Gość: misiek IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 20.12.04, 02:43 tylko prosze o szczere odpowiedzi!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 20.12.04, 08:52 Gość portalu: misiek napisał(a): > tylko prosze o szczere odpowiedzi!!!pozdro Pewnie chodzi Ci o zapachy... faceci rzadko używają perfum...Addidas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.aster.pl 20.12.04, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz FARENHEIT!!! IP: 194.150.250.* 02.01.05, 15:43 farenheit-najcudowniesze perfumy jakimi moze pachniec facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: FARENHEIT!!! 21.01.05, 20:47 ale strae jak swiat, ja tego 8 lat temu uzywalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefo Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:21 Dolce&Gabbana jest idealny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Chyba cos takiego nie istnieje? IP: 80.51.176.* 20.12.04, 21:35 A jesli chodzi o zapachy to od lat Calvin Klein - obecnie Crave. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darass72@interia.p Mój działa jak afrodyzjak!!! IP: 82.177.85.* 10.02.05, 12:23 Z wiadomych przyczyn nie napisze czego używam. Wszystkie są moje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: 195.116.69.* 21.12.04, 21:46 Bruberry BRIT :D Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 28.12.04, 11:11 Hugo Boss Odpowiedz Link Zgłoś
janek.usa Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 21.12.04, 21:46 moj facet uwielbia jak uzywam Obsession. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie parfum na dzien, parfum na noc... 22.12.04, 15:39 do pracy psikam sie jil sander-for men na randce pachne d&g homme gdy zaloze czarne szmaty - bulgari black albo armani-he latem w sloncu pachne del pozo-quazar adventure albo zwyczajne armanim-aqua di gio ...jak widac nie przywiazuje sie do zapachow... poza jednym, wlasnie d&g homme - dla najbardziej seksownym meskim zapachem! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: parfum na dzien, parfum na noc... 26.12.04, 00:15 Obstawiam ze jestes z tych co nie lubia pilki noznej ;). Noooo kurde niezle, szacuneczek dla ilosci zapachow. Ja wylewam na siebie zawsze to co dostane w prezencie. Wlasnie dostalem pod choinke Mexx-a, ktory zastapi starego adidasa. Mowiac szczerze to dla mnie wszystko co jest perfuma, plynem do kapieli, zelem pod prysznic czy woda po goleniu pachnie mniej wiecej ladnie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: parfum na dzien, parfum na noc... IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 26.12.04, 12:51 Ja uwielbiam gdy mężczyzna pachnie Sun mae _Jill Sander. Padam z nóg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: parfum na dzien, parfum na noc... IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 26.12.04, 12:52 Sun man- oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: parfum na dzien, parfum na noc... IP: *.attu.pl 29.12.04, 14:52 jestem pod wrazeniem, naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SV Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:20 Higher Energy Diora Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 23.12.04, 17:24 Sonia Rykiel -grey- Calvin -Thruth- i -crave- Dunhill -desire- Carolina herrera -for men- adidas -active bodies- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 25.12.04, 17:34 ja uzywam desire blue-dunhill,alleure-chanela,aramis life,beyond paradise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.04, 22:48 obecnie Armani Lui mexx coś na P mam sentyment do Ck be podobal mi sie diesel biały no i legenda adidas activ bodies teściu teraz używa i raz musiałem chlapnąć :) 2 lata temu w paryzu kupilem cerutti swojej kobitce i o dziwo sprzedająca polka dożuciła mi próbkę isabelli roselini (zielony)no i amen.niedrogi a jak na mnie działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
loczek62 Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 28.12.04, 11:35 A-men, poprostu powala... Odpowiedz Link Zgłoś
p_p_p Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 29.12.04, 14:56 Ja polecam w kolejnosci tego co ja uzywam: 1) Rochas - Aquaman 2) Kenzo - L`eau par Kenzo 3) Chanel - Allure (ale ten klasyczny bo wersja Sport mi nie odpowiada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lover Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:04 Ja osobiście preferuje Hugo Bossa, ale używam też Whisky - zajebisty zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
de_boer Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 30.12.04, 12:08 ups, ja używam żelu pod prysznic Palmollive ;-))) a największym zapachowym problemem jest znalezienie czegoś po goleniu co prawie nie pachnie - od intensywnych zapachów robi mi się niedobrze (od cudzych też więc błagam Panowie i Panie - z umiarem korzystajcie z Waszych kosmetyków ;-) Pozdrawiam D_B Odpowiedz Link Zgłoś
koralka Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 31.12.04, 21:02 a moj od lat uzywa tylko mydel, zeli, plynu po goleniu i dezodorantu AXE MARINE i pachnie najlepiej na swiecie! I go to nie rujnuje! Co z tego jak koles raz na m-c wychlapie sie Hugo Boss czy czyms podobnym? Codziennie trzeba dbac o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: 213.199.253.* 01.01.05, 07:56 Akurat mowimy o perfumach wiec sadze ze nie ma takich osob ktore sie nie myja a moga sobie pozwolic na drogie perfumy. Co z tego ze twoj facet wyspreuje sie AXE skoro to smierdzi jak najtanszy BRUTAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralka Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 10:06 prawdziwy axe marine, ktory chyba nie istnieje wcale w Polsce! A zdziwilabys sie ilu jest takich co perfumuja sie drogimi? perfumami, kupionymi na bazarach i nie wcale nie mysla o myciu sie! Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie koralka na co dzien i od swieta 03.01.05, 16:10 koralka napisała: >a moj od lat uzywa tylko mydel, zeli, plynu po goleniu i dezodorantu AXE MARINE >i pachnie najlepiej na swiecie! I go to nie rujnuje! Co z tego jak koles raz na >m-c wychlapie sie Hugo Boss czy czyms podobnym? Codziennie trzeba dbac o siebie koralka a niby dlaczego colo uzywajacy parfum bossa psika sie tylko raz w miesiacu? przedziwna konstrukcja myslowa... czyzby flakoniki maja psikadla czasowe i uruchamiaja sie "raz w miesiacu"? a co do pachniecia "najlepiej na swiecie" axe to wieesz...jak to sie mowi POLEMIZOWAŁBYM. Odpowiedz Link Zgłoś
pirat_sasza Moje typy . 01.01.05, 18:05 Chanel - Allure to dla mnie nr 1. Bardzo też lubię zieloną Malizie (taka marketowa taniocha, ale zapach fajny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 02.01.05, 13:57 Giorgio Armani- Armani Mania Odpowiedz Link Zgłoś
fonzy HUGO BOSS!!!!!!! 02.01.05, 22:17 Nie wiem jaki to dokładnie zapach, ale mój facet używa zapachu Hugo Boss... ten jest w takim szarym flakonie w kształcie kuli. KOSMOS!!! Gdy tylko użyje tego perfumu, ja się rozbieram!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:09 Giorgio armani aqua di gio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.atm4-0-114222.0x3ef281bf.bynxx9.customer.tele.dk 21.01.05, 17:34 rano po pierwszym prysznicu przed praca chlapie sie zielonym Hugo Bossem. Po pracy zmiana i Jean Paul Gaultier.Spac ide tylko o zapachu zelu pod prysznic. Uwielbiam te kobiece weszace noski obok mnie,od pewnego czasu zauwazylem rowniez meskie...wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Jim Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: 82.177.97.* 21.01.05, 19:27 212 by Carolina Herrera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdvd Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:29 Tomy T i La costa czerwona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Jim Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: 82.177.97.* 21.01.05, 19:44 Lacoste Red ! Mhhhhhhhhhh :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yupiya Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 21.01.05, 20:08 od dłużsego czasu ROMA Laury Biagotti Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 21.01.05, 22:25 Kelvin Klein... w przypadku nieszczególnych okazji... poporostu Adidas :P Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? 21.01.05, 23:45 moj facet uzywa hugo bossa szarego, kiedys bardzo mi sie podobalo obsession klein'a ale to bylo kiedys teraz tylko Hugo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Backham Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 13:03 Ja uzywam tej perfumy jest super pachnie na swiezy ogurek Kazda kobieta lubi taki zapach cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=12156&item=7127651709&rd=1#ebayphotohosting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmur Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:59 Lauder, beyond paradise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfumy Re: PERFUMY dla nas FACETOW ,jakich uzywacie????? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.01.05, 16:55 polecam Aqua Elements Bossa oraz Dolce &Gabbana. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś