Gość: mk Mis IP: *.dsl.stlsmo.swbell.net 13.08.04, 18:13 Tylko i wylacznie Mis Bareji. Panie, bo tam wszystko jeswt, i sensacja, i romans, i afera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnaZielona Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:54 "Mały Budda". Ten film fascynuje mnie za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka "Dwunastu gniewnych ludzi" IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.08.04, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skazanynashawshank Skazani na Shawshank IP: *.autocom.pl 13.08.04, 19:42 Wolność, nadzieja, przyjazń i genialne role główne Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: Twoj najlepszy film - BILLY ELIOT 14.08.04, 00:03 Gość portalu: MaximE napisał(a): > wpiszcie tutaj swoj najlepszy ulubiony jedyny film. > Tylko tytul i jedno zdanie dlaczego.Nie wdawajcie sie w zadne dyskusje tylko > tytul w temacia watku.Moze wyjdzie fajna lista. Billy Eliot to niewątpliwie film, z kategorii tych, które oglądam, kiedy mam doła, albo zatracam perspektywe drogi życia. Wielki film o wielkich spełnionych marzeniach i o tym, że czasem warto zajrzeć w siebie i posłuchać intuicji..bo kiedy odnajdziemy w sobie pasje,odnajdziemy tym samym wielkiego HERO (a nawiasem mówiąc-ten fim też jest boski-przede wszystkim piękny wizualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 00:19 Zastanawiam się, czy Rambo4, czy Akademia Policyjna 8, ale chyba raczej Amerykański Ninja. Nieopisane wrażenia, wartka akcja, aktorstwo, subtelny wątek miłosny, mistrzowskie zdjącia. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Trainspotting 14.08.04, 01:34 To straszliwie bolesne, musieć wybrać tylko JEDEN film. "Trainspotting", bo do tego stopnia wysadziło mnie z trzewików, jak go oglądnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homolungus Podwojne zycie... i Tanczac w ciemnosciach IP: *.kabel.telenet.be 14.08.04, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Miał być tylko ten jedyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:17 ale iv=ch jest wiecej, wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Wielki Błękit - Bessona 14.08.04, 21:46 Arizona Dream - Kusturicy Niepokonane. --- "Wierzę,że tam w górze jest ktoś,kto nad nami czuwa. Niestety,jest to rząd." Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: britta Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:56 "American Beauty" - pierwszy film, który nazwałam swoim ulubionym i na razie chyba jeszcze nic go nie wyprzedziło... jest po prostu odzwierciedleniem mojej życiowej filozofii :) utwierdził mnie w przekonaniu, że żyć warto tylko w zgodzie z samym sobą, że ze swoim życiem możemy robić, to co chcemy, że to co zależy od nas (pomijając palec boży..)naprawdę od nas zależy, że najpiekniejsze są małe rzeczy... i najpiekniejszqa scena - ostatnia: umrzeć z uśmiechcem na twarzy - to liczy się najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klee Ach te Britty 14.08.04, 21:59 Znam jedną Brittę, Niemkę. Taka jest jak Ty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: britta Re: Ach te Britty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:36 ja niestety nie znam żadnej Britty... a chciałabym,ale nie Niemkę tylko tę z Bullerbyn... a jakie są te wszystkie Britty ( w tym ja rzecz jasna)??? ciekawość mnie zżera... Odpowiedz Link Zgłoś
klee Co w tych Brittach siedzi... 14.08.04, 23:49 No właśnie takie pełne energi, kreatywności i takie, że twierdzą: "(...) że żyć warto tylko w zgodzie z samym sobą, że ze swoim życiem możemy robić, to co chcemy, że to co zależy od nas (pomijając palec boży..)naprawdę od nas zależy, że najpiekniejsze są małe rzeczy... i najpiekniejszqa scena - ostatnia: umrzeć z uśmiechcem na twarzy - to liczy się najbardziej!!!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: britta Re: Co w tych Brittach siedzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:16 do grobowej deski wdzięczną będę za ten przenikliwy portet psychologiczny.. rozumiem, ze zawodowo się tym zajmujesz. chyba nie zasnę z wrażenia! pozdrawiam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Autoportert 15.08.04, 00:35 No przecież to był Twój autoportret. Moja rola ograniczyła się tylko do przytoczenia go. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sosena Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je 15.08.04, 11:20 TOP GUN- bo jest poprostu najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 15.08.04, 12:39 Hair - najpiękniejsza na świecie opowieść o wolności. I ta muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.R. Znowu lista!?!?!?!? IP: *.ifw-kiel.de 15.08.04, 13:39 "2001: Odyseja Kosmiczna" - za fantastyczne dialogi i psychodeliczne ladowanie na Jowiszu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosk_a Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: 81.219.226.* 15.08.04, 18:55 "Ziemia Obiecana" Wajdy, z niezapomiana muzyka Wojciecha Kilara - Mistrzostwo Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klop Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.comernet.pl 16.08.04, 00:59 MYSTIC RIVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.ukNo Lot nad kukulczym gniazdem Milosza Formana IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.08.04, 16:50 No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Lot nad kukulczym gniazdem Milosza Formana 17.08.04, 01:22 Lot nad kukulczym gniazdem,jestem przeciwny robienie rankingów najlepszych filmów,ale gdybym miał coś wybrać to Lot Odpowiedz Link Zgłoś
ulka28 to jest to 17.08.04, 12:03 "Odrażajacy, brudni żli" oraz "Spaleni słońcem". Po prostu wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix listy...listy 17.08.04, 13:39 bardzo fajne miejsce z listami filmów www.ymdb.com/home.asp a tutaj moja lista, choć wiele bym jeszcze mogła dodać - właśnie "Spalonych słońcem"..."Taksówkarza" czy "American Beauty" ale numer jeden mam niezmienny www.ymdb.com/user_top20_view.asp?usersid=18460 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UTa Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:59 Jaies 10 lat temu ogladałam Fanny i Aleksander Bergmana i pamietam ze oszalałam na jego punkcie. Teraz mało już z niego pamietam...gdzie to można zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolphin Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:51 "the big blue" nie da się opisać jednym zdaniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lovelly ŻYCIE CARLITA za bezkonkutrencyjnego Ala Pacino 20.08.04, 13:44 ZAWÓD SZPIEG,nie wiem czemu ale zawsze już 4 razy ten fil mnie strasznie wzrusza HANIBAL pierwsza ekranizacja która dorównała literaturze i jeszcze kilka innych PS: do fanów Wywiadu z wampirem ksiązka jest duuużo lepsza i cała saga o wampiach Anne Rice jest b. fajna. (Królowa potępionych 500 stron niesamowitej historii a film to jakieś nędzne dno, tylko Aliyah w roli Akaszy pasuje) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Człowiek z księżyca 20.08.04, 14:03 Za bohatera, z którym się utożsamiam, piękny dramat i za Carreya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donnie S1mone IP: 130.236.20.* 20.08.04, 19:48 S1mone (albo Simone ;]), bo to poprostu swietny film. Bo chociaz glownie gustuje w horrorach (lub, mniej, komediach), ten film byl dla mnie strasznie interesujacy - a horrorem nie jest. No, i smiechu nie jest tam bardzo duzo - choc i nie jest grobowo. Polecam jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek hehe jeden?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:34 nie umiem wybrać jednego Efekt motyla k-pax American Beauty Blow Underground Szósty zmysł Adwokat diabła Skandalista Larry Flynt Truman Show Man on the moon ... Odpowiedz Link Zgłoś