sweetpea 19.02.06, 16:34 wczoraj po raz kolejny obejrzalam ten film. nie wiem czemu tyle osob sie nim zachwyca, ten film jest beznadziejnie glupi i malo realistyczny. pelno w nim sprzecznosci i brak logiki. dziekuje ulzylo mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrecekrzepki Re: leon zawowowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:48 Ciesze sie, ze moglismy pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: leon zawowowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:14 bez jaj, ten film jest b. dobry, już przez same kreacje reno i oldmana. to nie jest zwykła opwowiesc o gangsterze, cos w sobie ma, a muza stinga na koniec potęguje to wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Synkciu, IP: 195.136.112.* 21.02.06, 10:53 nie podszywaj sie pod Wrecekrzepkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: leon zawowowiec 19.02.06, 16:51 dobrze byloby jeszcze gdyby ktos podzielil moją opinie ... czy wymagam zbyt wiele? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle zawowowiec 20.02.06, 22:40 > wczoraj po raz kolejny obejrzalam ten film 1. czemu po raz kolejny oglądasz film, o ktorym jesteś nie najlepszego zdania? 2. przez moment myślałem, że chodzi ci o "Leona" Bessona, ale to przecież nie ten film Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea leon 21.02.06, 14:19 bo za pierwszym razem mi sie nie podobal. dopiero teraz po kilku latach zobaczylam jak wiele jest w nim niedociagniec. oczywiscie ze o bessona chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś