svenja1 05.01.06, 18:15 miętowe prezerwatywy: są takie może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linka234 Re: miętowo ;) 05.01.06, 18:17 ja ma mietową bieliznę i miętowy sweterek-taki kolor, ale o prezerwtywach nie słyszałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: miętowo ;) 05.01.06, 18:41 ale latwo sie je robi. wrzucasz pudelko orbitek do rozwinietej prezerwatywy i takie cacko trzymasz przez 12 godzin w lodowce. jak w marynacie. potem wywijasz na lewa strone i wuala Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: miętowo ;) 05.01.06, 19:52 rycesz, jesteś boski <lol> czasem mi takie głupie pytania do głowy przychodzą ;) poszłam tym tropem, że skoro są różnoowocowe, to miętowe też mogłyby być ;) coś mi się jednak wydaje, że to tylko może pobożne życzenia, żeby takowe były Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: miętowo ;) 05.01.06, 19:54 Niestety mietowe tez sa.I smakiem przypominaja raczej trawe niz miete,z kolei czekoladowe maja odor smietnika a smak najprawdopodobniej zawartosci smietnika,a cytrynowe sa oblesne,cynamonowe maja zapach pieprzu i taki sam smak. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: miętowo ;) 05.01.06, 20:10 a coś Ty tak posmakowa? 8-) ja tam widziałam truskawkowe, pomarańczowe, czekoladowe... pomarańczowe slicznie pachną ;) ale nie smakowałam zadnej... jesli chodzi o smakowanie... wole bez :D Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: miętowo ;) 05.01.06, 20:14 A ja po prostu uwielbiam wszystko co miętowe 8) khaki, jakiej firmy ta mięta? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: miętowo ;) 05.01.06, 20:16 "o prikrasnaja Brunhilda but majej żenoj" :D Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: miętowo ;) 05.01.06, 21:08 Mietowka byla z Conamore:) A tak smakowalam bo sie kiedys z kolezankami napilysmy i postanowilysmy posmakowac:)zreszta jej matka ma apteke wiec mialysmy dostep do pierwszej jakosci i nadodatek swiezej:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: miętowo ;) 05.01.06, 21:10 z kolezankami smakowałyscie prezerwatywy? a podobno to ja mam nasrane w głowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: miętowo ;) 05.01.06, 21:20 a tak na marginesie, czego to ja się o Tobie Kochana dowiaduję... no no no... fiu fiu... mi jakos nigdy nie przyszło do głowy, zeby gumki smakować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: miętowo ;) 05.01.06, 21:13 Słonko spójrz wyżej... rozwiń sobie komenty... jest napisane jak smakują :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: miętowo ;) 05.01.06, 22:55 Oj Kochana kobieta w zyciu rozne dziwne rzeczy robi:) A smakowac prezerwatyw tez trzeba.tylko po to,zeby sie pozniej przy samym akcie nie rozczarowac smakiem czy zapachem:) Odpowiedz Link Zgłoś