Gość: swerd IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:29 2 gwiazdki??? powinien byc komplet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t1000 w GW TV byl... video, muza, zdjecia, styl, glebia tez IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 20:58 w GW TV byl... video, muza, zdjecia, styl, glebia tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Terminator II ** IP: *.elektrownia.rybnik.pl 08.08.03, 14:03 Z tymi gwiazdkami to chyba jakaś pomyłka. Nie wiem co myśleć o ocenach filmów których jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz.k13@wp.pl Re: Terminator II ** IP: *.pilickanet.pl 26.08.03, 15:33 jeden z tych fimów, do któryych wracam bardzo często. świetne efekty, poezja SF! Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Terminator II ** 26.08.03, 17:22 Dwie gwiazdki to zdecydowanie za malo. Dla mnie przynajmniej ***. Ten film ogladalem juz z piec razy i sie nie znudzil. Dla mnie nawet lepszy niz I, bo trzyma w napieciu prawie caly czas. To jakis thriller+sf:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Terminator II ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:10 To niezły film.Może i jedynka była lepsza. Ale dwie gwiazdki to za mało! Jest to świetny thriller sf. Trzeba podwyższyć o jedną gwiazdkę. Bo film jest naprawdę fajny. Poza tym Linda Hamilton zagrała wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś