ap77 20.10.03, 12:06 Czy ktos ogladal ten w film? Jezeli tak, to gdzie? Czy w Polsce jest dostepny na kasetach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nana Re: Before night falls? IP: *.czeladz.msk.pl 20.10.03, 13:38 No nareszcie ktoś kogo ten film też interesuje.Niestety nie wiem nic na temat jego dystrybucji w Polsce.Jak sie czegos dowiesz to daj znać.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Before night falls? 20.10.03, 13:44 W Polsce raczej go się nie dostanie-szukałam. Teraz szukam w kaazie, ale tez nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
haiko Re: Before night falls? 20.10.03, 19:43 ap77 napisała: > Czy ktos ogladal ten w film? Jezeli tak, to gdzie? Czy w Polsce jest dostepny > na kasetach? dodam tylko że na onecie jest bardzo dobry zwiastun . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Before night falls? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:11 ależmi narobiłaś apetytu, tylko jak zdobyc ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Before night falls 21.10.03, 18:35 Jeden z nielicznych filmow ZDECYDOWANIE lepszych niz pierwowzor ksiazkowy. Ale to juz lekka staroc - ma co najmniej 2 lata, jak mi sie zdaje. Dlaczego wlasnie teraz szukacie tego filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Before night falls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 19:44 Stare, ale jak widać powyżej "jare". A skąd pomysł na ten film. Otóż znalazłam zeszyt do którego wpisywałam różne "oryginalne" moim zdaniem filmy o których gdzieś usłyszałam, bądź przeczytałam i widocznie uznałam, że warto zobaczyć)i wpadłam m.in na niego. Z innych "nie obejrzanych,interesują mnie: - Nadzy i Wszystko albo nic-M.Leigh - Caravaggio - Sekret - One man stand - Ostatnie wołanie z I.Ironsem - Odmiana losu Odpowiedz Link Zgłoś