Gość: jajajakies IP: *.groni1.gr.home.nl 23.06.09, 02:01 hajna dziewczyna z tej aniston, fajnie by ja bylo kiedys spotkac w kawiarni :) i pogadac hehehe naturalna i nie ma posrane w glowie jak inni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.09, 08:14 Jasne ... a o mathew perry nikt nie wspomni mimo że zagrał w więcej filmach a do tego grał między innymi z Bucem Willisem ... dowiedzie się więcej na temat obsady z PRZYJACIUŁ lolki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklana kula Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.4web.pl 23.06.09, 09:26 Tak tak, ty wiesz, że w realu jest naturalna, nie ma posrane w głowie itd. Gratuluję bujnej wyobraźni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseu Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 10:51 jako jedyna? a Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Dawid Schwimmer? No rzeczywiscie no-namy same... co za ignorant pisal ten text?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.agora.pl 23.06.09, 11:20 Ja chyba mam w domu pralkę Aniston... albo jakoś podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.4web.pl 23.06.09, 11:24 Niestety, to nie aktorka, tylko aktoreczka. Grywa wyłącznie w cukierkowatych romansidłach, albo głupawych komedyjkach. Jedynie "Przyjaciele" coś sobą reprezentowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: 62.233.181.* 23.06.09, 11:51 "Przyjaciele" cos soba reprezentowali? Tylko co? żenujacy serial z podkładanym śmiechem-dla niedorozwojów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawuLon Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:03 Tak reprezentowali- calkiem niezlej klasy humor. Poogladaj sobie jakies seriale amerykanskiej produkcji to sie zalamiesz. A poza tym nie wiem czy zauważyles/as ale w wielu serialach komediowych jest podkladany smiech. Radzę obejrzec najpierw pare sezonow przed wystawianiem negatywnych opinii na ten temat. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.zabrze.net.pl 23.06.09, 14:37 w przyjaciolach byla prawdziwa zywa widownia :) a te glupawe komedyjki z aktoreczka bardzo lubie , podobnie jak 60% całego świata, normalnego. bo wiadomo ze pozostale 40% to brudasy typu metale czy hiphop a oni takich filmow nie ogladaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfi Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.4web.pl 24.06.09, 14:51 Sugerujesz, że 60% świata, to trzpiotki-idiotki? Faceci(ci z jajami), raczej takich bzdetów nie oglądają, więc ich wyłączam z tego sondażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sycoman Re: Jennifer Aniston się zakocha IP: *.sileman.net.pl 15.01.10, 16:41 sorry że tutaj ale mam jedno naprawdę poważne czy to jest Jennifer Anistonbo normalnie nie mogę uwierzyć w to co widzę przepraszam że takie rzeczy tutaj ale nie wiem gdzie się zapytać,przypatrzcie się i dajcie znać xhamster.com/movies/205999/jennifer_amp_allysin_anal.html xhamster.com/movies/228039/jennifer_stone_anal.html Odpowiedz Link Zgłoś