Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:30 TEn film jest super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil.b Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:32 Mala gwiazda zagrała super w tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:39 Do "matki" (autorki wcześniejszego komentarza Zazdrość, ewidentna zazdrość przez ciebie przemawia mamuniu. Współczuję Twojej córce, bo prawdopodobnie wyrośnie na taką samą zazdrośnicę (typową kobitkę, takiego "babiszona"), a to bardzo niszczące uczucie. Juleńka jest fantastyczna. Dziecko powinno być jak najdłużej dzieckiem i Julka jest tego przykładem. Nie widzę w niej żadnego "gwiazdorstwa" ani infantylności, jest po prostu śliczną, inteligentną istotką, która w jakiś magiczny sposób potrafi rozkochać w sobie każdego człowieka (nawet mnie - matkę chłopca,która na ogół nie przepada za małymi dziewczynkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo matko! Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.ny325.east.verizon.net 27.01.06, 20:21 ale brzydactwo Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 27.01.06, 23:16 Brzydactwo ? Nie zauważyłam. Natomiast drażni mnie to, że robi na zdjęciu miny jakby sobie wyobrażała, że już jest jakąś Mandaryną, albo kimś w ten deseń. Sorry wolę, jak dzieci są dziećmi. Obstawiam, że już rośnie z niej przemądrzała i mająca hopla na punkcie bycia w centrum uwagi zdzirka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja4561 Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 04.02.06, 23:21 wszyscy ci co napisali tutaj cos zlego na julke szkoda na was slow ;/ dziewczyka jest super ..swietnie zagrala w filmie! a to ze robi glupie miny .. .no nie to juz mnie dobili ;/ to jest dziecko ! i kazda dziewczynka czy chlopczyk w jej wieku zachowywalby sie tak samo jak ona ! potrafila sweitnie zagrac.. i tyle zniec nie no jedyne co moge na wasz temamat napisac ( na temat tych ktozy zle napisali na Julke) to to jest spowodowane wasza zasrana zazdroscia no ale coz ... dobilisciem nie .. jaaa .. nie bede wiecej pisac bo tak jak wyzej napisal to szkoda na was slow.. i tak juz za duzo poswiecilam .. powinnismy pogratulowac Julce a nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *=AgUnIa=* Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 217.153.82.* 04.02.06, 23:31 Łoooo,aż mi was żal =/ . Przecież ta mała jest słodka !! Heh...moze niektórzy z was nie byli w kinie na filmie i tylko tak sobie mowia ze ona robi głupie miny itp. przecież mało jest dzieci ,które sa takie otwarte na świat filmowy ... kurcze ona musiała włozyc tyle wysiłku w te zdjecia na planie ,że ja za to podziwiam:)ogólnie mała jest swietna ,a ten kto powiedział,że np.'robi miny jak debil'niech sie schowa i popatrzy do lusterka jakie on robi =/ Nie ma jak miec wąty do małej dziewczynki,która była tam praktycznie po to,żeby się dobrze bawić =] Hmm no co mam jeszcze napisać,ze zal mi ludzi,którzy zazdroszcza (w negatywnym tego słowa znaczeniu) jej,że jest popularna,bo każdy by tak chciał:) A....no i ja jej tez zazdroszcze,(pozytywnie :D ) ze spedziła takie fajne momenty z Maćkiem Zakościelnym :D ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.aster.pl 29.01.06, 14:08 Ten film jest do bani. Nudny, przewidywalny, pełen patosu, z dennym scenariuszem i słabym aktorstwem (z wyj. Dygantowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " Ula" Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 16:55 Byłam wczoraj na "Tylko mnie Kochaj" - mała Julka była ok ale cały film mnie strasznie rozczarował! Pani Dygant również ... niestety. Ktoś; chyba pan Zatorski powiedział, że gdyby nie Julka film byłby bez sensu ... fakt Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 29.01.06, 19:24 tylko ten dzieciak