Gość: smit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 13:57 zajebie za dwie gwiazdki dyletanci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grisza Re: Hardware IP: *.unizeto.pl 04.11.03, 16:06 Poprzednik ma rację. Film niskobudżetowy. Majstersztyk! Klimat! Muzyka! Co za fajansiarz dał 2 gwiazdki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Hardware IP: *.acn.waw.pl 04.11.03, 17:35 Za TAKI film dwie gwiazdki. Nóż się w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Hardware 05.11.03, 14:22 Wcale bym się nie zdziwił gdyby recenzja wyszła spod ręki Pawła Mossakowskiego, znanego "wielbiciela" kina SF w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
mpulumpyu Re: Hardware 05.11.03, 15:03 ignatz napisał: > Wcale bym się nie zdziwił gdyby recenzja wyszła spod ręki Pawła Mossakowskiego, > > znanego "wielbiciela" kina SF w ogóle. A czemu się dziwicie? System oceny w GW jest prosty - jedna gwiazdka za nazwisko uznanego reżysera, jedna, jeśli film był hitem, jedna jeśli jest powszechnie uznawany za ambitny oraz jakaś ilość gwiazdek faktycznej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marklar Re: Hardware IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 22.03.04, 17:49 a ja miałem kiedyś szacunek do ich ocen...Zeby dwie gwiazdki takiej perełce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Hardware IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:49 Film widzialem pierwszy raz w 92 roku. Mam plyte oryginalna z muzyka a film na VHS i ogladam raz na jakis czas (2-3)miesiace. Ciagle odkrywam cos nowego. Chwala za pomysl i realizacje. Nie musi kosztowac 200 milionów żeby byc tak dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlueBerry Re: Hardware IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 17:58 nie dosc ze tylkodwie gwiazdki to jeszcze zenujace streszczenie. szkoda gadac. ehhhh. a to film ktory zostaje na zawsze w glowie. niesamowity klimat w ciemych czerwonopomaranczowych barwach. perelka sf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oda_nobunaga Re: Hardware IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:59 Przylaczam sie rowniez, co za pustakiem trzeba byc i prymitywem zeby nie skumac takiego filmu .Hardware to przyklad na to ze rowniez w sf liczy sie wyobraznia nacisk na klimat a nie wypasione efekty i swietny marketing. Autor nadaje sie do handlu marchwia na straganie , nie do pisania recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Hardware IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 23.10.04, 22:11 Nic tylko wziąć skurwla i pizgaćo beton aż się mózg rozpryśnie na kawałki. Majstrszty nie film, ale frędzel z tego pseudorecęzenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Hardware IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 23.10.04, 22:13 Przepraszam ale miało być MAJSTERSZTYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Hardware IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.10.04, 00:16 a ja się zgodzę z tymi 2 gwiazdkami. Możecie mnie zlinczować. Same zdjęcia i muzyka klimatu nie czynią. Mnie ten film nie przypadł do gustu, a majstersztykiem w tej kategorii pozostaje dla mnie "Łowca androidów", oczywiście w wersji reżyserskiej, bez pierniczenia z offu i happy endu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
procenka Re: Hardware 04.11.04, 23:33 kto ma muzyke z hardware??? mialam kiedys (czyli 10 lat temu albo i wiecej) kasete, ale ktos pozyczyl i juz nie oddal. czy ktos moglby mi przegrac muzyke? wyslalabym mu kasete. pls!!! chcialabym znowu uslyszec angry boba!!! pozdr p procenka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamieszanie Re: Hardware IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.04, 21:19 Cze Bardzo dobry komentarz. Sam bym tego lepiej nie napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lugoshi Re: Hardware IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:46 Ogladalem film na "Konfrontacjach". Wyszedlem wstrzasniety. Muzyka do dzis tkwi w moim mozgu. To juz 15 lat. Moze ktos ma ? lugoshi@wytnij.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś