollar Hotel 28.07.04, 00:45 Hmmm widziałem ten film i szczerze powiedziawszy (nie twierdzę, że jest zły) spodziewałem się czegoś więcej od Wima Wenders'a. Polecam obejrzenie jego "Nieba nad Berlinem" (lektura obowiązkowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: The Million Dollar Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 08:42 Tez mi sie bardzo podobal - siedzialamw kinie jak zaczarowana i do tej pory, kiedy slysze muzyke U2 z tego filmu wpadam w ten sam fantastyczny nastroj. Zastanawia mnie, dlaczego tak wielu osobom kompletnie sie nie podobal! (Chyba tym, ktorzy go wcale nie ogladali:) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: The Million Dollar Hotel 09.09.04, 19:04 Mój ulubiony film. I wcale nie dlatego, że U2 - choć i tak nikt mi nie uwierzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: The Million Dollar Hotel 09.09.04, 20:53 Wierzę, wierzę ;) Sama tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś