Gość: kozborn IP: *.torun.mm.pl 31.03.06, 12:16 Hej, mam jutro wolny wieczór i chcę sobie obejrzeć jakąś świetną komedię - poradzicie mi coś? ------ www.zlewychowanekaczki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mitrof Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 01.04.06, 12:32 monty python i święty gral (-: dobre na każdą pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
appletree "Miś,"Rejs","Seksmisja"-tylko te:) 02.04.06, 12:26 "łubo dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu" -to mówiłem ja, Jarząbek:) Odpowiedz Link Zgłoś
lazygeek Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 01.04.06, 14:56 Miś, Kłamca kłamca, Wieczor kawalerski, Showtime, Nic do stracenia, Na przedmieściach, K-9, Strzelajac smiechem Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 01.04.06, 18:26 "Naga Broń", "Requiem dla snu", "Robin Hood" w rezyserii Mela Brooksa. Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 01.04.06, 19:04 szczególnie na tym "requiem dla snu" mozna się nieźle uchachać komedia jakich mało ;/ ja poleciłbym "żywot briana" Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 01.04.06, 20:41 A jak nie lubisz Monty Paytona to ja polecam "Porachunki". Jedna z nalepszych komedii świata. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 02.04.06, 09:21 Ja się uchachałem, właśnie jako miłośnik Monty Pythona. Zwłaszcza w scenach z szalejącą lodówką :) czy we wszystkich scenach kołowania kasy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:14 1 czesc 'Depresji gangstera", "Meet the Fockers" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toiowo Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę IP: *.rzeszow.mm.pl 03.04.06, 13:22 Któryś z filmów o papiezu... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka96 Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 03.04.06, 16:13 Ostatnio bardzo mi się podobał film francuski "Rrrrrr..." Poza tym nieustająco wszystko Monthy Pythona, a zwłaszcza "Sens życia" Albo "lepiej być nie może" z nicholsonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmi Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 03.04.06, 16:49 Rrrrrr, ostatnio? jestes troszeczke do tyłu, ale fakt super komedia. Kto to napisał Requiem dla snu???? To genialny film, ale nie komedia!!!! Ja polecam Więzienie dla świrów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hohonie Re: zapodajcie mi jakąś dobrą komedię, proszę 12.04.06, 23:24 Moje grecke, cos tam, wesele - ryczalam ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś