Gość: Meg IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.09, 23:38 Bollywood po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Geje będą walić drzwiami i oknami na ten film IP: *.chello.pl 21.02.09, 09:30 Geje będą walić drzwiami i oknami na ten film - tyle ciot naraz na ekranie rzadko się widuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha przestylizowane IP: 84.201.219.* 21.02.09, 12:10 jak zwykle w polskich filmach wszystko totalnie przestylizowane. ci ludzie z pierwszej fotki wyglądają jak wystawa lalek barbie a nie normalni ludzie w ich wieku. nikt się tak nie ubiera lol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Kochaj i tańcz/ mateusz awanturnik IP: *.acn.waw.pl 21.02.09, 23:40 czytałam gdzieś że Damięcki strasznie jest awanturny i na planie nieźle szalał. Pewnie był zakręcony i nie wiedział, czy chce tańczyć z Izą czy z Bosą i aż mu nerwy poszły! Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: Kochaj i tańcz/ mateusz awanturnik 26.02.09, 22:30 widziałam dziś w ddtvn jak mowił dlaczego się awanturował. Konkretnie miał jazdę na choreografa, bo nie dawał rady wytrzymałośiowo z układami. Ciekawe czy choreografia w filmie jest aż tak trudna?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 na premierze będzie 21.02.09, 23:56 podobno gitarzystka Michela Jacksona. Nieźle! Mam jej płytę "Above, Below And Beyond" chyba z 1990 roku. Może uda mi się jakoś zdobyć autograf na krążku! Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja kogo gra Pavlović? 22.02.09, 00:00 ciekawa jestem gry aktorskiej Iwony Pavlovic. Ona gra tam siebie samą? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 Re: kogo gra Pavlović? 23.02.09, 21:42 Pavlovuc będzie oceniała gościa, którego gra Mateusz Damięcki. Myślę że wypadnie świetnie - przecież robi to na co dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kochaj i tańcz IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 09:32 Gość portalu: Meg napisał(a): > Bollywood po polsku? Bollywood to nie ten klimat, osobiście nie lubię, a Kochaj i tańcz po zajawkach zapowiada się elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Kochaj i tańcz 22.02.09, 13:28 Jak dla mnie to ten film może być czymś pomiędzy bollywood a step- up, czyli jak dla mnie bardzo ciekawy złoty środek ;) Nie ma to jak filmy o tańcu, a zarówno po Damięckim jak Izie Miko, możemy się wiele spodziewać w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Kochaj i tańcz IP: *.acn.waw.pl 22.02.09, 21:29 Iza Miko mnie zachęca na maksa! Jest piękna - muszę ją zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 wybieracie się do kina? 22.02.09, 21:44 ja chętnie - taka obsada - figura, miko, damiecki, pavlovic, szabatin, roofi, globisz... nie mogę tego przegapić! Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: wybieracie się do kina? 23.02.09, 18:39 dziuunia2 napisała: > ja chętnie - taka obsada - figura, miko, damiecki, pavlovic, szabatin, roofi, > globisz... nie mogę tego przegapić! Ściągnęli cała śmietankę aktorską, naprawdę jestem ciekawa jak to wyjdzie w efekcie końcowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: wybieracie się do kina? 23.02.09, 21:32 Ja będę! Taniec to mój konik - bardzo chcę to zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kochaj i tańcz 23.02.09, 23:04 Pójdę, bo pasjonuję się tańcem, ale wiem, że ciężko będzie mi strawić Figurę, w zajawkach jest nadekspresyjna, zbyt teatralna i sztuczna, zamiast po prostu być na ekranie ona GRA, mam nadzieję, że za dużo jej tam nie będzie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Kochaj i tańcz 23.02.09, 23:11 Zresztą mnie bardzo zachęca do tego filmu, sam fakt, że ścieżka dźwiękowa oparta jest o piosenkę Dirty Diana- tak energetyzujący utwór musi nadać super klimat filmowi o tańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Kochaj i tańcz IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 16:31 dokładnie - Muza Michaela Jacksona to klucz do sukcesu, a kochaj i tańcz ma trochę takich kluczów - niczym klucznik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kochaj i tańcz IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 13:17 A zajawki widzieliście? Na Youtubie trochę jest, na wrzucie pewnie też, ale tamten serwis mnie denerwuje. www.youtube.com/watch?v=1GCsb_S2uoU ten chyba najfajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: Kochaj i tańcz 26.02.09, 16:29 Na poziomie zrobili zwiastuny! To sie w naszym polskim kinie rzadko zdarza. Miejmy nadzieje, ze przy zwiastunie i filmie pracowali ci sami montazysci ;) Nie ma to jak dobry montaz w filmie o tancu Odpowiedz Link Zgłoś
noraanita Re: Kochaj i tańcz 26.02.09, 17:27 tak tez mozna tanczycz :) www.huhaha.atw.hu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Kochaj i tańcz - czy Ivona Pavlović? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.09, 22:13 trenowała też ludzi do filmu? Ona jest mistrzynią a słyszałam, że poziom tańca w filmie jest na wysokim poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: Kochaj i tańcz - czy Ivona Pavlović? 27.02.09, 22:06 NIe - nie sądzę. Choreografią zajął się Staniek. Ivona chyba tylko zagrała sędziego turniejowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnny-kinofil Kochaj i tańcz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.09, 22:02 dopiero obejrzałem zwiastun - zapowiada się świetny film! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esen Kochaj i tańcz IP: *.gprs.plus.pl 07.03.09, 13:14 właśnie wczoraj obejrzałem ten film i wydaje mi się że nie mamy sie czego wstydzić. To pierwsza polska produkcja o tańcu i powiem szczerze, ż e mi sie podobał nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
tyda Kochaj i tańcz 08.03.09, 13:12 Film naprawdę byłby fajny tylko dlaczego nie pozwolono Damięckiemu tańczyć, przecież on wcale nie tańczył!!!!! A ukryli to ciągłymi migawkami, jak w teledysku...miało się wrażenie że to ciągle zwiastun...a szkoda.Jedna scena była po tango i po uwadze kettlera, jak w wrócił i dał show z bosak, co prawda głównie widać było cienie - bo był dublowany. A przecież on umiał tańczyć w tańcu z gwiazdami...jako tako sobie radził, powinni mu pozwolić....W każdym razie tańca w tym filmie nie było zbyt wiele. Za to muza genialna!!!!!!!!!!Dreszcze. I super gra Miko.Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulaabdul miła komedyjka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:00 film nie jest zbyt ambitny - poza momentami, kiedy tańczą, bo tu full profeska, ale ogląda się go... łatwo. To w kinie lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: miła komedyjka 15.03.09, 20:36 Zgadzam się, że taniec naprawde im sie udal. Ja bylam pod wrazeniem scen tanga, zwlaszcza zaskoczona bylam mile tym, ze takze Koman zatanczyl- zreszta on byl dla mnie gwiazda tego filmu, az zaluje, ze go wczesniej nie znalam. Jeszcze fajna role zagrala Kasia Herman- lubilam ja od czasu Magdy M. ale tu pokazala cos zupelnie nowego i na pwno oryginalnego Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia2 słyszałam dwie plotki 15.03.09, 23:47 jedna to taka, ze z kochaj i tańcz ma być przerobione na serial a druga - ze zrobią drugą część!!!! Osobiście wolę mieć ten klimat regularnie w TV niż tylko raz w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: słyszałam dwie plotki IP: 82.210.179.* 16.03.09, 18:14 Ja bym chętnie zobaczyła w drugiej części jak Hania swata Paltona z jakąś koleżanką, Wesołowski jest taki uroczy- jeszcze bardziej pod pseudonimem Platon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: słyszałam dwie plotki IP: *.aster.pl 16.03.09, 21:29 Błagam, tylko nie Wesołowski:// Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Re: słyszałam dwie plotki 21.03.09, 12:52 Moim zdaniem Wesołowski jest co najmniej rónie dobry jak Damięcki, choć mam do niego jakiś irracjonalny sentyment, jak dla mnie jak najbardziej mógłby stać się głównym bohaterem drugiej części, zwłaszcza, że w pierwszej zagrał tak barwną postać (niestety aż trzecio albo czwartoplanową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Kochaj i tańcz IP: 194.117.241.* 17.03.09, 15:29 Ten film jest boski.! Po prostu boski. Wiem ze sie powtarzam ale nromalnie jest fantastyczny. Polecam kazdemu zeby go obejrzal. Fajne ujecia, zaje**** gra aktorow szczegolnie Izy i Mateusza. Poplakalam sie z 3 razy z moimi przyjaciolkami.! Po pratu rewelacja. Oby wiecej takich filmow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Kochaj i tańcz IP: *.chello.pl 20.03.09, 16:07 tnij.org/c3dw < wersja kinowa Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Happening Kochaj i tańcz 23.03.09, 18:36 Kto z was był? Jak nie byliscie to zobaczcie co sie dzialo!! www.youtube.com/watch?v=p4_BSWSuFmc&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamut Re: Happening Kochaj i tańcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:35 hehe! fajny spontan! przyszli, zatańczyli, poszli :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
szalony88 Re: Happening Kochaj i tańcz 23.03.09, 21:58 Genialna sprawa taka akcja! Aż miło popatrzeć jak ludzie szaleją. Wreszcie jakaś odskocznia od teraźniejszości. I pewnie im się film podobał. Jakbym wiedział o tej akcji na pewno byłbym jednym z tancerzy, bo muzyka z filmu wymiata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasmagoria Re: Happening Kochaj i tańcz IP: *.acn.waw.pl 23.03.09, 23:50 Ja pojechałam z siostrą :) Bałam się, że nikt nie będzie tańczył a tu proszę proszę :) Fajnie to wyszło !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Happening Kochaj i tańcz IP: *.chello.pl 24.03.09, 00:56 Wyszło zajebiście. Mam nadzieje, ze kiedyś się załapie na takie cudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarina Kochaj i tańcz 24.03.09, 15:47 Powinno byc wiecej takich akcji, poki ludzie sa pod wplywem filmu- to szansa na naprawde dobra zabawe i to taka jak dzieci ;) Fajna sprawa naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusek23 Re: Kochaj i tańcz 24.03.09, 17:36 Podobał mi się filmik. Głównie ze względu na role kilku dobrych aktorów, ale tez specyficzny klimat filmu, który tworzy obraz i muzyka. Jestem na tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka_walcza Re: Kochaj i tańcz 27.03.09, 13:16 wybieram się w niedziele, jak obejrzę to ocenię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Kochaj i tańcz IP: *.aster.pl 31.03.09, 18:40 Oni to piszą chyba o flash mobie a nie o samym filmie, ale ok :). Teraz czytałem, że mają zrobić powtórkę w Trójmieście z tym samym układem co był w Warszawie. Szkoda, że już nie w stolicy, bo o tamtej akcji nie usłyszałem na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buła Re: Kochaj i tańcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 21:13 przyjemny film na wiosenny wieczór :) w niektóych momentach nawet śmieszny, szczególnie rola Mecwaldowskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truffla Zaaarąbisty!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 00:20 Po prostu jeden z lepiej zrobionych polskich filmów!! Fajne sceny, dynamiczne ujęcia i doskonała synchronizacja muzyki z choreografią! Trzeba zobaczyć i poczuć na własnej skórze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia_sc Kochaj i tańcz IP: *.chello.pl 15.04.09, 10:27 Najbardziej zalosnym fragmentem w filmie jest moment castingu. Pokazywani sa ludzie ktorzy tancza swietnie-szpagaty, wyskoki, gietkie ciala...i nagle pokazany jest taniec Damieckiego(nie obrazajac tanca). Moim zdaniem nie pokazal nic, bo uwazam ze nawet ja ktora nie potrafi tanczyc robie to lepiej. Jego taniec skladal sie ze sztywnych podskokow, jeków i w zasadzie z niczego wiecej pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś