Gość: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:51 ktoremu odrazu wskoczylabys do lozka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ron_obvious Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM 20.02.05, 12:52 Bartosz Topa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhehuhe Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.4web.pl 21.02.05, 11:54 Akurat to, ze ktoś jest przystojny , jakoś nijak mi się nie kojarzy z wskakiwaniem mu od razu do łóżka:P jakieś dziwne kryteria "przystojności" macie, panoczku :P... Sebastian Koch www.sebastiankoch.com/default3.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:03 Dla mnie jest to Edward Norton www.imdb.com/name/nm0001570/ i Adrein Brody www.imdb.com/name/nm0004778/ Ale bez tego wskakiwania do łóżka proszę, nie lubię wskakiwać niepytana :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 21.02.05, 13:10 Gerard Butler, chodzący sex jak dla mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM 22.02.05, 23:02 MM, mamy podobne gusta, tylko ze ja jestem zauroczona chlopcem Gael Garcia Bernal. Od momentu jak go zobaczylam w Amores Peros to nadal mnie 'trzyma':) www.angelfire.com/moon/cruelsugar/images/GaelGarciaBernal.jpg On tez cos w sobie ma... jak dla mnie. www.angelfire.com/moon/cruelsugar/images/OwenWilson.jpg Ten tez jest intrygujacy...:) www.angelfire.com/moon/cruelsugar/images/BenicioDelToro.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss przytojniaki:) 22.02.05, 23:09 Przepraszam ale tamte linki cos nie bardzo chca wejsc jak trzeba. Popatrzcie sobie dziewczyny same. Gael Garcia Bernal Owen Wilson Benicio Del Toro www.angelfire.com/moon/cruelsugar/men.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: przytojniaki:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:38 Jak juz jesteśmy przy Owenacg, to ja zgłaszam Clive'a Owena fajny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: przytojniaki:) 26.02.05, 20:29 z tej strony oni wszyscy sa rewelacyjni ;) ze szczególnym naciskiem na: Martina Hendersona [The Ring] Clive'a Owena i Benicio Del Toro a tak poza tym dodałabym jeszcze Colina Farrella, ale w wydaniu z Rekruta, nie aleksandra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:01 Jezeli lubisz Gael Garcia Bernala to idź koniecznie na Dzienniki motocyklowe, zobacz tez I twoją matkę tez(nie jest tam moze tak przystojny, za to świetnie gra). Coś mi sie twoje linki nie chca otworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM 23.02.05, 15:35 Wiesz, widzialam "Dzienniki motocyklowe", jak rowniez "Y tu mama tambien":). Poza tym wspomniane juz "Amores Perros", "The Crime of Father Amaro" i "Bad Education". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboczeniec Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.aster.pl 24.02.05, 19:38 ten chłopak co to jest synkiem tej pani sędziny z MjakMaryśka... wyjebisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:49 wiem ze bardzo malo oryginalnie, ale... BRAAAAD PITTTTT!!!!!!!!!!!!! :D :D tylko on, zawsze on i w ogole on on on :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aloosia Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM 26.02.05, 20:54 a jeśli o mnie chodzo to orlando B. (wiem moze mało ryginalne no ale cóż....) słodki jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Stanisława Re: NAJPSZYSTOJNIEJSZY AKTOR WASZYM ZADNIEM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 20:43 Rysiek z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś