IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 01:38
Film pokazywany był w ramach ostatniego Festiwalu Filmów Latynoamerykańskich.
Rewelacyjna komedia, inteligentna, nie sposób nie wyjść z kina w dobrym
nastroju. Film naprawdę jakich mało w kinie ostatnimi czasy. Goroąco polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: blaugrana Re: Nikotyna jest slaba IP: *.chello.pl 18.09.04, 00:08
      Film jest kiepski i jestem zawiedziony bo czekalem na niego od kilku
      tygodni.Jak widac nie wszystko co meksykanskie musi byc dobre
      • Gość: maciek Re: Nikotyna jest slaba IP: *.osiedle.net.pl 18.09.04, 15:27
        napisalbys co jest w nim kiepskiego, a nie tak kiepski i kropka.
      • Gość: groch Re: Nikotyna jest slaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:41
        obywatelu(ko) blaugrana,jeśli uważasz że coś jest złe to może napisałbyś dlaczego sama negatywna opinia to trochę mało
    • hydrozagadka26 Re: Nikotyna 25.09.04, 00:18
      Gość portalu: Katia napisał(a):

> Film pokazywany był w ramach ostatniego Festiwalu Filmów Latynoamerykańskich.
      > Rewelacyjna komedia, inteligentna, nie sposób nie wyjść z kina w dobrym
      > nastroju. Film naprawdę jakich mało w kinie ostatnimi czasy. Goroąco polecam!

Rewelacja!
      Dawno się nie uśmiałam na filmie jak w "Nikotynie".Wartka akcja , czarny
      chwilami absurdalny humor,fajna muzyczka...Co prawda krew się leje strumieniami
      ale naprawdę warto ten film zobaczyć!
    • Gość: profes Rzeczywiście jest słaby IP: *.sbi.com 28.09.04, 09:59
      Film jest nieudolna kalka Snatcha i Pulp Fiction. Wielowatkowa akcja, pomimo
      dużego zagęszczenia, wlecze sie jak kolej waskotorowa pod gore. Film nic nowego
      nie pokazuje, nie ma za grosz swiezosci. Wiekszosc scen przypomina obiad
      odgrzany w mirofalowce. Calkiem niezle zdjecia i ciekawy montaz nie sa wstanie
      uratowac tego obrazu. Jedyny plus to muzyka. Generalnie - NIE POLECAM
      • Gość: Natalia Re: Rzeczywiście jest słaby IP: 213.17.181.* 30.09.04, 20:03
        A mi się całkiem podobał. Polecam
    • kanya wielkie rozczarowanie 03.10.04, 02:09
      Mialo byc dobre meksykanskie kino, a byly nieudolne proby podrobienia stylu
      Ritchiego z "Przekretu". Po pol godzinie mozna wyjsc z kina bez zalu.
    • Gość: jaga Nikotyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:34
      Rewlacyjne kino, niesmaowicie ułozona fabuła, krew sie leje ze ojej, ale nie
      sposób nie wyjsc z usmiechem na ustach z kina. POLECAM!!
      • Gość: pfu Re: Nikotyna IP: *.de.deuba.com 11.10.04, 15:55
        Jakos tak sie sklada, ze film podobal sie kobietom (o ile mozna to wnioskowac z nikow). Dla mnie tez swietny.
        • Gość: Aguśka Niktoyna jest świetnym filmem!!!! IP: 194.63.132.* 28.04.05, 17:25
          Film rewelacyjny,uśmiałam się do łez,kocham taki czarny humor :] A że film
          podobal się kobietom-nie można się dziwić,bo grał boski Diego Luna :D hehe
    • aurora28 Re: Nikotyna 26.10.04, 10:41
      Kto mi powie, czy gdzies w Warszawie to jeszcze graja??? jak za dotknieciem
      czarodziejskiej rozdzki film zniknal ze wszystkich kina :(
    • Gość: agatka Re: Nikotyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:24
      niestety dołączam sie do moich przedmowcow, ktorym film sie nie podobal....
      i zgadzam sie, ze Nikotyna, to tylko zwykła kalka, nic wiecej,
      postaci papierowe, te dialogi niesmieszne .... beznadzieja - oczywiscie jak dla
      mnie, moim znajomym bardzo sie podobal i maja do tego cakowite prawo, ja jednak
      jestem bardzo rozczarowana

pozdro

• misia.dk Re: Nikotyna 27.10.04, 15:56
        a ja nie moge sie z tobą zgodzić- moim zdaniem film był genialny, wciągający i
        inteligentny. takie meksykańskie wydanie Tarantino. Rewelacja!!!
    • ignatz Re: Nikotyna 18.11.04, 12:16
      Co za badziew. Nieudolne silenie się na Tarantino. Niby wszystko jakoś trzyma
      się kupy, ale swoją niewiarę trzeba zawiesić na solidnym kołku. Wiolonczelistka,
      która chyba nigdy w życiu nie popatrzyła się na sufit, hakier co to nie
      podpisuje płyt (żeby nie podpisał tej jednej, ale on nie podpisał żadnej ze
      swojej niemałej kolekcji) a podsłuchane nagranie z automatycznej sekretarki
      sasiadki puszcza na full przy otwartych oknach , fryzjerka, która zamiast
      sprawdzić nie tylko teczkę ale i kieszenie trupa od razu bierze się za sekcję,
      gangsterzy niby robiący grube interesy z ruskimi a zachowujący się jak totalni
      amatorzy. No i ten ostatni manewr z gazem - to już przegięcie, przecież by
      wyczuł gaz na długo zanim stężenie byłoby odpowiednie. No, ale jak się jest
      takim idiotą...
    • Gość: ja Re: Nikotyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:16
      wg mnie film jest do dupy i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka