Gość: fan IP: *.karpacz.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 13:02 Kurcze, juz się cieszę. Po "Wściekłych gaciach" oraz nastepnych filamach o wyprawie na księżyc w poszukiwaniu ... sera oraz pogoni za owcami już nie mogę się doczekać. Gromit na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foxy lady Re: Wallace i Gromit na tropie potwora IP: *.tkdami.pl 21.09.04, 13:44 tylko żeby jakoś zgrabnie przetłumaczyli tytuł...uwielbiam Gromita i jego poczciwego właściciela i strasznie się cieszę ze wracają. mam nadzieję, że film będzie równie ekscytujący jak "golenie owiec" i "wściekłe gacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelori Re: Wallace i Gromit na tropie potwora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:14 EXXTRA!! żeby jeszcze teraz wpłynęły do obiegu starocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrumph Re: Wallace i Gromit na tropie potwora IP: *.crowley.pl 21.09.04, 16:21 Gwoli ścisłości film o wyprawie na Księżyc był debiutem tej pary na ekranie, a Wściekłe gacie i Golenie owiec powstały później, ale to nie zmienia faktu, że wszystkie są genialne, a nawet - powiedziałbym - z każdym filmem robiły się coraz lepsze. Także ja też się strasznie cieszę i już się nie mogę doczekać tego "wilkokrólika", bądź teź "królikołaka" (chyba lepsze, nie?)... No bo jak rozumiem, nazwa potwora pochodzi od zbitki słów "werewolf" i "rabbit"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tottoto Re: Wallace i Gromit na tropie potwora IP: *.tychy.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:29 Po "Goleniu owiec" para W&G pojawiła się jeszcze w kilkunastu króciutkich scenkach zebranych pod wspólnym tytułem "Cracking Contraptions". Polecam, szczególnie, że można je wszystkie za darmo i zupełnie legalnie pobrać ze stron www.aardman.com Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wallace i Gromit na tropie potwora 21.09.04, 21:02 Bardzo się cieszę!! Bardzo podobały mi sie poprzednie filmy z tą parą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Wallace i Gromit na tropie potwora IP: 212.160.172.* 23.09.04, 14:07 czy ktos wie skąd można ten nowy film zassać? Odpowiedz Link Zgłoś