Gość: SzyGer IP: *.kopnet.pl 18.08.04, 15:15 Siema.Byłem na Osadzie w kinie i tak mi sie spodobała że postanowiłem sobie ją ściągnąć ,ale za nic nie moge znaleźć do nich polskich napisów....Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klee Napisy do ściągnięcia 18.08.04, 15:54 Są do ściągnięcia na: napisy.info/szukaj.php?tytul=osada&t=pl ale tylko angielskie, hiszpańskie i portugalskie(!). Jeśli to Ci nie odpowiada, to pewnie trzeba jeszcze trochę poczekać na jakieś tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r 14 skad masz osade? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:13 mam problem ze znalezieniem filmu ,moglbys powiedziec gdzie go znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r 14 Re: Gdzie szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:10 Wiesz, w kinie juz widzialem ,teraz chcialbym miec ten film w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzyGer Re: Gdzie szukać? IP: *.kopnet.pl 18.08.04, 22:00 ja sciągnołem przez kaze Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Gdzie szukać? 19.08.04, 20:41 napisy : napisy.org/szuk?s=the+village&l=org Odpowiedz Link Zgłoś