ratuje film:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej zakoscieln Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.stargard.mm.pl 01.02.06, 01:19 komedia bardzo mi sie podobala jest fajna komedia romantyczna bardzo podobal mmaciej zakoscielny jako aktor bylam na tej komedi az trzy razy chcialabym miec jego zdiecie macieja zakoscielnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:11 Dla mnie ta dziewczynka nie ratowała filmu,a wrecz drażniła. zachowywała się jakby miała 4 lata. Moja bratanica ma 2,5 a jej wypowiedzi są bardziej konkretne niz tej jUlki (widziałam z nIa kilka rozmów). uważam że jest dużow ięcej dzieci, które o nibo lepiej radziłyby sobie z tą rolą. Poza tym myślałam, ze ona ma z 4 lata i pomyślałam dziciak an sówj wiek jest naparwde sympatyczny,ale jak się okazało, ze ma prawie dwa razy więcej to stwierdziłam-nie dziękuję. Oby już więcej nie zagrała w żadnym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 217.153.82.* 05.02.06, 00:53 jak ci sie nie podoba to nie musisz isc na kolejny film z Julką w jakiejs roli =/ . Ja za to chetniee pojde =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:05 Moi zdaniem Julia zagrala bardzo dobrze:)4 latek w zyciu by nie zagral tej roli.... wiec nie wiem czemu sie czepiacie do tej malej bo odwalila kawal dobrej roboty:) tylko pogratulowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz z Gliwic Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:35 Ona jest znakomita-"dorośli" aktorzy pojawiający się u jej boku tracą na znaczeniu,gdy tylko pojawi się ta mała.Mimo swego młodego wieku zaskakuje naturalnością swego warsztatu.Mam nadzieję,że to dopiero początek jej kariery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.06, 18:37 czy dziecko, czy dorosly, niewazne, o gwiezdzie powinno sie mowic dopiero jak sie cos wiecej okaze, niech zagra jeszcze w paru filmach - zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.chello.pl 10.02.06, 21:24 Niestety,dziewczynka, która zagrała rolę Michaliny jest i w filmie i w wywiadach bardzo infntylna jak na 7 lat. Mam córkę w jej wieku i znam jej koleżanki i żadna z nich nie zachowuje sie tak jak czterolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 11.02.06, 11:37 Po dzisiejszym "występie" w DDTVN powinna od rodziców dostać zakaz pokazywania się publicznie. Dziewczynki w jej wieku lubią skupiać na sobie uwagę i nie jest jeszcze za późno na "wychowywanie", ale jak to dłuzej potrwa może z niej wyrosnąć pusta tupeciara w rodzaju Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub moje gg:617371 (jestes supper JJULKA!!!) IP: *.du.simnet.is 12.02.06, 22:33 ONA jest suuuper...nie moge...tak zazdroszcze ze...film tez jest dobry...gdyby jej nie bylo...ja tez bym chcial isc na casting tylko niestety mieszkam na Islandii...jak jakas gwiazda to czyta to na moj numerek gg prosze zagadac:617371...jesli Julka ma gg to niech zagada :) JESTES SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: moje gg:617371 (jestes supper JJULKA!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:00 Julka - w moim odczuciu jest kiepska i irytujaca. Zgadzam sie tutaj z mama, ktora potiwredza fakt, ze dzieciaki majace 7 lat sa duzo bardziej rozgarniete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika77 Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:02 Julka jest cool!! uwarzam ze gdyby jej nie mieli to bylby nie dopała . Ona jest niezastapiona !!!!!!!! A jej rodzice powiniiy byc z niej dumni z takiego uroczego i utaletowanego dzicka .Pozdrowka dla Julki Wróblewskiej i jej całej rodzinki 3majcie sie. Mam nadzieje julo ze jeszcze cos zagrasz jestes swietna <buzika> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 15:24 Dziewczynka to istny skarb rodziców :D Takie małe słoneczko, z pięknym uśmieszkiem, który rozbawi każdego widza:D No, ale wkońcu jak samo imię mówi to jest właśnie Julia ze swoim Romeo - Maćkiem :) Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:17 Gratuluję rodzicom tak rozkosznej córeczki. Na ogół nie przepadam za małymi dziewczynkami (mam więcej ciepła, sympatii i zrozumienia dla chłopców), ale ta dziewczynka po prostu mnie oczarowała pod każdym względem. Juleńko, jesteś cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 195.117.255.