Gość: kinomanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:42 brzmi ciekawie... mam nadzieję, że jest cały film równie ciekawy jak fabuła... chętnie bym na to poszła. pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomi Re: Bliscy nieznajomi IP: *.polkomtel.com.pl 23.09.04, 18:58 Byłam ,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Favorro Re: Bliscy nieznajomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 12:52 Byłem, polecam tylko wtedy, kiedy nie ma się co zrobić z czasem. o filmie praktycznie już zapomniałem. pzodrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
urszullka w ostatni piątek poszłam na to i.............. 24.09.04, 14:06 po pół godzinie uznałam, że film nie zmierza we właściwym kierunku i zmieniłam salę na taką, gdzie wyświetlali Vinci (ach te uroki multipleksów), który obejrzałam cały film, który mnie zmaltretował.....może trzeba było zostać na francuskim produkcie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalek Re: w ostatni piątek poszłam na to i............. IP: *.chello.pl 09.11.04, 17:49 kochana trzeba bylo zostac, ale gratuluje szczerosci... pieknie sie ubawilem Odpowiedz Link Zgłoś