Gość: MoneyPenny IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 10.09.04, 22:21 Wypisujcie,jaka waszym zdaniem jest najlepsza komedia?? ?? Ja stawiam na klasyki typu "pół żartem,pół serio" ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pół żartem Re: Najlepsza Komedia!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:24 'Strzaly na Broadway'u' Allena Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Najlepsza Komedia!!!! 10.09.04, 23:01 jak Allen to "Przejrzeć Harrego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYALLENOWIEC!! ALLEN??BLEEE IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 11.09.04, 10:23 Nienawidze Woody Allena! Nie potrafi filmów robic!!! MASAKRA!!! nic nie rozumiem z tych bredni!!!!!!! najlepsza komedia to "Rrrrr" Zajebiste!!! hehe,super zarty francuskie!!! POLECAM!!! POZDRO600_4_Wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .neomarx Re: ALLEN??BLEEE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:52 nie skreslaj tak od razu 'strzaly na broadwayu ' to film raczej malo allenowski a cos w rodzaju inteligentnej farsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Favorro Re: Najlepsza Komedia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:45 "Filmowy Zawrót Głowy" :] A z bardziej szalonych rzeczy moje ukochane "Strzelając Śmiechem" pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Favorro Re: Najlepsza Komedia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:47 A, zapomniałem jeszcze dodać - któtkie filmy Hertzfeldta ("Rejected", "Genre", "Billy's Balloon") - jeszcze się po nich trochę pozbierać nie mogę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś