Gość: rudzina IP: 62.233.129.* 21.11.03, 20:27 Uwielbiam japonskie horrory. Oszczedne w formie i cholernie bogate w tresci. Niepowtarzalny klimat. Kino dla elity nie dla ludzi dla ktorych horror bez tony flakow i litrow ketchupu to nie horror. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkoss Re: "Dark Water" w kinach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 20:52 Podobał mi się. Miał klimat. Też nienawidzę ton krwi. Jednak "Krąg" zrobił na mnie większe wrażenie... Tak czy inaczej, niezłe kino :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: "Dark Water" w kinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 04:20 niesamowity film naprawde pełen grozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remperos Re: "Dark Water" w kinach IP: *.gwarbit.pl 28.02.04, 16:22 Jak Dla mnie rewelacja. Film jest dopracowany w każdym szczególe, perfekcyjne ujęcia, świetna gra aktorów, nie zanudza , - słowem genialny... Wydaje mi się że gdyby Amerykanie kręcili swoja wersje tego filmu nie dorastałby on temu Japonskiemu Geniuszowi.... Do dzisiaj żałuję że najpierw obejrzałem Amerykańska wersja kręgu.... Odpowiedz Link Zgłoś