Dodaj do ulubionych

Ktos oglada???

25.03.02, 02:09
Czy jest ktos, kto teraz oglada lub sledzi relacje w internecie z rozdania
Oskarow?
Ja nie majac Pro 7, musze sie zadowolic relacja internetowa, wiec jesli ktos
bedzie chcial sie podzielic odczuciami w trakcie show, to zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • Gość: plum Re: Ktos oglada??? IP: *.stacje.agora.pl 25.03.02, 02:47
      są oglądacze!
      • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 02:53
        Gość portalu: plum napisał(a):

> są oglądacze!

i sa tez pierwsze oskary... jeden dla jennifer connelly.
        Jej oskara bylam pewna, czekam na jakies niespodzianki.
        • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 03:01
          lady_in_black napisał(a):

> Jej oskara bylam pewna, czekam na jakies niespodzianki.

No i mam niespodzianke... za montaz... Obstawialam Wladce albo Memento a tu klops.
          • Gość: plum Re: Ktos oglada??? IP: *.stacje.agora.pl 25.03.02, 03:40
            Niestety Idziak odpadł w walce z Władcą. Można się było spodziewać. Ale tylni
            dekolt Helen Hunt budzi respekt:)
            • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 03:44

> Niestety Idziak odpadł w walce z Władcą. Można się było spodziewać.
              Ja nawet go nie obstawialam. Od poczatku bylo wiadomo kto wygra, ale tak czy
              inaczej niesmowicie szkoda, ze Idziak nie dostal.

> Ale tylni dekolt Helen Hunt budzi respekt:)
              Boze... Jaka szkoda ze tego nie widze...

• Gość: plum Re: Ktos oglada??? IP: *.stacje.agora.pl 25.03.02, 03:48
                A jak oceniasz szanse Fabickiego i Godfrejowa? Podobno wymienia się ich wśród
                faworytów...
                • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 03:56

> A jak oceniasz szanse Fabickiego i Godfrejowa? Podobno wymienia się ich wśród
                  > faworytów...

Jestem z nimi sercem i dusza, slyszlam tez ze wymienia sie ich wsrod faworytow,
                  ale akademia nie lubi przyznawac oskarow filmom spoza Ameryki. Poza tym widzialam
                  tez jak typowano szanse w na stronie najwiekszej bazie fimwej IMDB, no i coz...
                  nasi dostali najmniej szans (11%).
                  • Gość: plum Re: Ktos oglada??? IP: *.stacje.agora.pl 25.03.02, 04:34
                    nie tracmy nadziei - werdykt juz niedlugo!
                    • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 05:15
                      Ja wiedzialam, ze tak bedzie... ;)
                      Ach ta wredna Akademia... Wielka szkoda, ze Polakom sie nie udalo. :(
                      • agniecha_72 Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 05:22
                        A kto dostal?
                        • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 05:28
                          agniecha_72 napisał(a):

> A kto dostal?

Nasza "Meska sprawa" przegrala z "The Accountant". Bleh, bleh, bleh...
                          • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 05:30
                            Szczerze mowiac to bardzo zdziwilo i zawiodlo mnie to, ze Enya nie dostala
                            oskara za posienke do Wladcy. Wogole Wladca nie zgarnal zbyt wiele statuetek.
                          • agniecha_72 Dzieki Lady... 25.03.02, 05:39
                            A co z Czlowiekiem, ktorego nie bylo, Amelia i Mul. Drive?
                            • lady_in_black Re: Dzieki Lady... 25.03.02, 05:45
                              agniecha_72 napisał(a):

> A co z Czlowiekiem, ktorego nie bylo, Amelia i Mul. Drive?

Tego jeszcze nie wiemy, ale juz niedlugo na pewno sie dowiemy :)
                              • Gość: plum Re: Dzieki Lady... IP: *.stacje.agora.pl 25.03.02, 05:47
                                To skandal! Amelia bez Oscara - tego nie można się było spodziewać!
                              • lady_in_black Re: Dzieki Lady... 25.03.02, 05:48
                                Film zagraniczny - No man`s land.
                                Powiem tylko, ze chyba im odbilo. Jak mozna bylo tak pokrzywdzic Amelie???????
                                • agniecha_72 Re: Dzieki Lady... 25.03.02, 06:03
                                  No nieeee... Szkoda Amelci... :(
        • lady_in_black Re: Ktos oglada??? 25.03.02, 06:14
          lady_in_black napisał(a):

> Jej oskara bylam pewna, czekam na jakies niespodzianki.

No coz...doczekalam sie wielkiej niespodzianki: Oskara dla dla Halle Berry za
          najlepsza aktorke. Po prostu szok. Mniejszy co prawda niz z Amelia, ale szok.
          Pewniakiem obstawialam Nicole Kidman (ktorej zreszta bardzo nie lubie) lub
          ewentualnie Sissy Spacek.
          • lady_in_black Totalny szok i kompletna bulwersacja!!! 25.03.02, 06:34
            Nie rozumiem w jaki sposob Oskara dla najlepszego aktora mogl dostac Denzel
            Washington, a nie Russel Crowe. Ja tego po prostu nie rozumiem. Szczerze mowiac
            to nic nie mam do Denzela, bardzo go lubie, ale... to Russel zaslugiwal na
            Oskara. Co prawda nie widzialam filmow w ktorych oni grali, ale slyszalam tyle
            opini o roli Crowa, ze po prostu nie moge w to uwierzyc. To naprawde do mnie
            nie dochodzi. Na poczatku Enya, pozniej Amelia, teraz Russel. Zaczynam watpic
            we wszystko.
            • Gość: Alicja Re: Totalny szok i kompletna bulwersacja!!! IP: 212.244.37.* 25.03.02, 10:41
              IMO Washington dostal Oscara tylko za "kolor skory" - a w tym roku modny i
              politycznie poprawny byl czarny. Ja nie rozumiem jak jest mozliwe to, ze Crowe
              nie dostaje Oscara, a wygrywa "Piekny umysl", ktory jest najlepszym filmem roku
              tylko dzieki temu ze gral w nim wlasnie Russel. A nawiasem mowic
              widzialam "Dzien proby" i szczerze mowiac nie wydaje mi sie, zeby byla to
              najlepsza rola Denzela. Była dobra, ale Crowe był o niebo lepszy. Samego filmu
              (Dzien proby) nie polecam - akcja prosta do przewidzenia, duzo przemocy.
              Zawiedziona jestem także tym, ze Sting i Enya przegrali z „Potwory i spolka”.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka