Gość: Minorka IP: *.chello.pl 15.12.02, 18:50 Poleccie naprawde dobra komedie, na ktorej usmieje sie do rozpuku, bo mi ostatnio humor jakos siadl. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mm Re: naprawde dobra komedia IP: *.bn.com.pl 23.12.02, 01:10 Poznaj mojego tatę z De Niro I oczywiście programy telewizyjne O Unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniło Re: naprawde dobra komedia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 01:47 tylko polskie komedie barei, kondratiuka, dla miłośników - monthy python Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: naprawde dobra komedia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 12:59 Jesli chodzi o wypożyczenie, to tez polecam "Poznaj mojego Tatę" z De Niro, a w kinie ostanio posmiałam sie na "Smokingu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: naprawde dobra komedia IP: *.chello.pl 02.01.03, 07:24 A mi sie w kinie ostatnio calkiem podobal "Wielki podryw"-tytul idiotyczny, za to film integeligentnie unikajacy hollywoodzkich klisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: naprawde dobra komedia IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 02:47 poznaj mojego tate jest slabiutki, dowcipy ograne, jedynie de niro sie jakos trzyma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszydło Re: naprawde dobra komedia IP: *.erathia.szczecin.pl 06.01.03, 14:05 "Pół serio" z Królikowskim i Olszówką Odpowiedz Link Zgłoś