Gość: maciej IP: *.ip-pluggen.com 03.10.05, 00:42 ogladalem taki film z julia roberts. jest tam taka piekna piosenka na gitare . ballada spiewana przez mezczyzne. znacie jej tytol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: film pt. closer 03.10.05, 09:58 "The Blower's Daughter" Damiena Rice'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: film pt. closer IP: *.svenskaspel.se 03.10.05, 23:35 piknie dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprostu Re: film pt. closer IP: *.aster.pl 05.10.05, 20:07 Cała płyta D. Rice'a godna uwagi.Baaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: film pt. closer 05.10.05, 21:09 czy ja wiem koles ma ciekawy glos, ale skolonnosc do przesady i naduzywania zenskich chorkow co gorsza zenskich, piszczacych chorkow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: film pt. closer 07.10.05, 21:00 to jedna z najbardziej romantycznych piosenek jakie znam.... And so it is Just like you said it would be Life goes easy on me Most of the time And so it is The shorter story No love, no glory No hero in her sky I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off you I can't take my eyes... And so it is Just like you said it should be We'll both forget the breeze Most of the time And so it is The colder water The blower's daughter The pupil in denial I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off you I can't take my eyes... Did I say that I loathe you? Did I say that I want to Leave it all behind? I can't take my mind off of you I can't take my mind off you I can't take my mind off of you I can't take my mind off you I can't take my mind off you I can't take my mind... My mind...my mind... 'Til I find somebody new Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libi Re: film pt. closer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:18 Piękna piosenka, tak jak i film, z którego pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: film pt. closer 10.10.05, 19:10 i fajna jest scenka w ktorej slyszymy te piosenke po raz pierwszy - Portman stoi po jednej stronie ulicy, Jude Law po drugiej. Jude ja wczesniej obserwowal, widzial jak zblizala sie do przejscia. jeszcze tylko zmiana swiatel, mysli Jude i zobacze ja i jej piekny usmiech z bliska, a potem odejdzie i pewnie juz nigdy jej nie spotkam. mam nieodparte wrazenie, ze Portman celowo weszla na ulice przed zmiana swiatel - a wy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: film pt. closer 12.10.05, 19:59 No jeżeli chciała zwrócić uwage Juda to chyba dziwny sposób wybrała dając sie potrącić przez taksówkę:), a tak wogóle to wielki film, jeden z niewielu w których każda padająca riposta zwala z nóg, a jak dla mnie najlepsza scena to czat Juda Lawa z Clivem Owenem:) Odpowiedz Link Zgłoś