Dodaj do ulubionych

Klata bez włosów

IP: *.se.com.pl 10.06.02, 10:29
Na basenach w USA faceci którzy nie wygolą sobie włosów na nogach , plecach,
klacie itp. są uważani za brudasów i spotykają się uśmieszkami i drwinami. Czy
te pedalskie zwyczaje dotrą także do Polski. Czy będe musiał się golić np. 3
godziny by iść na basen?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Klata bez włosów 10.06.02, 10:30
      Co jest miarą pedalskości w Twoich oczach ?
      • thesims Re: Klata bez włosów 10.06.02, 10:45
        Jeszcze do niedawna takie same zdanie jak kolega Kwasek o goleniu sie,
        mieli "prawdziwi" mezczyzni o uzywaniu przez nich dezodorantu.
        • Gość: Kwasek Re: Klata bez włosów IP: *.se.com.pl 10.06.02, 11:25
          Dobra odbiegamy od tematu, dlaczego mam golić nogi by isć na basen?
          • sloggi Re: Klata bez włosów 10.06.02, 11:33
            Nogi ?
            Ja mówię o klacie na której rośnie mi pięć obleśnych kłaków, o pachach, gdzie
            rośnie kępa szybko zapotniałych kłaków i łonie, które bez golarki przypomina
            Puszczę Romnicką.
            Takie miejsca strzyc się powinno i to dla higieny i szeroko pojętej estetyki.
            • Gość: Agusja Re: Klata bez włosów IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 10.06.02, 14:17
              sloggi napisał(a):

> Nogi ?
              > Ja mówię o klacie na której rośnie mi pięć obleśnych kłaków, o pachach, gdzie
              > rośnie kępa szybko zapotniałych kłaków i łonie, które bez golarki przypomina
              > Puszczę Romnicką.
              > Takie miejsca strzyc się powinno i to dla higieny i szeroko pojętej estetyki.

to juz twoj wybor i mozesz sobie golić co tylko chcesz ale nie kazdemu napewno
              sie to musi podobac.Ja np nie lubie facetow golących klate ,pachy,nogi bo to jest
              nie meskie (dla mnie),ale nie lubie tez takich (najczesciej sa to bruneci)ktorzy
              maja na klacie same wlosy i w ogole nie widac skory,albo jeszcze na plecach maja
              wlosy-to jest dopeiro blesne.Lubie za to jak mezczyzna ma ogolone łono.

• thesims Re: Klata bez włosów 10.06.02, 11:45
            gdy ja bylem w USA wygoleni byli tylko tzw. pros, ktorzy trenowali na jakies
            zawody, tylko oni tez nosili kompielowki speedo, wszyscy inni nosili takie
            krotkie spodenki z siatka w srodku. Nawet czesc dziewczyn nosila te spodenki na
            kostum kompielowy. Nie sadze zeby te dziwaczne zwyczaje lacznie z goleniem nog
            dotarly do Polski. Sam osobiscie zupelnie nie moge sobie wyobrazic zebym to
            robil, chociaz jesli nastapi taka zmiana w obyczajowosci to kto wie.
          • Gość: Agusja Re: Klata bez włosów IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 10.06.02, 14:15
            Gość portalu: Kwasek napisał(a):

> Dobra odbiegamy od tematu, dlaczego mam golić nogi by isć na basen?

masz? jesli nie chcesz to nikt ci nie kaze golic.

• Gość: Mar Re: Klata bez włosów IP: 2.4.STABLE* / 10.0.0.* 10.06.02, 16:53
      Gość portalu: Kwasek napisał(a):

> Na basenach w USA faceci którzy nie wygolą sobie włosów na nogach , plecach,
      > klacie itp. są uważani za brudasów i spotykają się uśmieszkami i drwinami. Czy
      > te pedalskie zwyczaje dotrą także do Polski. Czy będe musiał się golić np. 3
      > godziny by iść na basen?

To ciekawe, że owłosieni są uważani za brudasów i spotykają się z usmieszkami...
      A ciekawe co ma powiedzieć 80% amerykańskiego społeczeństwa, które wygląda jak
      hipopotamy (owłosione i nie). To sa dopiero obleśne typy (i chłopy i baby). I oni
      też chodzą na baseny. Owłosieni i tłuściochy mogą czuć się nieswojo na plażyw
      Malibu, ale nie na ogólnodostępnym basenie (który dla mnie i w Polsce i w USA
      jest czymś obrzydliwym wcale nie ze względu na czyjeś włosy lub ich brak...).
      • sloggi Re: Klata bez włosów 10.06.02, 16:55
        Gość portalu: Mar napisał(a):

> Gość portalu: Kwasek napisał(a):
        >
        > > Na basenach w USA faceci którzy nie wygolą sobie włosów na nogach , plecac
        > h,
        > > klacie itp. są uważani za brudasów i spotykają się uśmieszkami i drwinami.
        > Czy
        > > te pedalskie zwyczaje dotrą także do Polski. Czy będe musiał się golić np.
        > 3
        > > godziny by iść na basen?
        >
        >
        > To ciekawe, że owłosieni są uważani za brudasów i spotykają się z usmieszkami..
        > .
        > A ciekawe co ma powiedzieć 80% amerykańskiego społeczeństwa, które wygląda jak
        > hipopotamy (owłosione i nie). To sa dopiero obleśne typy (i chłopy i baby). I o
        > ni
        > też chodzą na baseny. Owłosieni i tłuściochy mogą czuć się nieswojo na plażyw
        > Malibu, ale nie na ogólnodostępnym basenie (który dla mnie i w Polsce i w USA
        > jest czymś obrzydliwym wcale nie ze względu na czyjeś włosy lub ich brak...).

Chyba ze względu na włosy w basenie - brrrrrrrrrrrr

• Gość: Coco Re: Klata bez włosów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:16
          Klata bez włosów w ogóle się nie liczy ponieważ nie jest w pełni klatą,lubię
          owlosionych facetów (niekoniecznie na plecach)i nie kojarzą mi się z
          brudasami.Natomiast ci nieowłosieni kojarzą mi się z kurczakami w garmażerii
          takimi wychudzonymi i z lekka sinawymi.Włosy w ilościach nawet sporych są ok.
          • Gość: ramzes:) Re: Klata bez włosów IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.02, 19:29
            podobno o gustach sie nie dyskutuje... jedny wola ogolonych, inni wlachatych...co
            za roznica..jak ktos dobrze wyglada to bedzie dobrze wygladal zarowno kiedy sie
            ogoli, jak i kiedy sie nie ogoli...

ramzes:)
            • Gość: Coco Re: Klata bez włosów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:55
              Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> podobno o gustach sie nie dyskutuje... jedny wola ogolonych, inni wlachatych...
              > co
              > za roznica..jak ktos dobrze wyglada to bedzie dobrze wygladal zarowno kiedy sie
              >
              > ogoli, jak i kiedy sie nie ogoli...
              >
              > ramzes:)

I TO JEST TO !!!!!!!! :)))
      • Gość: alka Re: prywatne i publiczne IP: *.oc.oc.cox.net 11.06.02, 08:12
        Plaza w Malibu jest z pewnoscia bardziej dostepna niz niejeden basen.
        Kazdy moze z niej korzystac.
        Prawo w USA ( a z pewnoscia w Kaliforni) gwarantuje dostepnosc wszystkich
        wybrzezy dla publicznosci i zabrania grodzenia dostepu do oceanu. Nawet
        najbogatszym. Tak m.in. pojmuje demokracje.
        Baseny publicznie dostepne sa z kolei rzadkoscia. Naleza do 'community',
        czyli po naszemu - malej grupki domow, ale najczesciej ludzie buduja je na
        wlasnej posesji dla samych siebie.

A klaty lubie owlosione))))).
        • Gość: alka Re: prywatne i publiczne dla Mar IP: *.oc.oc.cox.net 11.06.02, 08:15
          Zle mi sie wpisalo.
          To o dostepnosci plazy w Malibu bylo do Mar.
        • mar_elx Re: prywatne i publiczne 11.06.02, 13:56
          Gość portalu: alka napisał(a):

> Plaza w Malibu jest z pewnoscia bardziej dostepna niz niejeden basen.
          > Kazdy moze z niej korzystac.
          > Prawo w USA ( a z pewnoscia w Kaliforni) gwarantuje dostepnosc wszystkich
          > wybrzezy dla publicznosci i zabrania grodzenia dostepu do oceanu. Nawet
          > najbogatszym. Tak m.in. pojmuje demokracje.

Do d... z taką demorkacją

> Baseny publicznie dostepne sa z kolei rzadkoscia. Naleza do 'community',
          > czyli po naszemu - malej grupki domow, ale najczesciej ludzie buduja je na
          > wlasnej posesji dla samych siebie.

I słusznie - bo jak można wejść do basenu z setką nieznanych sobie osób, z
          których połowa ma grzybicę, wszawicę, świerzb, źle dziłające mięsnie zwieracza i
          popuszcza - albo po prostu sie nie umyła po porannej kupie.

• Gość: Pawel Re: Klata bez włosów IP: *.sprinthome.com 10.06.02, 23:16
      Mieszkam w stanach i kiedy bylem na studiach i kiedy cwiczylem na silowni to
      razem ze znajomymi golilismy nogi. Taki bym chyba zwyczaj, i dlatego to robilem
      a tak naprawde to nigdy sie nad tym nie zastanawialem. Dopiero jak spotkalem
      moich Polskich znajomych to oni zaczeli sie bytac dlaczego gole nogi. Ogolnie
      uwazam ze faceci powinni sie golis na klacie ....ja nie mam duzego zarostu ale
      jak ogole to wygladam lepiej. Wszystko zalezy od calosci wygladu i budowy
      ciala. Natomiast jak widze zarosnientych starych facetow z wlosami na plecach i
      do tego spoconych to mi sie zygac chce. Tak mi sie to kojazy ze smrodem potu w
      autobusach w Polsce w upalny dzien.
      Teraz w ameryce popularne jest Laser Hair Removal - usowanie wlosow laserowo i
      faceci sa bardzo tym zaineresowani. Sam pracuje w przemysle operacji
      plastycznych wiec wiem jak to jest i wcale nie jes to temat ktory nasowal by
      jakies zle skojarzenia

Pawel
    • dundee_girl Re: Klata bez włosów 11.06.02, 12:01
      tak, musisz ogolic takze brwi i rzesy, powycinac wlochale wystajace z nochala,
      i te ktore rosna na duzym palcu u nogi. Polskie baseny tez maja swoja klase!:-))
    • Gość: Dune Re: Klata bez włosów IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 24.06.02, 19:26
      Hej - golenie klaty, nog i calego ciala jest okropne. No jeszcze rozumie
      wygolic klate zeby ladnie wygladala ale to wszystko. Zeby golic nogi to juz
      naprawde przesada. Ja mam owlosiona klate, brzuch i dosc mocno nogi i tez
      sobie nie wyobrazam solic sie caly..... To idiotyczna moda. Tredy sa
      wyznacznikami. A nieogolony facet moze byc oryginalny........... nie
      prawdaz??? Mam 18 lat i moglbym ulegac tredom ale co do golenia to juz
      przesada!!! Z reszzta facet owlosiony jest super sexy :-) Pozdrawiam
      Misiakow :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka