Dodaj do ulubionych

Aniołek Charliego nie żyje

• Gość: zara Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:42
      na własne zyczenie? atak serca? poczytajcie lepiej troche dzieciaki zanim zaczneicie kogos obrazac
    • Gość: zara Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:46
      michael po prostu wniosl wiecej do zycia ludzi,do muzyki, do historii. ona mniej ale kochamy obojga.o to tragiczny dzien, dwojka tak wapsanialych ludzi.. jak mozecie sie nad nimi pastwic
    • Gość: gość Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:27
      Szkoda ,że ten sam dzień okazał się ostatnim dla obojga. Pzrez to śmierc Farah zostala przyćmiona śmiercią Michaela.A trochę szkoda...
    • Gość: Oliinka. Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.06.09, 22:26
      i teraz będzie gadanie że żal bardziej tego człowieka a mniej tamtego . żal obydwóch, Farrah miała raka i dużo wycierpiała przez to , z kolei Jackson miał trudne dzieciństwo ..też mi go szkoda .

• Gość: gaga Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:40
      Zamiast targować się tu półsłówkami kto kim był co ma za i co zostawil - ZAPALCIE IM ŚWIECZKĘ światełko wiodące duszę do nieba. To jest "HOŁD" dla nich a nie wasze przetargi. Trochę pokory
    • Gość: gościu Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.chello.pl 26.06.09, 23:04
      żal kiedy odchodzi każdy człowiek, ale Michael Jackson był kimś nieporównywalnie wielkim przy Farah i te proporcje zachowały media prawidłowo...
      ale świeczkę zapalcie obojgu- z tym się zgadzam...
    • Gość: marcin Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: 94.230.21.* 26.06.09, 23:14
      przykro mi fajna dziewczyna i aktorka umarła pokuj jej duszy przykro mi .myslałem ze wygra z nim bóg widac leci sobie::(:(::(
    • Gość: tekla Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.toya.net.pl 27.06.09, 00:21
      na tym zdjeciu widac ze Farah tez nie stronila od operacji plastycznych...MJ cierpial na bielactwo skore zniszczyly mu ciezkie kuracje odbarwiajace cale cialo wiem cos o tym sama na to choruje...zal obojga...Mj zniszczylo zycie mial slaba psychike i nie mial wsparcia
    • Gość: gość Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.09, 06:32
      Kochani żal obu ,lecz Aniołek borykał sie z ciężką chorobą .Polecam obejrzenie filmu jak walczyła z chorobą i tu pokazała całemu światu ,czym strasznym jest rak .Słyszymy o raku bo on króluje! ,nie ma rodziny w Polsce aby nie dotknęła kogoś z rodziny ta straszna choroba ,ale czy umiemy pomóc chorym ,czy wiemy jak sie zachować w danej chwili .Polecam ten film o nas nauczy i pokój jej duszy ;(
    • Gość: katalon Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.sm-rozstaje.pl 27.06.09, 07:41
      Powiem wam tak, że uważam iż mj zawsze zaskakiwał, prawdą jest jego ekshibicjonizm, tzn przypominanie o sobie na różny sposób dla mnie to był zombi i popapraniec, chociaż uważam,że piosenki miał dobre
    • Gość: jasiu Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: 83.238.75.* 27.06.09, 10:00
      nie znam ich.mam 5 lat
    • Gość: madzik Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.radom.vectranet.pl 27.06.09, 21:48
      chciałam powiedzieć że MJ był chory na chorobę przez którą tracił melaninę w skórze dlatego stał się śnieżno biały musiał farbować włosy i malować usta czerwoną szminką bo miał białe itd poczytajcie to tz straszna choroba dla czarnych ludzi bo to strasznie widać nosił rękawiczki dlatego by zakryć białe plamy na rękach które zaczęły mu się pojawiać dlatego tak się zakrywał ubraniem poczytajcie a bd wiedzieć.
      portalwiedzy.onet.pl/4868,25297,1563747,1,czasopisma.html
    • Gość: Gość Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 21:55
      Ja uwazam ze kazda z tych osob zasluguje na taki sam szacunek, ponieważ i MJ i Farrah wnieśli coś do kultury muzycznej i aktorskiej a to że MJ zrobił coś więcej to nie znaczy ze mamy tepić Farrah...a to MJ był posądzony o gwałt to nie znaczy że mamy go tępić bo nikt nie wie jak było naprawde;/
      Uważam że nie powinno się obrażać ludzi zmarłych bo to pokazuje jaki mamy poziom kultury...
      [*] dla obojga, bo obojga tak bardzo mi szkoda:(
    • Gość: ewusialara Re: Aniołek Charliego nie żyje IP: *.zamek.net.pl 04.07.09, 18:11
      ;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka