Dodaj do ulubionych

Szukam tytułu, może ktoś skojarzy?

29.04.15, 20:04
Film oglądałam w tv kilka lat temu, akcja rozgrywa się w Wielkiej Brytanii, bohaterami są ludzie młodzi - dziewczyna, mająca dziecko, kilku chłopaków, chyba to nastolatki.
W pobliżu dziewczyny mieszka sąsiad, Turek, z córką - pozostali nie wiedzą, ze to Turek, nazywają go "Pakistanem".
Dziewczyna z dzieckiem jest pod opieką jakiejś instytucji - kuratora może. Ta sama osoba bywa też u Turka, którego dziewczyna podejrzewa, że opowiada o niej złe rzeczy.
Kończy się to pobiciem śmiertelnym Turka, którego córka zostaje sama i w ciąży.
Nasuwa się komuś tytuł?
Byłabym wdzięczna, bo dręczy mnie to od dawna :)
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Szukam tytułu, może ktoś skojarzy? 25.05.15, 05:00
      cos takiego moze:
      A way of Life
      Na marginesie zycia

a teraz badz tak mila i odpowiedz na moj watek o Lomnickim.

Minnie
      • zona_mi Re: Szukam tytułu, może ktoś skojarzy? 25.05.15, 08:02
        Tak, to ten, uspokoiłaś mnie po latach, DZIĘKUJĘ! :)

Co do Łomnickiego - chyba nie ma w tym wielkiej tajemnicy, bo gdyby to była jakaś wyjątkowa śmierć, w internecie można by coś znaleźć. Tymczasem nie znalazłam ani słowa na ten temat.
        • minniemouse Re: Szukam tytułu, może ktoś skojarzy? 25.05.15, 10:27
          hmm, jakby rzeczywscie nie byla tajemnica to chyba by podali np wypadek, zawal, rak, wylew, czy inna choroba. w koncu umarl mlodo (chodzi mi o syna, Jacka, nie Tadeusza)
          dlatego pytam bo wlasnie po tej stronie wody gdzie strony sa skonfigurowane w jez ang i nastawione na siec z USA i Can, to juz w ogole czesc polska jest bardzo uboga.
          niemniej dzieki ze choc probowalas i ciesze sie ze pomoglam bo wiem jak to potrafi czlowieka wymeczyc :)

M
          • zona_mi minniemouse 25.05.15, 14:06
            Ty odbierasz pocztę gazetową? Napisałabym.
            • minniemouse Re: minniemouse 26.05.15, 00:46
              jak najbardziej, zarowno @gazeta jak i mam otwarty profil.
              zapraszam :)

M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka