Dodaj do ulubionych

Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:30
TEn film jest super
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil.b Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:32
      Mala gwiazda zagrała super w tym filmie
      • Gość: Hania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:39
        Do "matki" (autorki wcześniejszego komentarza
        Zazdrość, ewidentna zazdrość przez ciebie przemawia mamuniu. Współczuję Twojej córce, bo prawdopodobnie wyrośnie na taką samą zazdrośnicę (typową kobitkę, takiego "babiszona"), a to bardzo niszczące uczucie. Juleńka jest fantastyczna. Dziecko powinno być jak najdłużej dzieckiem i Julka jest tego przykładem. Nie widzę w niej żadnego "gwiazdorstwa" ani infantylności, jest po prostu śliczną, inteligentną istotką, która w jakiś magiczny sposób potrafi rozkochać w sobie każdego człowieka (nawet mnie - matkę chłopca,która na ogół nie przepada za małymi dziewczynkami).
    • Gość: lo matko! Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.ny325.east.verizon.net 27.01.06, 20:21
      ale brzydactwo
      • charade Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 27.01.06, 23:16
        Brzydactwo ? Nie zauważyłam. Natomiast drażni mnie to, że robi na zdjęciu miny
        jakby sobie wyobrażała, że już jest jakąś Mandaryną, albo kimś w ten deseń.
        Sorry wolę, jak dzieci są dziećmi. Obstawiam, że już rośnie z niej przemądrzała
        i mająca hopla na punkcie bycia w centrum uwagi zdzirka.
        • ja4561 Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 04.02.06, 23:21
          wszyscy ci co napisali tutaj cos zlego na julke szkoda na was slow ;/
          dziewczyka jest super ..swietnie zagrala w filmie! a to ze robi glupie
          miny .. .no nie to juz mnie dobili ;/ to jest dziecko ! i kazda dziewczynka czy
          chlopczyk w jej wieku zachowywalby sie tak samo jak ona ! potrafila sweitnie
          zagrac.. i tyle zniec nie no jedyne co moge na wasz temamat napisac ( na temat
          tych ktozy zle napisali na Julke) to to jest spowodowane wasza zasrana
          zazdroscia no ale coz ... dobilisciem nie .. jaaa .. nie bede wiecej pisac bo
          tak jak wyzej napisal to szkoda na was slow.. i tak juz za duzo poswiecilam ..
          powinnismy pogratulowac Julce a nie !
          • Gość: *=AgUnIa=* Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 217.153.82.* 04.02.06, 23:31
            Łoooo,aż mi was żal =/ . Przecież ta mała jest słodka !! Heh...moze niektórzy z
            was nie byli w kinie na filmie i tylko tak sobie mowia ze ona robi głupie miny
            itp. przecież mało jest dzieci ,które sa takie otwarte na świat filmowy ...
            kurcze ona musiała włozyc tyle wysiłku w te zdjecia na planie ,że ja za to
            podziwiam:)ogólnie mała jest swietna ,a ten kto powiedział,że np.'robi miny jak
            debil'niech sie schowa i popatrzy do lusterka jakie on robi =/ Nie ma jak miec
            wąty do małej dziewczynki,która była tam praktycznie po to,żeby się dobrze
            bawić =] Hmm no co mam jeszcze napisać,ze zal mi ludzi,którzy zazdroszcza (w
            negatywnym tego słowa znaczeniu) jej,że jest popularna,bo każdy by tak chciał:)
            A....no i ja jej tez zazdroszcze,(pozytywnie :D ) ze spedziła takie fajne
            momenty z Maćkiem Zakościelnym :D ;-)
    • Gość: Ania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.aster.pl 29.01.06, 14:08
      Ten film jest do bani. Nudny, przewidywalny, pełen patosu, z dennym scenariuszem
      i słabym aktorstwem (z wyj. Dygantowej).
    • Gość: " Ula" Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 16:55
      Byłam wczoraj na "Tylko mnie Kochaj" - mała Julka była ok ale cały film mnie
      strasznie rozczarował! Pani Dygant również ... niestety. Ktoś; chyba pan
      Zatorski powiedział, że gdyby nie Julka film byłby bez sensu ... fakt
      • p.galli Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 29.01.06, 19:24
        tylko ten dzieciak ratuje film:)
    • Gość: maciej zakoscieln Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.stargard.mm.pl 01.02.06, 01:19
      komedia bardzo mi sie podobala jest fajna komedia romantyczna bardzo podobal
      mmaciej zakoscielny jako aktor bylam na tej komedi az trzy razy chcialabym miec
      jego zdiecie macieja zakoscielnego
      • Gość: ja Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:11
        Dla mnie ta dziewczynka nie ratowała filmu,a wrecz drażniła. zachowywała się
        jakby miała 4 lata. Moja bratanica ma 2,5 a jej wypowiedzi są bardziej konkretne
        niz tej jUlki (widziałam z nIa kilka rozmów). uważam że jest dużow ięcej dzieci,
        które o nibo lepiej radziłyby sobie z tą rolą.
        Poza tym myślałam, ze ona ma z 4 lata i pomyślałam dziciak an sówj wiek jest
        naparwde sympatyczny,ale jak się okazało, ze ma prawie dwa razy więcej to
        stwierdziłam-nie dziękuję.
        Oby już więcej nie zagrała w żadnym filmie
        • Gość: Ja Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 217.153.82.* 05.02.06, 00:53
          jak ci sie nie podoba to nie musisz isc na kolejny film z Julką w jakiejs roli
          =/ . Ja za to chetniee pojde =]
    • Gość: :) Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:05
      Moi zdaniem Julia zagrala bardzo dobrze:)4 latek w zyciu by nie zagral tej
      roli.... wiec nie wiem czemu sie czepiacie do tej malej bo odwalila kawal
      dobrej roboty:) tylko pogratulowac:)
    • Gość: Tomasz z Gliwic Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:35
      Ona jest znakomita-"dorośli" aktorzy pojawiający się u jej boku tracą na
      znaczeniu,gdy tylko pojawi się ta mała.Mimo swego młodego wieku zaskakuje
      naturalnością swego warsztatu.Mam nadzieję,że to dopiero początek jej kariery!
    • Gość: jjj Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.06, 18:37
      czy dziecko, czy dorosly, niewazne, o gwiezdzie powinno sie mowic dopiero jak
      sie cos wiecej okaze, niech zagra jeszcze w paru filmach - zobaczymy
      • Gość: matka Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.chello.pl 10.02.06, 21:24
        Niestety,dziewczynka, która zagrała rolę Michaliny jest i w filmie i w
        wywiadach bardzo infntylna jak na 7 lat. Mam córkę w jej wieku i znam jej
        koleżanki i żadna z nich nie zachowuje sie tak jak czterolatka.
    • jollaa Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 11.02.06, 11:37
      Po dzisiejszym "występie" w DDTVN powinna od rodziców dostać zakaz pokazywania
      się publicznie. Dziewczynki w jej wieku lubią skupiać na sobie uwagę i nie jest
      jeszcze za późno na "wychowywanie", ale jak to dłuzej potrwa może z niej
      wyrosnąć pusta tupeciara w rodzaju Dody.
    • Gość: Jakub moje gg:617371 (jestes supper JJULKA!!!) IP: *.du.simnet.is 12.02.06, 22:33
      ONA jest suuuper...nie moge...tak zazdroszcze ze...film tez jest dobry...gdyby
      jej nie bylo...ja tez bym chcial isc na casting tylko niestety mieszkam na
      Islandii...jak jakas gwiazda to czyta to na moj numerek gg prosze
      zagadac:617371...jesli Julka ma gg to niech zagada :) JESTES SUPER!!!!
      • Gość: ha ha Re: moje gg:617371 (jestes supper JJULKA!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:00
        Julka - w moim odczuciu jest kiepska i irytujaca. Zgadzam sie tutaj z mama,
        ktora potiwredza fakt, ze dzieciaki majace 7 lat sa duzo bardziej rozgarniete.
    • Gość: Ika77 Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:02
      Julka jest cool!! uwarzam ze gdyby jej nie mieli to bylby nie dopała . Ona
      jest niezastapiona !!!!!!!! A jej rodzice powiniiy byc z niej dumni z takiego
      uroczego i utaletowanego dzicka .Pozdrowka dla Julki Wróblewskiej i jej całej
      rodzinki 3majcie sie. Mam nadzieje julo ze jeszcze cos zagrasz jestes swietna
      <buzika>
    • Gość: Angie Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 15:24
      Dziewczynka to istny skarb rodziców :D Takie małe słoneczko, z pięknym
      uśmieszkiem, który rozbawi każdego widza:D No, ale wkońcu jak samo imię mówi to
      jest właśnie Julia ze swoim Romeo - Maćkiem :) Buziaczki
    • Gość: Hania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:17
      Gratuluję rodzicom tak rozkosznej córeczki. Na ogół nie przepadam za małymi dziewczynkami (mam więcej ciepła, sympatii i zrozumienia dla chłopców), ale ta dziewczynka po prostu mnie oczarowała pod każdym względem. Juleńko, jesteś cudowna.
      • Gość: gosc Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 195.117.255.* 01.06.07, 13:19
        dlugo jeszcze mamusia będzie lansowac coreczke daj se kobito siana- wspołczuje
        coreczki co z niej wyrosnie
    • Gość: Melania Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 86.71.116.* 01.06.07, 14:27
      Oglądałam film "tylko mnie kochaj". Julka zadziwiła mnie w tym filmie, ale nie
      jako gwiazda. Zastanawiałam się , jak to możliwe, żeby 7 letnia dziewczynka
      zachowywała się tak jakby miała lat 3 ! Śmieszne. A sceny , w których Julka śpi
      jak niemowlak z rączkami do góry :)
      Sama mam córkę, która ma 7 lat i dlatego tak wyraźnie widzę ten banał w filmie.
      Dlaczego z siedmiolatki reżyser zrobił dziewczynkę opóźnioną w rozwoju ? To
      chwyta za serce, że siedmiolatka sepleni, śpi jak niemowlak i zachowuje się jak
      3 -latka. Litość bierze.
    • Gość: misia Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.toya.net.pl 16.06.08, 13:21
      ludzie ona to możer przeczytać i zrobi jej sie przykro to tylko
      dziecko.
    • Gość: Anka Julcia IP: *.tktelekom.pl 17.10.08, 18:37
      Julia Wróblewska to:bardzo ładna i mądra dziewczynka...Uwielbiam
      film ,w którym ona zagrała ..taka mała a taka mądra.I ma bardzo
      śliczne imię !!JULIA...
    • Gość: Jarek Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.icpnet.pl 30.10.08, 16:32
      Najlepsza rola w Tym filmie -NAJLEPSZA rola dziecięca z wszystkich filmów które
      miałem możliwość zobaczyć.Julia Wróblewska. jeżeli będzie aktorką. jeżeli będzie
      ......Niech zostanie zawsze sobą.
      A i jeszcze jedno -mamooo, kup jej tego pieska proszę.No i Tylko mnie kochaj.
    • Gość: Najpiękniejsza Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: 212.244.221.* 07.04.09, 19:46
      Boże co za brzydki ryj... nie znoszę jej... jest nabrzydszym dzieckiem jakie
      kiedykolwiek widziałam... nie to co mała Shiloh Jolie Pitt, która jest
      najcudniejszym dzieckiem świata
    • Gość: Monika z Daniia Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? IP: *.adsl.cybercity.dk 09.04.09, 14:51
      Julia ma wrodzony talent aktorski :)
    • spi1procent Re: Julia Wróblewska - nowa dziecięca gwiazda? 10.04.09, 12:04
      to zdjęcie też super ;)
      nasza-klasa.pl/profile/24991749/gallery/2
    • Gość: Antyfanka Julii! ;/ IP: 79.175.252.* 18.04.10, 15:13
      Julia Wróblewska to mała gówniara,która myśli ,że wszystkie rozumy
      pozjadała!Te jej wypowiedzi ,to ŻENADA!!!!! :p:P:P:P ,wypowiada się
      gorzej niż dziecko z przedszkola!Uważa się za wielką gwiazde która
      nie jest!!! ;/;/NIENAWIDZĘ JEJ!!!!!
    • Gość: antyfanka! nienawidz eje {Juli wroblewskiej!} IP: 79.175.252.* 18.04.10, 15:15
      ps.kto sie ze mna zgadza niech pisze!,i jeszcze jedno prosze niew
      usuwac tego komentarza!Jak Julecka sie poplace to mi to wszystko
      jedno niech ryczu! bo to prawda! ;?)
    • Gość: kazik Julia Wróblewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:21
      Ona jest super a komentaże na" nie "pochodzą od ludzi złych ,zawistnych .Takich jak z kawału" Sąsiad ma piękną krowe to chciałbym aby mu zdechła "
      Zawsze jest pełno takiego śmiecia na necie .W oczy nic nie powiedzą bo nic nie mają do powiedzenia za to w necie anonimowo drwią z każdego.
      Cóż net jest dla każdego nawet dla idioty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka