Gość: mally IP: *.tele2.pl 15.03.03, 14:07 czy ten film był kiedyś emitowany w telewizji polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.sylwex.pl 23.08.03, 17:51 Mi badzo podobal sie ten film bo mowil o prawdziwym zyciu jst to film wciagajacy gladalam go z kumpela i stwierdzilysmy ze niebedzie nam brakowac tyle tego filmu co ludzi ktory w nim grali bardzo sie z nimi zżyłysmy polecamy ten film innym a teraz czytamy ksiazke tez warto przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baisha Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:27 Jeden z niewielu filmów, który zachęcił mnie do przeczytania książki, a takie bardzo sobie cenię! Nie to, co polskie ekranizacje lektur... ;-) PS Film bardzo realistyczny, przeraża mnie, że to się wydarzyło naprawdę. Autentycznie otworzył mi oczy na to, co się dzieje na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:29 mam pyt gdzie mozna zdobyć ten film w formacie avi ??? na kompa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:52 Hej jakbyś dała mi namiary , bo pewnie już dostałaś to prosze odezwij sie na moje gg 6972158 papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 10:02 finm był emitowany przez tvp-jednak dawno chyba ze 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 24.08.03, 15:15 Był pokazywany w tym roku w styczniu w tvp2 w cyklu "Kocham kino" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathe Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 20:35 był parę dni temu. robi wrażenie. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.chello.pl 24.08.03, 21:05 O rany, ten film robi na mnie niesamowite wrażenie - głównie z tego powodu, że ta aktorka to normalnie mój sobowtór! Dziwnie się czuję, jak ten film oglądam - jakbym oglądała samą siebie na ekranie! A jeśli chodzi o to, czy już wcześniej był pokazywany w tv, to tak jak już ktoś napisał - tak, w "Kocham kino" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glenia Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:53 Gość portalu: mally napisał(a): > czy ten film był kiedyś emitowany w telewizji polskiej? Tak, kochana i to nie raz. Bodajże dwa lata temu na drugim programie TVP o bardzo ciekawej porze - zaczął się o 2 w nocy, a skończył o 4. Potem jakieś pół roku temu też na 2TVP, ale już o 23!!!Ostatnio leciał jakies 2 dni temu, chyba tez w 2TVP, oczywiście oglądałamwszystki 3 razy, bowiem jestem wierną fanką tejże książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: 213.17.153.* 25.08.03, 11:31 Też pamiętam ten seans o 2.00. Musiałam sobie nastawić budzik, ale było warto. Całkiem niezła ekranizacja, chociaż wiadomo, że książce i tak nic nie dorówna. Tylko Stella i Babsi mnie rozczarowały, jeżeli chodzi o dobór aktorek - podobno Babsi była bardzo ładna... :-)) Jestem bardzo ciekawa, co dzieje sie obecnie z Christiane F., wg. moich obliczeń ma teraz ok. 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 12:57 polecam linki (po angielsku; są też fotki): www.geocities.com/prittikittikat/stern_article.html tenaviv.interfree.it/speciali/interview.htm www.geocities.com/christiane1981/english.html www.geocities.com/prittikittikat/gossip.html Gość portalu: ultra75 napisał(a): > Też pamiętam ten seans o 2.00. Musiałam sobie nastawić budzik, ale było warto. > Całkiem niezła ekranizacja, chociaż wiadomo, że książce i tak nic nie dorówna. > Tylko Stella i Babsi mnie rozczarowały, jeżeli chodzi o dobór aktorek - podobno > > Babsi była bardzo ładna... :-)) Jestem bardzo ciekawa, co dzieje sie obecnie z > Christiane F., wg. moich obliczeń ma teraz ok. 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda 14 Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 09:52 Ja tą książke czytałam 6 razy.Jest to mój ulubiony utwór literacki.Jeszcze że szybko się ja czyta to i odrazu wszystko jest zrozumiałe.Natomiast film oglądałam 2 razy, i bardzo mnie zmartwiło, że reżyser pomiął tylko ciekawych i wzruszających wątków, natomiast na koncert Davida Boviego poświęcił całe 10 minut, to nas najmniej interesowało, co śpiewa ten artysta.Muzyka była suuper, jak na ten film i tamte czasy, lecz niestety mówie seryjnie o wiele za mało autor przedstawił tej ksiązki.Jedna z czytelniczek nieświadoma napisała że oszacując teraz Christiane ma 40 lat!TO BŁĄD!!!Okazało się (było napisane w gazecie) że Christiane F. nie żyje, ponieważ wróciła na nałogu i przedawkowałą.Niestety, ale ta wieść na końcu filmu powinna się ukazać ponieważ, ten film zakończył się z HAPPY END'EM, a tak naprawde nie jest. On nie żyje i ten film właśnie powinni zadedykować jej dla upamiętnienia jej śmierci.Książka jest na 6, zaś film na 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda 14 Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 10:00 Ej, ty Christiane nie żyje, wiesz o tym.Więc nie gadaj takich głupot że teraz ma 40 lat, bo ona wróciła do nałogu, jak tylko wróciła do Berlina.TAK! nieżyje, więc jak cos piszecie, to najpierw się upewnijcie, bo ja iwdze że tu sa niektóre taki plotkary które w ogółe nie mają niec wspólnego z ta ksiązką, ja tu jeszcze wpade i zabacze jakie głupoty debile napisali, myslałam że padną ze śmiechu!!Jeszcze raz Christian F. nie żyje!! Umarła. Dotarło?? mam nadzieję pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.chello.pl 23.11.03, 23:22 Z linków wynika, że jednak żyje. Dziecko ma. Nawet zdjęcia są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 18:02 Skad masz wiadomosci ze ona nie zyje?? moze jakis link? na zadnej stronie w necie poswieconej Christiane nie znalazlem informacji o jej smierci. potrafisz to udowodnic? no i wyluzuj troche... nie kumam skad ta wscieklizna i wyzywanie od debili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptakoo Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:26 ... tak byl emitowany dwa razy na TVP2. Film nie ma nic wspolnego z ksiazka. Pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodziu Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.zw.pl 01.09.03, 23:44 Az sie serce kraja, ze bedac w Berlinie i kiedy przechadzalem sie po niektorych z tych miejsach...uswiadomilem sobie co sie naprawde tutaj dzialo wiele lat temu, ze to nie byl problem lecz ogromna tragedia tych mlodych ludzi....PAMIECI BABSI....KTORA ODESZLA TAK MLODO....czy to musialo sie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 15:09 Niedawno oglądałam film, książkę dopiero mam zamiar przeczytać. Nie mogę jej zdobyć w bibliotece, ale to tylko kwestia paru dni. Film mnie zafascynował. Nagrałam go sobie i oglądałam kilka razy. Piszecie, że książka jest sto razy lepsza. Mam nadzieję, że się otym przekonam. Natomiast mam prośbę, jeżeli ktoś ma rzetelne informacje o Christiane teraz niech napisze do mnie na GG-5164058 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kana Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.chello.pl 11.02.04, 17:11 Wlasnie czytam ta ksiazke i bardzo mnie wciagnela jest swietna.Mam tyle lat co bohaterka tej ksiazki.Ta ksiazka opowiada moim zdaniem o prawdziwych problemach nie tylko rodzinnych.Ja co prawda nigdy bym nie siegnela po narkotyki ale coraz bardziej zaczynam ja rozumiec bo miala zycie do dupy.Podziwiam ja ze chciala od tego uciec,skonczyc z tym wiele razy.Jestem pelna podziwu tej ksiazki bo ostrzega o narkotykach o konsekwencjach jakie moga byc po ich zazyciui ze gdy juz sie stanie cpunem to trudno z tego wyjsc.Pozdrawiam serdecznie Christine F. i wszystkich ktorzy uwazaja tak samo jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrich Edel Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.cdi.pl 17.04.04, 07:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia CHCE FILM MY DZIECI Z DWORCA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:28 hm nie wwiem gdzie moszna scignac ten film Odpowiedz Link Zgłoś