Dodaj do ulubionych

Potwory w horrorach

08.11.19, 10:54
Hej jak myślicie potwory w horrorach to gra aktorska czy może kreacje komputerowe.
Oglądam sporo horrorów i niektóre naprawdę ciężko by było zagrać aktorom, także już od dłuższego czasu nurtuje mnie to pytanie.
Jak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • zaq12wsxcde3 Re: Potwory w horrorach 08.11.19, 12:19
      Raczej gra aktorska w większości przynajmniej. Chociaż na pewno komputerowo też są różne sceny robione.
    • martyna1104 Re: Potwory w horrorach 13.11.19, 11:48
      Na pewno bardzo ciężko jest zagrać tego typu role. Szczególnie jeśli chodzi o te horrory amerykańskie np Night Shadows czy też Hulk tam to na pewno w połowie została wykorzystana animacja komputerowa.
      • zaq12wsxcde3 Re: Potwory w horrorach 13.11.19, 11:54
        Rewelacyjne są te horrory night shadows oraz Hulk również i na mnie zrobili rewelacyjne wrażenie w sumie oglądałem je już 3 razy i nadal mogę. szkoda że w Polsce nic podobnego nie powstało.
    • emil91i Re: Potwory w horrorach 15.11.19, 09:11
      W mojej opinii grają to po prostu aktorzy, natomiast później są przerabiani komputerowo i dodawane są kolejne zmiany, bo jednak w przypadku roli kostiumowych bardzo szybko zobaczylibyśmy różne niedociągnięcia.
      • zaq12wsxcde3 Re: Potwory w horrorach 18.11.19, 10:31
        Dokładnie, jest to robione pół na pół chociaż w większość chyba to gra aktorska.
    • martyna1104 Re: Potwory w horrorach 18.11.19, 10:33
      Ej a słyszeliście, że w przyszłym roku ma wyjść jakiś polski horror, widziałam teaser na Youtube
    • benes09 Re: Potwory w horrorach 21.11.19, 15:21
      O proszę, a jaki tytuł to też sobie sprawdzę co tam o nim piszą. Liczę, że w końcu coś dobrego bo w ogóle przypominacie sobie jakiś dobry horror z polskiego kina w ostatnich latach?
      • maryskaa.91 Re: Potwory w horrorach 30.01.20, 12:13
        'W lesie dziś nie zaśnie nikt' :) na filmwebie można sobie sprawdzić dwa teasery z tego co widzę, ja jestem zaintrygowana ;)
        • binatek Re: Potwory w horrorach 09.02.20, 15:47
          maryskaa.91 napisała:

> 'W lesie dziś nie zaśnie nikt' :) na filmwebie można sobie sprawdzić dwa teaser
          > y z tego co widzę, ja jestem zaintrygowana ;)
          zaciekawiałaś mnie, muszę to zobaczyć..
    • karolina1211 Re: Potwory w horrorach 20.01.20, 16:46
      A w ogóle był jakiś horror w Polskim kinie?
      Bo nic mi się nie przypomina
      • zaq12wsxcde3 Re: Potwory w horrorach 20.01.20, 16:52
        Dopiero teraz ma coś wyjść, to znaczy na wiosnę w marcu,
        Zresztą było wcześniej pisane.
      • maryskaa.91 Re: Potwory w horrorach 21.01.20, 19:51
        Były ale niezbyt głośne, bo niestety... słabe. Mam nadzieje że ten który wyjdzie w marcu będzie o niebo lepszy :)
        • zaq12wsxcde3 Re: Potwory w horrorach 31.01.20, 10:14
          Też mam taką nadzieję i oczywiście czekam z niecierpliwością na premierę w marcu.
          • filmowiec121 Re: Potwory w horrorach 31.01.20, 11:11
            Teaser z tego co widziałem to naprawdę nieźle się zapowiada, ciekawy jestem efektu końcowego. Na pewno będę oglądał
    • pawelbab Re: Potwory w horrorach 10.02.20, 09:58
      Dobrze jak tym potworem jest po prostu szalony człowiek, ewentualnie zmasakrowany przez jakieś zdarzenia w przeszłości
    • kocimiuntka Re: Potwory w horrorach 01.08.21, 12:22
      Najlepsze potwory w horrorach to te których długo w ogóle nie widac, dlatego np. pierwszy Obcy czy Predator były super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka