dune84 27.05.04, 21:59 Jaka najchetniej nosicie bielizne? Ja bardzo lubie stringi...Fajnie to wyglada gdy paseczek znika miedzy posladkami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allabamma Re: Stringi 28.05.04, 10:26 To Ty musisz niezłą szyją, jeśli dokonujesz tak dogłębnych obserwacji :) Nosze różną. Najczęściej bawełna - względy dermatologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjana Re: Stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:09 Ja najbardziej lubię takie.. reformy , nic wtedy nie wciska mi się do pupy tylko po to, by jakiś tam facecik musiał szukać "znikającego paseczka". Bardzo podniecają mnie wszelkiego rodzaju kropki, groszki i ciapki dlatego staram się swoją kolekcję majtasów urozmaicać różnymi takimi wzoreczkami. No a mój męzczyzna już wprost szaleje za reformami, musi się bowiem biedak nieźle natrudzić, zanim mnie z nich uwolni;) Odpowiedz Link Zgłoś
dune84 Re: Stringi 28.05.04, 17:10 Ale to bylo pytanie do facetow a nie do kobiet... to jest forum Mezczyzna a poza tym nie obchodzi mnie jakie majtki nosisz akurat Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjana Re: Stringi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 17:49 PO co pytasz, jak i tak wiesz, ze faceci lubią tego typu bieliznę??? Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Stringi 29.05.04, 10:07 a ja uwazam ze jestes CHORY bo dla FACETOW stringi to raczej dewiacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dune84 Re: Stringi IP: *.is.net.pl 29.05.04, 13:45 hahaha - dewiacja;) Ale okreslenie;) Meskie stringi to dewiacja??:))) raczej zbyt konserwatywny jestes po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
mily_inaczej Re: Stringi 29.05.04, 14:21 Zmien lakier do paznokci, bo na ten jestes chyba uczulony. Odpowiedz Link Zgłoś
dune84 Re: Stringi 29.05.04, 14:50 Mogles cos inteligentniejszego wymyslec... mily_inaczej napisał: > Zmien lakier do paznokci, bo na ten jestes chyba uczulony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxxx Re: Stringi IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.05.04, 14:03 stringi tak ale pod jasne lniane z leksza przeswitujace spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Stringi IP: *.ec.pl / *.ec.pl 30.05.04, 23:03 "Z LEKSZA"- język polski nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leff Re: bielizna IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:42 jako facet noszę wygodne bawełniane bokserki nienawidzę slipek , a już stringów w szczególnosci (facet w stringach dla mnie jest fikuśny , hehehe) natomiast uwaga do pań - ponoć częste noszenie stringów powoduje obwiśnięcie pośladków tak więc jak wszystko - stringi stosować z umiarem ! Odpowiedz Link Zgłoś