* 01.06.07, 13:19 dlugo jeszcze mamusia będzie lansowac coreczke daj se kobito siana- wspołczuje coreczki co z niej wyrosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 86.71.116.* 01.06.07, 14:27 Oglądałam film "tylko mnie kochaj". Julka zadziwiła mnie w tym filmie, ale nie jako gwiazda. Zastanawiałam się , jak to możliwe, żeby 7 letnia dziewczynka zachowywała się tak jakby miała lat 3 ! Śmieszne. A sceny , w których Julka śpi jak niemowlak z rączkami do góry :) Sama mam córkę, która ma 7 lat i dlatego tak wyraźnie widzę ten banał w filmie. Dlaczego z siedmiolatki reżyser zrobił dziewczynkę opóźnioną w rozwoju ? To chwyta za serce, że siedmiolatka sepleni, śpi jak niemowlak i zachowuje się jak 3 -latka. Litość bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.toya.net.pl 16.06.08, 13:21 ludzie ona to możer przeczytać i zrobi jej sie przykro to tylko dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Julcia IP: *.tktelekom.pl 17.10.08, 18:37 Julia Wróblewska to:bardzo ładna i mądra dziewczynka...Uwielbiam film ,w którym ona zagrała ..taka mała a taka mądra.I ma bardzo śliczne imię !!JULIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.icpnet.pl 30.10.08, 16:32 Najlepsza rola w Tym filmie -NAJLEPSZA rola dziecięca z wszystkich filmów które miałem możliwość zobaczyć.Julia Wróblewska. jeżeli będzie aktorką. jeżeli będzie ......Niech zostanie zawsze sobą. A i jeszcze jedno -mamooo, kup jej tego pieska proszę.No i Tylko mnie kochaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najpiękniejsza Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 212.244.221.* 07.04.09, 19:46 Boże co za brzydki ryj... nie znoszę jej... jest nabrzydszym dzieckiem jakie kiedykolwiek widziałam... nie to co mała Shiloh Jolie Pitt, która jest najcudniejszym dzieckiem świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika z Daniia Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.adsl.cybercity.dk 09.04.09, 14:51 Julia ma wrodzony talent aktorski :) Odpowiedz Link Zgłoś
spi1procent Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 10.04.09, 12:04 to zdjęcie też super ;) nasza-klasa.pl/profile/24991749/gallery/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfanka Julii! ;/ IP: 79.175.252.* 18.04.10, 15:13 Julia Wróblewska to mała gówniara,która myśli ,że wszystkie rozumy pozjadała!Te jej wypowiedzi ,to ŻENADA!!!!! :p:P:P:P ,wypowiada się gorzej niż dziecko z przedszkola!Uważa się za wielką gwiazde która nie jest!!! ;/;/NIENAWIDZĘ JEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfanka! nienawidz eje {Juli wroblewskiej!} IP: 79.175.252.* 18.04.10, 15:15 ps.kto sie ze mna zgadza niech pisze!,i jeszcze jedno prosze niew usuwac tego komentarza!Jak Julecka sie poplace to mi to wszystko jedno niech ryczu! bo to prawda! ;?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Julia Wróblewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:21 Ona jest super a komentaże na" nie "pochodzą od ludzi złych ,zawistnych .Takich jak z kawału" Sąsiad ma piękną krowe to chciałbym aby mu zdechła " Zawsze jest pełno takiego śmiecia na necie .W oczy nic nie powiedzą bo nic nie mają do powiedzenia za to w necie anonimowo drwią z każdego. Cóż net jest dla każdego nawet dla idioty... Odpowiedz Link Zgłoś