misae 23.08.04, 18:15 Czy widzieliscie moze ten film (z Audrey Tautou)? Ja wlasnie go ogladnelam w weekend i baaardzo mi sie podobal. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: becia Re: Kocha nie kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 00:29 przyjemny i miły, a audrey jak zawsze słodka (no może nie całkiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Kocha nie kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:48 ciekawie skonstruowany...no, ale Amelia przebija wszystko...no, może prawie wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Kocha nie kocha 24.08.04, 13:56 Ciężko mi było uwierzyć w Audrey w takiej roli, tak jak cięzko było uwierzyć w Gibsona w "Godzinie zemsty" czy w Willisa w "Szakalu". Ale w tych pięknych, czarnych, sarnich, głebokich jak studnie oczach może się wiele chować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Kocha nie kocha 26.08.04, 19:47 W sumie ogladalam go 3x ale musze przyznac ze pierwszy raz jest najlepszy, bo nie wiadomo ze ona jest chora. Audrey jest wspaniala i wcale nie taka kochana jek sie zlosci :o))) A Godzina zemsty to Payback? Tez ogladalam z 5x, uwielbiam ten film :o))) Szczegolnie jak Gibson poprawia wszystkich mafiozow ze sa mu winni "tylko" 75 tysiecy :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś