Gość: Paweł Miś jest najlepszy!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.04.02, 23:03 "Nic śmiesznego" jest b. dobry, ale do Misia mu daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
tylerdurden takiego pieknego syna urodzilam 02.04.02, 00:42 -to najsmiesniejszy polski film...zdecydowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis MIS - parowkowym skrytozercom mowimy NIE!!!! IP: *.client.insightBB.com 02.04.02, 03:36 Mis Barei zdecydowanie najlepszy, farsa z systemu z pelna kulturka, w NIC SMIESZNEGO najzabawniesze sa chamskie teksty Pazury, dla mnie za malo na najlepsza komedie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: MIS - wszystkie Ryśki to fajne chłopy IP: *.pbk.pl / 10.0.127.* 02.04.02, 10:34 Tylko Miś, do dziś nikt nie nakręcił śmieszniejszego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: "wszystkie Ryśki to porządne chłopy"!!! IP: 213.77.14.* 03.04.02, 13:17 ... i to przepiękne chlastnięcie po pysku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 16:25 1 MIS-poza jakakolwiek konkurencja 2 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - kilka numerow nawet lepszych ale generalnie nr 2( poza Nalberczakiem jest tu przeciec nieprawdopodobna scena o kalendarzu na zeszly rok...) 3 Nie ma rozy bez ognia 4 Poszukiwany, poszukiwana 5 Hydrozagadka 6 Vabank 7 Seksmisja 8 Rozmowy kontrolowane 9 i mimo wszystko Kiler... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.gds.pl 02.04.02, 17:17 Gość portalu: Anton napisał(a): > 1 MIS-poza jakakolwiek konkurencja > 2 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - kilka numerow nawet lepszych ale generalnie > > nr 2( poza Nalberczakiem jest tu przeciec nieprawdopodobna scena o kalendarzu > na zeszly rok...) > 3 Nie ma rozy bez ognia > 4 Poszukiwany, poszukiwana > 5 Hydrozagadka > 6 Vabank > 7 Seksmisja > 8 Rozmowy kontrolowane > 9 i mimo wszystko Kiler... > Początek mało oryginalny, bo jednak 1) Nie ma róży bez ognia (bezkonkurencyjny Jurek Dobrowolski) 2) Miś 3) Brunet wieczorową porą 4) Co mi zrobisz jak mnie złapiesz 5) Rejs 6) Jak to się robi 7) Rozmowy kontrolowane 8) Seksmisja 9) Poszukiwany, poszukiwana (M. Czechowicz i J. Dobrowolski) 10)Vabank I (II też bardzo dobra, ale...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTON Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 17:22 Gość portalu: Gutek napisał(a): > Gość portalu: Anton napisał(a): > > > 1 MIS-poza jakakolwiek konkurencja > > 2 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - kilka numerow nawet lepszych ale gener > alnie > > > > nr 2( poza Nalberczakiem jest tu przeciec nieprawdopodobna scena o kalenda > rzu > > na zeszly rok...) > > 3 Nie ma rozy bez ognia > > 4 Poszukiwany, poszukiwana > > 5 Hydrozagadka > > 6 Vabank > > 7 Seksmisja > > 8 Rozmowy kontrolowane > > 9 i mimo wszystko Kiler... > > > > Początek mało oryginalny, bo jednak > 1) Nie ma róży bez ognia (bezkonkurencyjny Jurek Dobrowolski) > 2) Miś > 3) Brunet wieczorową porą > 4) Co mi zrobisz jak mnie złapiesz > 5) Rejs > 6) Jak to się robi > 7) Rozmowy kontrolowane > 8) Seksmisja > 9) Poszukiwany, poszukiwana (M. Czechowicz i J. Dobrowolski) > 10)Vabank I (II też bardzo dobra, ale...) Przeciez Brunet jest w ogole nie smieszny. kilka numerow nie moze wplynac na ocene tego filmu w pierwszej piatce najlepszych polskich komedii.musisz jeszcze kilka godzin spedzic na ogladaniu pozycji wyszczegolnionych przeze mnie ...wtedy powinienes zmienic swoje jakze waskie poglady( waski jestes...?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.gds.pl 02.04.02, 17:29 Gość portalu: ANTON napisał(a): > Gość portalu: Gutek napisał(a): > > > Gość portalu: Anton napisał(a): > > > > > 1 MIS-poza jakakolwiek konkurencja > > > 2 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - kilka numerow nawet lepszych ale > gener > > alnie > > > > > > nr 2( poza Nalberczakiem jest tu przeciec nieprawdopodobna scena o ka > lenda > > rzu > > > na zeszly rok...) > > > 3 Nie ma rozy bez ognia > > > 4 Poszukiwany, poszukiwana > > > 5 Hydrozagadka > > > 6 Vabank > > > 7 Seksmisja > > > 8 Rozmowy kontrolowane > > > 9 i mimo wszystko Kiler... > > > > > > > Początek mało oryginalny, bo jednak > > 1) Nie ma róży bez ognia (bezkonkurencyjny Jurek Dobrowolski) > > 2) Miś > > 3) Brunet wieczorową porą > > 4) Co mi zrobisz jak mnie złapiesz > > 5) Rejs > > 6) Jak to się robi > > 7) Rozmowy kontrolowane > > 8) Seksmisja > > 9) Poszukiwany, poszukiwana (M. Czechowicz i J. Dobrowolski) > > 10)Vabank I (II też bardzo dobra, ale...) > > Przeciez Brunet jest w ogole nie smieszny. kilka numerow nie moze wplynac na > ocene tego filmu w pierwszej piatce najlepszych polskich komedii.musisz jeszcze > > kilka godzin spedzic na ogladaniu pozycji wyszczegolnionych przeze mnie ...wted > y > powinienes zmienic swoje jakze waskie poglady( waski jestes...?) Wąskie to są oklepane Pańskie pozycje. Jedynie doceniając kunszt aktorski Krzysztofa Kowalewskiego i odnajdując ucieczkę od typowej "barejowskiej" komedii, można zasmakować w tym humorystycznym kryminale. Fantastyczne role wspomnianego Kowalewskiego oraz Pokory. Genialna scena w warsztacie, fenomenalna scena Kobuszewskiego w wywrotce "Jak przyjdzie słońce to i tak śnieg stopi... Tak jest! Siły przyrody w służbie człowieka!" Klasyk. A Pan niech nadal ogląda Kilera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTON Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 17:35 Gość portalu: Gutek napisał(a): > Gość portalu: ANTON napisał(a): > > > Gość portalu: Gutek napisał(a): > > > > > Gość portalu: Anton napisał(a): > > > > > > > 1 MIS-poza jakakolwiek konkurencja > > > > 2 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - kilka numerow nawet lepszych > ale > > gener > > > alnie > > > > > > > > nr 2( poza Nalberczakiem jest tu przeciec nieprawdopodobna scena > o ka > > lenda > > > rzu > > > > na zeszly rok...) > > > > 3 Nie ma rozy bez ognia > > > > 4 Poszukiwany, poszukiwana > > > > 5 Hydrozagadka > > > > 6 Vabank > > > > 7 Seksmisja > > > > 8 Rozmowy kontrolowane > > > > 9 i mimo wszystko Kiler... > > > > > > > > > > Początek mało oryginalny, bo jednak > > > 1) Nie ma róży bez ognia (bezkonkurencyjny Jurek Dobrowolski) > > > 2) Miś > > > 3) Brunet wieczorową porą > > > 4) Co mi zrobisz jak mnie złapiesz > > > 5) Rejs > > > 6) Jak to się robi > > > 7) Rozmowy kontrolowane > > > 8) Seksmisja > > > 9) Poszukiwany, poszukiwana (M. Czechowicz i J. Dobrowolski) > > > 10)Vabank I (II też bardzo dobra, ale...) > > > > Przeciez Brunet jest w ogole nie smieszny. kilka numerow nie moze wplynac > na > > ocene tego filmu w pierwszej piatce najlepszych polskich komedii.musisz je > szcze > > > > kilka godzin spedzic na ogladaniu pozycji wyszczegolnionych przeze mnie .. > .wted > > y > > powinienes zmienic swoje jakze waskie poglady( waski jestes...?) > > Wąskie to są oklepane Pańskie pozycje. Jedynie doceniając kunszt aktorski > Krzysztofa Kowalewskiego i odnajdując ucieczkę od typowej "barejowskiej" komedi > i, > można zasmakować w tym humorystycznym kryminale. Fantastyczne role wspomnianego > > Kowalewskiego oraz Pokory. Genialna scena w warsztacie, fenomenalna scena > Kobuszewskiego w wywrotce "Jak przyjdzie słońce to i tak śnieg stopi... Tak jes > t! > Siły przyrody w służbie człowieka!" Klasyk. A Pan niech nadal ogląda Kilera.... ja jaki jestem taki jestem ale tolerancyjny jestem, wiec nie bede sie znizal to poziomu riposty pana Gutka. Bruneta ogladalem kilka razy i nie trafia do mnie w ogole jako komedia. jezeli chodzi o Kilera to musze pana zmartwic. nie ogladam go z powodu Panskiego ulubienca Czarusia P. - film ten swa sile ma wylacznie w postaci Siary Siarzewskiego. przykro mi... z naleznymi wyrazami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.pbk.pl / 10.0.127.* 03.04.02, 09:56 Muszę przyznać rację Antonowi, "Brunet..." z pewnością nie należy do gatunku komedii, mimo kilku dowcipnych wstawek jest to jednak kryminał i trzeba przyznać, że Kiler, aczkolwiek wcale przeze mnie nie lubiany, jest jednak smieszniejszy od "Bruneta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTON Dzieki Mirek za wsparcie IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 14:35 mimo ze znam Gutka juz od kilku ladnych lat to temat Bruneta wraca zawsze jak bumerang. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.gds.pl 03.04.02, 10:03 Gość portalu: ANTON napisał(a): > Gość portalu: Gutek napisał(a): > > > Gość portalu: ANTON napisał(a): > > > > > Gość portalu: Gutek napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Anton napisał(a): > > > > > > > > > 1 MIS-poza jakakolwiek konkurencja > > > > > 2 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz - kilka numerow nawet lep > szych > > ale > > > gener > > > > alnie > > > > > > > > > > nr 2( poza Nalberczakiem jest tu przeciec nieprawdopodobna > scena > > o ka > > > lenda > > > > rzu > > > > > na zeszly rok...) > > > > > 3 Nie ma rozy bez ognia > > > > > 4 Poszukiwany, poszukiwana > > > > > 5 Hydrozagadka > > > > > 6 Vabank > > > > > 7 Seksmisja > > > > > 8 Rozmowy kontrolowane > > > > > 9 i mimo wszystko Kiler... > > > > > > > > > > > > > Początek mało oryginalny, bo jednak > > > > 1) Nie ma róży bez ognia (bezkonkurencyjny Jurek Dobrowolski) > > > > 2) Miś > > > > 3) Brunet wieczorową porą > > > > 4) Co mi zrobisz jak mnie złapiesz > > > > 5) Rejs > > > > 6) Jak to się robi > > > > 7) Rozmowy kontrolowane > > > > 8) Seksmisja > > > > 9) Poszukiwany, poszukiwana (M. Czechowicz i J. Dobrowolski) > > > > 10)Vabank I (II też bardzo dobra, ale...) > > > > > > Przeciez Brunet jest w ogole nie smieszny. kilka numerow nie moze wpl > ynac > > na > > > ocene tego filmu w pierwszej piatce najlepszych polskich komedii.musi > sz je > > szcze > > > > > > kilka godzin spedzic na ogladaniu pozycji wyszczegolnionych przeze mn > ie .. > > .wted > > > y > > > powinienes zmienic swoje jakze waskie poglady( waski jestes...?) > > > > Wąskie to są oklepane Pańskie pozycje. Jedynie doceniając kunszt aktorski > > Krzysztofa Kowalewskiego i odnajdując ucieczkę od typowej "barejowskiej" k > omedi > > i, > > można zasmakować w tym humorystycznym kryminale. Fantastyczne role wspomni > anego > > > > Kowalewskiego oraz Pokory. Genialna scena w warsztacie, fenomenalna scena > > Kobuszewskiego w wywrotce "Jak przyjdzie słońce to i tak śnieg stopi... Ta > k jes > > t! > > Siły przyrody w służbie człowieka!" Klasyk. A Pan niech nadal ogląda Kiler > a.... > > ja jaki jestem taki jestem ale tolerancyjny jestem, wiec nie bede sie znizal to > > poziomu riposty pana Gutka. Bruneta ogladalem kilka razy i nie trafia do mnie w > > ogole jako komedia. jezeli chodzi o Kilera to musze pana zmartwic. nie ogladam > go > z powodu Panskiego ulubienca Czarusia P. - film ten swa sile ma wylacznie w > postaci Siary Siarzewskiego. przykro mi... > z naleznymi wyrazami Czaruś P. jest ulubieńcem typowego widza Polsatowego - mózgu w gipsie, czekającego na "Posterunek 13", BAR lub inny porywający program z humorem kloacznym, także proszę Pana o nie umieszczanie mnie w takim towarzystwie... Jeśli zaś chodzi o p. Rewińskiego to oczywiście stanowi On jedyną atrakcję w "Kilerze", lecz mimo Jego udziału w sequelu tego filmu, nie znalazłem przyczyn dla których mógłbym umieścić "Kilerów Dwóch" w pierwszej setce najzabawniejszych filmów polskich... i jeszcze ten żałosny epizod życiowy w "Gulczas..." - katastrofa! I to katastrofa takich rozmiarów, że nie przebrnąłem przez całośc tej "super" produkcji. Panu radzę zrewidować jeszcze raz swoje preferencje w tym zakresie, a Panu Rewińskiemu skupienie się na bardzo udanym programie "Ale plama!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 195.94.193.* 07.04.02, 13:00 Zdecydowanie jestem za Brunetem... Proszę nie zapominać o scenie w piwnicy jak Kowalewski przy świeczce kopie dół do ukrycia zwłok i na to wchodzi Wiesio Gołas.....no cała rodzina u mnie płakała ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shado Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.markom.krakow.pl 02.04.02, 18:56 boooooooziuuuu!!! "Nic śmiesznego" to ma byc najsmieszniejszy polski film ??????!!! Tą bzdurę udalo mi sie obejrzec raz i w dodatku z wielkim bolem... w trakcie dostawalem, raz szczekoscisku, raz wymiotów (za przeproszeniem!) chociaz przed ogladaniem nic mi sie nie dzialo... to chyba wina tego fi.. czegos ktore ktos nazwal kiedys filmem... ZENADA!!! A jesli chodzi o rzeczywiscie najmieszniejszy film, to zdecydowanie wygrywa "Rejs", potem filmy Barei (z misiaczkiem na czele), cykl "Sami swoi" ... i jeszcze kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara W. Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.dozamel.ssk.pl 03.04.02, 09:07 KING SAJZ (dla każdego)! I jeszcze "Seksmisja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyler Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.nas.onetel.net.uk 03.04.02, 09:59 "taak..polococtowcy nas nie kochaja..ale my ich tak dlugo bedziemy kochac.. az oni nas pokochaja"..king size Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vooyek.. Najśmieszniejsze...............? IP: 192.168.0.* 03.04.02, 15:03 Najśmieszniejszy jest oczywiście "Miś", zasadniczo........Potem dajmy Bruneta Nie zapominajmy natomiast, że w dalszym ciągu wychodzą dobre polskie komedie, tu pokuszę się o przytoczenie dwóch pozycji, mianowicie: - "Chłopaki nie płaczą"- choć czasami powiewa kiczem - "Poranek Kojota"- jest po prostu the best. I tutaj uprzedzam od razu riposty wszystkich strażników moralności, ortodoksyjnych wielbicieli "Misia" oraz fanatycznych widzów "Seksmisji". W filmie jest ukazana cała ironia dzisiejszego stanu rzeczy. Wostrzony humor scenarzysty Mikołaja Korzyńskiego jest wyczulony na rzeczywistość niczym zmysł postrzegania faktów u Barei. Polew z dresów, koksów, masówki, kiczu jest wszechobecny, aby mieć dobrą zabawę podczas oglądania nie należy podchodzić sceptycznie do tego rodzaju produkcji. To naprawdę dobra rzecz, polecam........ Pozdrowienia dla wszystkich komediomaniaków Vooyek dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Nikoś IP: 193.38.168.* 03.04.02, 17:33 Ściskam rąsie koledze od "Chłopaki nie płaczą". Właśnie widziałem "Nikosia..." i mówiąc brutalnie dobrze, że Pan Roman tego nie dożył...Rudy Czaruś jest prawie tak ładny jak śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Nikoś 03.04.02, 17:51 Kłaniam. Nie zawsze najbardziej śmieszne są komedie. Dla mnie wyciskaczem łez (ze śmiechu) jest dokumentalna etiuda Marka Piwowskiego "Konkurs fryzjerski". Rany boskie polecam. Za to z fantastycznych "Wniebowziętych" pochodzi najbardziej dla mnie horrorowa scena polskiego kina - podział pieniędzy między Himilsbachem a Maklakiewiczem. Gdy na nią patrzę, czuję we wnętrznościach narastające napięcie i modlę się, by to się wreszcie skończyło. I zaraz potem do tej sceny wracam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGODA Re: Nikoś IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 04.04.02, 06:43 POLECAM " U BANA BOGA ZA PIECEM " " SAMI SWOI " " ALTERNATYWY 4" '' NIE MA MOCNYCH" POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Nikoś IP: *.pbk.pl / 10.0.127.* 04.04.02, 14:45 Tak, masz rację, film jest tragiczny i gdyby nie scena z klubem żon ministrów to już kompletnie bym się załamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedla Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.ha.pwr.wroc.pl 04.04.02, 14:33 Jak widzę filmy z Czarkiem królują... A może coś z klasyki??? Moim zdaniem i zdecydowanie: "Jak rozpętałem II wojnę światową" i "Rzeczpospolita babska"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM to MIŚ!!! IP: 158.75.29.* 04.04.02, 18:55 -a gdyby tędy staruszka przechodziła do domu starców a tego domu wczoraj by jescze nie było a dzisiaj juz by był to wy byście staruszke przejechali tak - a to być może wasza matka! -ale jak ja mam przejechać matkę na szosie jeżeli moja matka siedzi z tyłu? powiedział że matka siedzi z tyły ! matka siedzi z tyłu tak powiedział albo a ty skąd wiedzialaś że będę w domu przeciez miałem być w londynie przechodziliśmy jak to, przechodziliście z tragażami ? ta przechodziliśmy z tragażami .batrdzo cie polubiłem chłopie 1234 5678 proszę chwilowo o spokój gdyż adm do mnie dzwoni... aa to tak samo z taszklanką co ją stłukł .to ja mu mówie że szklanka 4 złote kosztuje a on dobra dobra i nie zapłacił miś świńska rura nie miś pincet złotych dla mnie nie ma a sam forsą sra 87 88 89 prosze pana czego już policzylem stoi 121 osób czuuwaj paszport to był paszport był panie reżyserze ja pana to widziałam we wszystkich filmach i wpolskich iw zagranicznych ale żeby temu łobuzowi co do mo=jej siostry tej suki uciekl to żeby ani grosza niedać no bo to czyje jest dziecko jak nie jego mówil że w wiezieniu siedział ......kto to jest ---tatuś(pamięć zawodzi powoli) dyrma zasadniczo... zocha jest stach panowie pozwolą moją żona zoooofia stasiu milicja do ciebie tu za te chojny dola babciu ja będe za heroda! zamłodyś na heroda a co herod nigdy nie był młody nie ona nieczynna ta butka jest ,nawet napis był ale jakiś łobuz zdioł ty co on za jeden kierownik produkcji hoffander przyszedł z kobita i szpanuje no kończ władziu i robimy chcesz kupie ci futro praaaawdziiiwe? no och misiu misiu miś miś miś i tylko miś ps jak ktroś zna jakiś fanklub to frykowx@cc.uni.torun.pl pozdrowienia dla fanów misia jeżeli przeinaczylem texty to tylko z szybkości i uwielbuienia dla tego filmu !!!!!!! jarek ochudzki prezes klubu tęcza wzszystkiego przypilnuje .........to wilki zosiu jest staach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vooyek.. Re for Szteter IP: 192.168.0.* 04.04.02, 20:15 Bardzo Cię polubiłem Szteter, wszystkie sztetery to fajne chłopy. Możesz mnie nawet kiedyś odwiedzić, ale zadzwoń wcześniej żebym był w domu......... Pozdrawiam Vooyek dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTON szteter, sluchaj... IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 03:02 tam nie ma 12 34 567 8, tam jest : 12 123-rzy 567 osiem. wsluchaj sie uwaznie a sam sie przekonasz.ja ten film odkrywam za kazdym razem jak Go ogladam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: szteter, sluchaj...słucham i wiem dzieki! IP: *.hacker.komp.pl 07.04.02, 22:00 sredecznie pozdrawiam antona i reszte fanow misia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM to MIŚ!!! 10.04.02, 13:14 Gość portalu: szteter napisał(a): > -a gdyby tędy staruszka przechodziła do domu starców a tego domu wczoraj by > jescze nie było a dzisiaj juz by był to wy byście staruszke przejechali tak > - a to być może wasza matka! > -ale jak ja mam przejechać matkę na szosie jeżeli moja matka siedzi z tyłu? > powiedział że matka siedzi z tyły ! matka siedzi z tyłu tak powiedział > poprawnie jest: ”halo tu brzoza tu brzoza, źle cie slysze powiedzial, matka siedzi z tylu... Matka siedzi z tylu tak powiedzial > albo > a ty skąd wiedzialaś że będę w domu przeciez miałem być w londynie > przechodziliśmy > jak to, przechodziliście z tragażami ? > ta przechodziliśmy z tragażami .batrdzo cie polubiłem chłopie > > 1234 5678 > proszę chwilowo o spokój gdyż adm do mnie dzwoni... > > aa to tak samo z taszklanką co ją stłukł .to ja mu mówie że szklanka 4 złote > kosztuje a on dobra dobra i nie zapłacił miś świńska rura nie miś pincet > złotych dla mnie nie ma a sam forsą sra > > > 87 88 89 > prosze pana > czego > już policzylem stoi 121 osób czuuwaj > > > paszport to był paszport był > > najgenialniejszy dialog w polskim kinie - Kto to zrobil? - Ja! - Pan? - To ja się pytam kto! Pytam się! Co to jest? - Paszport - Paaaszport??! To był paszport! Był! > panie reżyserze ja pana to widziałam we wszystkich filmach i wpolskich iw > zagranicznych ale żeby temu łobuzowi co do mo=jej siostry tej suki uciekl to > żeby ani grosza niedać no bo to czyje jest dziecko jak nie jego mówil że w > wiezieniu siedział ......kto to jest ---tatuś(pamięć zawodzi powoli) > A może to pan sie nazywa Paluch? > Panowie pozwolą - Zdzisław Dyrma zasadniczo... > zocha jest stach > panowie pozwolą moją żona zoooofia > stasiu milicja do ciebie > tu za te chojny dola > > > babciu ja będe za heroda! > zamłodyś na heroda > a co herod nigdy nie był młody > nie > > ona nieczynna ta butka jest ,nawet napis był ale jakiś łobuz zdioł > > ty co on za jeden > kierownik produkcji hoffander przyszedł z kobita i szpanuje > no kończ władziu i robimy > > > chcesz kupie ci futro > praaaawdziiiwe? > no > och misiu misiu, jak ja Cie kocham > > miś miś miś i tylko miś > ps jak ktroś zna jakiś fanklub to frykowx@cc.uni.torun.pl > > > pozdrowienia dla fanów misia > jeżeli przeinaczylem texty to tylko z szybkości i uwielbuienia dla tego filmu > !!!!!!! > jarek ochudzki prezes klubu tęcza wzszystkiego przypilnuje .........to wilki Jarek??????? > > > > > > zosiu jest staach > o właśnie. może pamiętasz wierszyk Jarząbka? ten co sie kończy - wtykaja mu szpilki, to nie ludzie, to wilki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: SAMI SWOI, NIE MA MOCNYCH IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.04.02, 03:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Znacie Kiler'a ??????????? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 20:43 Najlepszy, najśmieszniejszy film to KILER !!!!!!. You talking to me? Co ty wiesz o zabijaniu. Ty stara dupa jesteś. Fuck. (...) Zrobić wam jajecznice? Cycki se usmaż :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTON Nie, nie znamy... IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 02:58 Brawo Kiler. Musiales napisac kilka zdan z diologow z filmu Machulskiego "KILER" zeby nas uswiadomic. Rewelacja. Sami nie bylibysmy w stanie tego zlapac. Owszem, jest smieszny ale zeby go mianowc jako najlepsza komedie- tu chyba bym sie nie zgodzil. Odsylam do mojej listy przebojow dostepnej wyzej.ochujales........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Znacie Kiler'a ??????????? IP: 195.94.193.* 07.04.02, 12:48 litości....... Odpowiedz Link Zgłoś
chrisfox Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 06.04.02, 23:35 Nie wiem, który najśmieszniejszy. Przychodzą mi do głowy: - Wojna domowa Jakoś nie kocham Rudzkiego tak, jakby wypadało, ale scena z odczytywaniem napisanego na szybie słowa EGOIZM (obejrzyjcie, którzyście nie widzieli!) jest niewiarygodna. - filmy Barei, (MIŚ, tak!) ale te starsze + Rozmowy kontrolowane, Alternatywy 4; Zmienników nie uwielbiam - Rejs jako całość jakoś strasznie na mnie nie działa, ale odgłos paszczą i parę innych... - o dziwo, niektóre fragmenty 13 posterunku (pierwsza seria), choć w ogóle nienawidzę Pazury (jako człowieka, ohydny komuch i aktora - Carey dla ubogich) Bardzo chciałbym obejrzeć wrescie jakąś współczesną polską DOBRĄ komedię, sądząc po ostatnich produkcjach chyba się jednak na to nie zanosi. A całkiem na marginesie, czy ktoś pamięta filmy Szulkina (Golem, Wojna światów)? Tam też było parę smakowitych fragmentów, mimo iż nie były to komedie. Pozdrawiam staruchów - ci, co nie doświadczyli komunizmu, nie wiedzą, co może być naprawdę śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: BAREJA z MISIEM,ZMIENNIKAMI......... IP: 192.168.3.* 08.04.02, 10:09 Kilery i inna padlina to żenująca próba naśladowania (i tak wątpliwie śmiesznych) komedii hamerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 10.04.02, 10:46 Giuseppe w Warszawie - zawsze niemal płaczę ze śmiechu Sami swoi Vabank Seksmisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 10.04.02, 11:20 Hydrozagadka Rejs Miś Nie ma róży bez ognia Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Seksmisja Wniebowzięci Niekoniecznie w takowej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutuska Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:23 seksmisja king sajz sami swoi Odpowiedz Link Zgłoś
mae!! Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 10.04.02, 15:04 Seksmisja!!!:) Zdecydowanie. Miś- jasne, świetny... Tak samo inne komedie Barei!! Zgadzam się sa ponadczasowe itd. Można je sobie na nowo odkrywac...:) Ale np.”jutro tez wam uciekniemy” czy „ciemnosc, ciemnosc widze, widze ciemnosc”... Tego nic nie przebije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.hamk.fi 10.04.02, 17:05 Jeden? Mis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orni czy było już podliczanie głosów? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.02, 12:00 Bardzo dużo tu tego - drukarka się zacina Jest już werdykt - a może nikt tego nie liczy? :)) Pozdrowionka Orni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 217.97.129.* 30.04.02, 14:24 1. Mis 2. Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz 3. Rejs 4. Rozmowy kontrolowane 5. Nie ma rozy bez ognia 6. Jak rozpetalem II w.ś 7. Gdzie jest general 8. Zezowate szczescie 9. Czlowiek z M3 10.Eroica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:23 Bawi mnie Pan Samochodzik. A najsmieszniejszy? Chyba Mis. Odpowiedz Link Zgłoś