Gość: Bartek IP: *.cust.poz.supermedia.pl 20.08.01, 13:36 Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć ten film w formacie video? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: OBYWATEL KANE IP: 212.244.106.* 21.08.01, 09:55 Jeżeli chcesz na własność to nie wiem, jeżeli chcesz pożyczyć to próbuj poszukać wypożyczalni wideo na uniwerkach, gdzie mają wydziały filmoznawstwa lub kulturoznawstwa (na pewno UJ, UW, Poznański, UŚ) oraz tam, gdzie są wydziały aktorskie, bądź reżyserskie. Możesz popytać jeszcze o zbiory w wytwórniech filmowych, bo czasem przechowują również filmy zagraniczne. Możesz jeszcze sprawdzić czy któtryś z dystrybutorów ma serie klasyki filmowej bo wydaje mi się, że coś takiego widziałam. ps też kocham ten film Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: OBYWATEL KANE IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.08.01, 14:16 Bardzo Ci dziękuję,fajnie, że jest ktoś, kto lubi Orsona Wellesa.Przy okazji- co sądzisz o "Trzecim człowieku"?Pozdrawiam serdecznie Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leah Re: OBYWATEL KANE IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 15:01 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Bardzo Ci dziękuję,fajnie, że jest ktoś, kto lubi Orsona Wellesa.Przy okazji- > co sądzisz o "Trzecim człowieku"?Pozdrawiam serdecznie Bartek Czy ja moge się wtrącić? Uwielbiam "Trzeciego człowieka"! Wykasowałam go przez pomyłkę, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: OBYWATEL KANE IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.08.01, 15:18 Sledź program TV 4 - często go powtarzają.POŚCIG W KANALE JEST REWELACYJNY.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leah Re: OBYWATEL KANE IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 15:28 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Sledź program TV 4 - często go powtarzają.POŚCIG W KANALE JEST > REWELACYJNY.Pozdrawiam Tak, w życiu nie widziałam lepszego pościgu w kanale. A mi się najbardziej podobała ostatnia scena. Pozdrowienia PS Nawet nie wiedziałam, że w TV 4 dają dobre filmy, dzięki, będę śledzić (chociaż na ogół wolę pstrągi). Odpowiedz Link Zgłoś