Gość: pak IP: 57.66.193.* 29.09.04, 10:46 To byl zarabisty horrorek. Mam nadzieje, ze remake bedzie co najmniej taki straszny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dibbler Re: Remake "Pet Sematary" IP: *.umwp.pl / 62.89.86.* 29.09.04, 11:02 Jakiego "ataku duchów"??? Czy autor newsa czytał ksiązke lub oglądał film? wydaje mi się ze nie, bo nie wypisywał by takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
klg777 Re: Remake "Pet Sematary" 29.09.04, 11:09 mhm, autor pewnie automatycznie przyjał ze S.King + horror = atak duchów. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnb [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaes Re: Remake "Pet Sematary" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:31 :D gdyby nie napisali tytulu nigdy bym sie nie domyslil o co chodzi. Takie teksciki powinien pisac ktos kto ogladal (lub czytal) opisywany film (ksiazke). Ew. ktos komu by sie chcialo wpisac w przegladarce tytul i juz. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atak duchow? Re: Remake "Pet Sematary" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:48 Co to za brednie? Widac ze autor albo nie czytal/nie ogladal albo bardzo niewiele zrozumial. Inaczej nie moge sobie wytlumaczyc takiego splaszczenia fabuly. I po co komu taki "artykul". Wiadomosc spozniona, tekstu malo a do tego bez sensu. O kant dupy potluc za przeproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Remake "Pet Sematary" 29.09.04, 17:27 Ja rozumiem, że mozna się wkurzyć na nieścisłości w tekście (ach! Co za gratka dla wszelkiego rodzaju frustratów "ja bym to napisał lepiej, sami debile siedzą w tej gazecie, mogliby mnie zatrudnić", ale czy mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego: "wiadomość spóźniona"? A co, ma jakiś rozkład? "tekstu mało"? A po co więcej? "bez sensu"? Co jest bez sensu? Zdaje się, że twoje życie jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Remake "Pet Sematary" IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 29.09.04, 20:36 > Ja rozumiem [...] TBH nie widac. > "wiadomość spóźniona"? A co, ma jakiś rozkład? Wiesz, w XXI wieku zazwyczaj publikuje sie jak najszybciej albo wcale. JMHO > "tekstu mało"? A po co więcej? Bo bym chcial cos przeczytac w tej gazecie. A nie tylko klikac bez sensu i nabijac im kase za wyswietlenia reklam. > "bez sensu"? Co jest bez sensu? "Streszczenie" fabuly jest bez sensu, kompletnie. Zreszta to nie tylko moja opinia jak widzisz. > Zdaje się, że twoje życie jest bez sensu. Nie narzekam, dzieki. A co u Ciebie? Tez widac nie masz nic lepszego do roboty niz wypisywanie krytyki na forum. Przymawial kociol garnkowi ROFL. A tak na marginesie, to chyba jestes zwolennikiem (ew. zwolenniczką) popularnej u nas tezy, ze kazdy chlam nalezy brac bez gadania i bez narzekania. Wlasnie dlatego co drugi polski produkt nadaje sie tylko do wyrzucenia. Piszac takie posty mam nadzieje, ze to cos zmieni np. nieudolny Pan Redaktor (bez urazy) bedzie musial sobie poszukac innej pracy, a na jego miejsce przyjdzie ktos, kto napisze mi fajny artykul do przeczytania (i to wbrew pozorom niekoniecznie ja, ja prace mam i nie narzekam). No bo zakladam, ze wlasciciel gazety nie jest specjalnie zadowolony z artykulu, pod ktorym jest 8 komentarzy z czego 5 niepochlebnych, 1 spam, a 1 nie na temat (Twoj). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerzlop Re: Remake "Pet Sematary" IP: *.gda.computerland.pl 29.09.04, 16:04 Co za bzdura: w opisie "Film opowiada o pewnej rodzinie, która po zamieszkaniu w nowym domu staje się obiektem ataku duchów." Chyba ktoś albo nie czytał książki albo nie oglądał filmu albo jedno i drugie. Jakie duchy????? O żadnych duchach nie było mowyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator zwierzaków IP: *.cti.us.edu.pl 30.09.04, 07:53 tytuł był Smętarz dla _zwierzaków_ a nie dla zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
darkun Re: Remake "Pet Sematary" 30.09.04, 09:27 Ale po co? A jak okaże się, że będzie to gniot, psujący bardzo dobre wrażenie po orginale? Odpowiedz Link Zgłoś