Gość: Paryz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:39 czesto miewam milosci platoniczne do aktorow z moich ulubionych filmow. Ostatnio zostal nim glowny bohater Pan Darcy z "dumy i uprzedzenie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolka Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.chello.pl 10.05.06, 20:44 tez tak czasem mam;o) ostatnio ralph fiennes- sunshine i strange days, jeff bridges, niegdys podkochiwalam sie dlugo i namietnie- ale jak bylam mala-w Harissonie Fordzie, ale mi przeszlo.ach ten indy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.4web.pl 14.05.06, 08:27 W Indym Kochali sie wszyscy. Znam nawet faceta, ktory mowi , ze przez ten film (i przez Pana Samochodzika:))))poszedl na archeologie i troche mu wierzę :) Ale tak naprawdę to najlepsza rola Forda to"Frantic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.05.06, 22:40 Wstyd przyznać, ale i ja zakochiwałam się w aktorach w danej roli - ostatnio starej babie (czyli mnie) nieodparcie pociągający wydaje się Alan Rickman jako profesor Snape z Harry'ego Pottera. W zasadzie mógłby powstać o nim cykl filmów ;) Pięknie wygląda z tymi swoimi czarnymi włosami i mrocznym spojrzeniem... drrrrrreszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 29.06.06, 21:32 on mi się podbał w Rozważniej i romantycznej, lubie jego głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedemgrzechow Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.06, 10:25 vin diesel, ehhhh no i klasyk co by go zadna z wyra nie wykopala- kiefer sutherland:P Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 11.05.06, 14:46 Johnny Depp i Clive Owen,dwa bardzo różne typy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.05.06, 15:11 Ja bym starego, czyli Donalda nie wykopała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 11.05.06, 17:21 Harvey Keitel po roli w "Fortepianie"; Colin Firth jako pan Darcy; Ralph Fiennes i Liam Neeson w "Liście Schindlera"; Alan Rickman w "Rozważnej i romantycznej", och! Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 29.06.06, 21:35 Kiefer Stutherland chyba w każdej roli mi się podoba, ale najbardziej chyba w Kobiecie potrzebnej od zaraz, Lini życia i Zaginionej. Szalałam swego czasu za Brandonem Lee w Kruku. I za Timothym Daltonem w Scarlett i Dziwnych losach Jane Eyer, jakoś mi pasuje do ról kostiumowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 11.05.06, 20:22 w każdym filmie ktos sie znajdzie ale ogólnie to : christian bale, ewan mcgregor, brad pitt, john malkovich (niebezpieczne ziązki), małaszyński (owszem ale tylko oficer)i rewelacyjny clive owen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDRO Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.zax.pl 12.05.06, 09:27 1. Johnny Messner www.kclyn.com/jmo/id22.htm www.kclyn.com/jmo/id24.htm www.kclyn.com/jmo/id25.htm www.imdb.com/gallery/ss/0314353/Ss/0314353/TOS5-2.jpg?path=pgallery&path_key=Messner,%20Johnny 2. Clive Oewn www.boxofficeprophets.com/bigpicture/images/cliveowen.jpg Christian Bale www.geocities.com/egottablue/chrissofawhite2.jpg www.geocities.com/egottablue/sitbluesuitbig.jpg Hugh Jackman netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images626005_Hugh-Jackman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDRO Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.zax.pl 12.05.06, 09:31 Oj sorrki coś się nie udało 2. Chrystian Bale www.geocities.com/egottablue/chrissofawhite2.jpg www.geocities.com/egottablue/sitbluesuitbig.jpg 3. Hugh Jackman netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images626005_Hugh-Jackman.jpg 4. Clive Owen www.boxofficeprophets.com/bigpicture/images/cliveowen.jpg POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzkgop Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.d2.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:08 Johnny Depp - Kapitan Jack Sparrow Odpowiedz Link Zgłoś
pliszka79 Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 14.05.06, 00:13 Wiele zalezy od oprawy. Na przyklad Takeshi Kaneshiro w tej oprawie: images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/10004142/photo_06_hires.jpg hie, hie... Milo sie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wise_girl Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 14.05.06, 14:44 -Kevin Spacey-tylko nie w "Siedem":) -Roy Dupois-Michael z "Nikity"-mmmmm -John Malkovich w "Niebezpiecznych związkach" szczególnie-te oczy,spojrzenie -Johnny Depp-w filmach,nie prywatnie jak jest taki zarośnięty -Radosław Krzyżowski-dr Sambor z "Na dobre i na złe"-uwielbiam go normalnie:D -Krzysztof Zawadzki-mecenas,mąż Agaty też z "NDiNZ"-fajny typ urody -żeby była jasność,to już nie oglądam "Na dobre i na złe"-przeszło mi:) -kiedyś Brad Pitt baaardzo długo,ale po Angelinie już nie -Eric Bana na migawkach z "Monachium" wygląda zajebiście(flmu nie widziałam) -pewnie jest jeszcze setka,o których zapomniałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
klee A taki? ;-) 14.05.06, 19:12 www.sebastiandeka.republika.pl/img_out/eric_bana.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:39 Przecież i w filmach Depp nosi wąsy i brodę... I dlaczego zaraz "zarośnięty" ? To chyba męska rzecz zapuszczac brodę lub/i wąsy... Ile ty masz lat ? 11 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.racsa.co.cr 14.05.06, 16:26 nicaolas cage Odpowiedz Link Zgłoś
klee Dwa pytania 14.05.06, 19:14 To w końcu pożądanie czy miłość platoniczna? I chodzi o aktorów czy o postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
pliszka79 Re: Dwa pytania 15.05.06, 00:27 Platoniczne pozadanie ;) Czy to nie wszystko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
klee A mówią... 15.05.06, 01:52 (...) że to gejom wszystko jedno. Oj, Kobity! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pliszka79 Re: A mówią... 15.05.06, 11:20 Nigdy nie slyszalam, zeby ktos mowil, ze gejom jest wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
klee No to teraz już wiesz 15.05.06, 11:42 Mówią tak na mieście (a nawet w kręgach rządowych i zbliżonych do pałacu ;-)), że gejom to tylko o jedno chodzi. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
papilotta Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 14.05.06, 20:32 Keanu Reeves - zawsze i wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: 212.160.236.* 15.05.06, 13:51 Danny de Vito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Odpowiedź i pytanie IP: *.itpp.pl 15.05.06, 15:22 Mnie najbardziej podnieca Rocco Siffriedi, ale Ron Jeremy też jest niezły. > czesto miewam milosci platoniczne do aktorow z moich ulubionych filmow. > Ostatnio zostal nim glowny bohater Pan Darcy z "dumy i uprzedzenie". A kogo grał pan Darcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Odpowiedź i pytanie IP: *.chello.pl 16.05.06, 00:08 RALPH Fiennes Joseph Fiennes Al Pacino Jeremy Northam Gerald Butler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina30 Re: Odpowiedź i pytanie IP: *.ipt.aol.com 30.05.06, 04:39 GERALD BUTLER ZAWSZE I WSZEDZIE! MLODSZY VAL KILMER GARY OLDMAN JAKO DRACULA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaK Re: Odpowiedź i pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:21 Gerard Butler Ralph Fiennes Zawsze i w każdej roli! Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Odpowiedź i pytanie 29.06.06, 21:37 Pana Darcy'ego grał m.in. Colin Firth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nola Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: 80.51.255.* 16.05.06, 10:32 U mnie to raczej sprawa roli jaka ten aktor gra, np. Brad Pitt ale tylko w Wichrach namietnosci, Harrison Ford ale tylko jako Han Solo, Sean Connery jako Bond, Colin Firth w Dziewczynie z Perla, i nowy pan Darcy.... ale tylko w tej roli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 16.05.06, 11:52 Gość portalu: Nola napisał(a): > U mnie to raczej sprawa roli jaka ten aktor gra, np. Brad Pitt ale tylko w > Wichrach namietnosci, Harrison Ford ale tylko jako Han Solo, Sean Connery jako > Bond, Colin Firth w Dziewczynie z Perla, i nowy pan Darcy.... ale tylko w tej > roli;) pytanie do Noli: jakie inne role Macfadyena widziałaś? Oglądałaś Spooks, widziałaś Wichrowe Wzgórza? A może Maybe baby, Warriors lub In my Father`s Den? A może jeszcze kilka innych? Bo ja na razie widziałam tylko DiU i Spooksów, a o tamtych tylko marzę, bo są trudne do zdobycia w Pl. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nola Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: 80.51.255.* 16.05.06, 14:52 Widzialam go w serialu BBC "Spooks" i pojawil sie na chwile w Enigmie(2001 z Kate Winslet-ale doslownie na chwilke) To nie jest za bardzo znany aktor w Polsce;)ale slyszalam ze kreci jakis nowy film.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 16.05.06, 19:03 tak, kręci 2 nowe (w tym jeden z Keirą Knightley, a więc ten sam zestaw co w DiU), do tego właśnie skończył Middletown, a miał grać główną rolę w Nightwatching Petera Greenaway1 (rola Rembrandta, 1,5-miesięczne zdjęcia w Polsce, ale ostatecznie zagra w tym filmie ktoś inny). pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoHa Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: 85.11.66.* 18.05.06, 15:49 Johnny Depp w kazdym filmie:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 23.05.06, 13:13 Jacek Poniedziałek.Niezależnie od orientacji.Jest uroczy, przystojny,inteligentny,a do tego sprawia wrażenie człowieka z tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:15 Jake Gyllenhaal, na tym zdjeciu to już zupeeeełnie :) www.geocities.com/tobeytoes/Jake_Gyllenhaal_GoodLookingRev.jpg No i Hugh Grant... Ten słodki głos i lekko krzywe ząbki... Colin Firth też boski facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowana Moje typy to: IP: *.hsd1.ma.comcast.net 23.05.06, 19:46 www.malesuperstars.com/featured/Johnny_Depp/Johnny_Depp020.jpg hq55.com/scan/willemdafoe/01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_meri Oczywiście... 27.05.06, 21:08 ... Johnny Depp w każdej roli, ale przede wszystkim w "Sekretnym oknie", oraz Jake Gyllenhaal. I jeszcze Leon Lai w "Wirtualnym skoku" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.farbowana Re: Oczywiście... 28.05.06, 11:54 Robert de Niro - zwłaszcza w "Gorączce" Kevin Spacey - wszystko oprócz "Siedem" David Arquette - wszystkie filmy, gdzie nie robi s siebie głupka;) Ralph Fiennes - zawsze Gary Oldman - zawsze Edward Norton - zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
nigella24 Re: Oczywiście... 31.05.06, 00:24 Jeremy Northam Ralph Fiennes i Joseph Fiennes to moja trójca święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżRuda,przypadek? Re: Oczywiście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:27 mam bardzo podobny gust: Robert de Niro Kevin Spacey Edward Norton - oni zawsze, właśnie w tej kolejności Clive Owen, tylko w Gosford Park i tylko w jednej scenie I Jeremy Irons, juz nie pamiętam w czym ale zrobił na mnie kiedyś duuuże wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzkgop Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:19 Johnny Depp w "z piekla rodem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cordwell Chuck Norris IP: *.akk.net.pl 11.06.06, 12:24 on jest świetny i uwielbiam kawały o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))) Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:16 U mnie to kiedyś był Sandor Csanyi (Bulcsu z filmu "Kontrolerzy"), a ostatnio Paul Bettany (Sylas z "Kodu da Vinci"). :P Odpowiedz Link Zgłoś
paulus27 Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 26.06.06, 14:11 ostatnio Adrien Brody za to jego powłóczyste spojrzenie :) zawsze: Keanu Reeves Kevin Spacey Ralph Fiennes Clive Owen Johnny Depp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylviee Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:36 Jeśli o mnie chodzi - George Clooney , szczególnie jako Danny Ocean i Doug Ross w "Ostrym Dyżurze", ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 29.06.06, 21:30 Edward Norton w filmie "Więzień nienawiści" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Aktor ktory was podnieca!!!! IP: *.centertel.pl 01.07.06, 23:23 Jake Gylenhall ("Tajemnica Brokeback..."), Gael Garcia Bernal ("Dzienniki motocyklowe", "Złe wychowanie"), Edward Norton ("Więzień nienawiści"), Olivier Martinez ("Niewierna") i jego brat Vincent Martinez ("To ja Nana"). Odpowiedz Link Zgłoś
rybkia Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 07.07.06, 16:15 Johnny Deep i Liam Neeson Odpowiedz Link Zgłoś
willows Re: Aktor ktory was podnieca!!!! 07.07.06, 17:42 Clive Owen, Jude Law, Ralph Finnes, Josh Lucas. Odpowiedz Link Zgłoś