Dodaj do ulubionych

Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?"

30.01.06, 16:34
Zakładając, że ich nie oddaliście?
Jestem bardzo ciekawa:)
Obserwuj wątek
    • maraiss Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:39
      masz na myśli rzeczy, ktore dostało się od eksa czy jego
      osobiste rzeczy , ktore zostawił u nas?
      • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:42
        mam na myśli rzeczy które eks zostawił... , nie prezenty.
        • maraiss Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:48
          jezeli coś zostawił to były to rzeczy o małej wartości, wiec
          wyrzucałam do śmieci...
          gdyby sie zdarzyło, że zostawiłby jakies wartosciowe rzeczy i nie odebrał
          ich do tygodnia to zaniosłabym je do jakieś instytucji charytatywnej:-)
    • bitch.with.a.brain Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:44
      moja koleżanka oddała je bezdomnym,więc oprócz zemsty jeszcze komuś
      pomogła.Najlepsze,że facet był okropnym skąpcem i chyba by umarł,jakby wiedział
      kto w jego slicznych, nowych rzeczach chodzi:)
      • snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:48
        > moja koleżanka oddała je bezdomnym,więc oprócz zemsty jeszcze komuś
        > pomogła.

Głupi był ten ex, że nie spakował swoich rzeczy. No ale widać nie potrzebował
        ich :-)
        • bitch.with.a.brain Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:38
          raczej był zbyt duzym tchórzem,żeby po nie przyjść:)
          • snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:39
            A to już żałosne z jego strony :-P
            • bitch.with.a.brain Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:50
              od początku był żałosny:/
              • snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 31.01.06, 21:10
                Więc czemu wogóle koleżanka się za niego zabrała? Wierzyła, że go zmieni czy
                poprostu nie dostrzegała jego żałosności?
      • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:55
        dobre nie powiem, ze nie;)
    • pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:48
      paliłam na stosie:) a tak na poważnie to mu oddałam, bo po co mi jego graty?
      jego śmieci wyrzucac nie chciałam bo była jego własnośc.
    • voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:12
      Jesli nie konczy sie wojna atomowa to zostaja, w innym wypadku lece na smietnik
      razem z nia
      • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:26
        Rozumiem:) Zakładając że nie było wojny atomowej, co z drobnymi rzeczami typu
        kolczyki itp. ... Co się z nimi dzieje, chowasz je gdzies głeboko czy leżą na
        wierzchu?
        • pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:34
          to twój facet zostawił u ciebie kolczyki :) jak ci sie podobają to je noś, a
          jak nie to oddaj, bo może to jego ulubione :)
          • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:38
            nie on u mnie ale ja u niego... ;)
            • pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:42
              jesli ci zależy to go popros zeby oddał,
              ale chyba lepiej kupic nowe :D
              • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:53
                jasne że lepiej kupić nowe :D , ale interesuje mnie co sie z nimi dzieje / może
                dziać...
                • pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:59
                  myśle, że to takie trofeum :) mój znajomy trzyma drobiazgi po każdej
                  dziewczynie , bez wyjątku. niezależnie od tego jak sie rozstali. na pamiątkę
                  tych uroczych kłótni :) ale co facet to inne zboczenie :))
                  • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:02
                    pozycja77 napisała:

> myśle, że to takie trofeum :) mój znajomy trzyma drobiazgi po każdej
                    > dziewczynie , bez wyjątku. niezależnie od tego jak sie rozstali. na pamiątkę
                    > tych uroczych kłótni :) ale co facet to inne zboczenie :))

o matko!!! ;)
                    • pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:08
                      widzisz voker też tak robi :)
                      • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:14
                        właśnie się zdziwiłam ;)
        • voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:59
          Hmm, nie sa jakos specjalnie traktowane. Leza sobie gdzies w szafie. :-)
          • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:06
            > Hmm, nie sa jakos specjalnie traktowane. Leza sobie gdzies w szafie. :-)

Czyli sentymentalnie podchodzisz do takich "pamiątek" ;) , ale dlaczego?
            Tak racjonalnie zupełnie, po co zapychać szafę... ?
            • voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:08
              Nie wyrzucam zdjec ani prezentow. Tak mam. :-) Czasami milo jest powspominac. ;-
              )
              • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:13
                Takiej opcji nie brałam pod uwagę ;)
                Bardzo ładna, taka postawa!
                Pozdrawiam!
                • voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:14
                  :-*
    • btabu Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:24
      spalic :D
    • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:25
      lily824 napisała:

> Zakładając, że ich nie oddaliście?
      > Jestem bardzo ciekawa:)

Ja wyprowadzając się wszystko mu zostawiłam :)))
      • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:27
        fifa28 napisała:

> lily824 napisała:
        >
        > > Zakładając, że ich nie oddaliście?
        > > Jestem bardzo ciekawa:)
        >
        >
        > Ja wyprowadzając się wszystko mu zostawiłam :)))

Podzieliliśmy zdjęcia :)) bo to wspólna pamiatka a mieszkanie dzielimy do
        dziś :))
        • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:33
          uuu wpółczuję tego dzielenia mieszkania.
          Trzymaj sie!
          • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:34
            oj dzięki i nikomu tego nie życzę :)) ale to mój własny świadomy wybór i teraz
            muszę przez to przejść..ale teraz mam swoje własne i jest wspaniale :)
          • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:50
            lily824 napisała:

> uuu wpółczuję tego dzielenia mieszkania.
            > Trzymaj sie!

A mój eks jest tak miły że osobiście jak się wprowadziłam do swojego nowego
            mieszkania przywiózł mi moje drobiazgi których zapomniałam spakować :)) a
            ostatnio nawet spakował wszystkie dokumenty z kompa i takie tam moje rzeczy i
            wysłał mi mailem :))
            • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:56
              miły ten twój eks;) - piszę tak bo swoich rzeczy odzyskać nie mogę :/
              • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:59
                lily824 napisała:

> miły ten twój eks;) - piszę tak bo swoich rzeczy odzyskać nie mogę :/

ojoj, może bardzo sie do nich przywiązal :))) Miły jak miły ten mój eks, po
                odejściu przez prawie rok nie mogłam sobie z nim dać rady a cięzko się mijać
                jak ma się wspólne grono przyjaciół :)) Może powinnaś poprosić by oddal albo po
                prostu mu zostaw, niech ma coś po Tobie, może mu to pomaga :)))
                • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:12
                  Grono wspólnych przyjaciół właśnie przerabiam... ;)
                  Zostaną te rzeczy, bo nie zamierzam sie upominać o nie.
                  hehe nie wiem w czym mogłyby mu pomóc ;))
                  • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:20
                    lily824 napisała:

> Grono wspólnych przyjaciół właśnie przerabiam... ;)
                    > Zostaną te rzeczy, bo nie zamierzam sie upominać o nie.
                    > hehe nie wiem w czym mogłyby mu pomóc ;))
                    >

hahahaha...są różne zboczenia :)))
                  • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:22
                    lily824 napisała:

> Grono wspólnych przyjaciół właśnie przerabiam... ;)
                    > Zostaną te rzeczy, bo nie zamierzam sie upominać o nie.
                    > hehe nie wiem w czym mogłyby mu pomóc ;))
                    >

Jako ciekawostka :))) kilka dni temu przeczytałam na którymś z forum że
                    babeczka przyłapała swoje mężczyznę na onanizowaniu się przed zdjęciem swojej
                    eks...
                    TO TAK NA ROZWESELENIE :))
                    • onlyju Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:45
                      > Jako ciekawostka :))) kilka dni temu przeczytałam na którymś z forum że
                      > babeczka przyłapała swoje mężczyznę na onanizowaniu się przed zdjęciem swojej
                      > eks...
                      > TO TAK NA ROZWESELENIE :))

o zgrozo...
                    • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:57
                      Bez komentarza!!!
                      Fuuu :(((
                    • snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:42
                      > Jako ciekawostka :))) kilka dni temu przeczytałam na którymś z forum że
                      > babeczka przyłapała swoje mężczyznę na onanizowaniu się przed zdjęciem swojej
                      > eks...

Jaki z tego wniosek..? Należy odbebrać wszystkie rzeczy i zdjęcia ;-P
              • fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:06
                lily824 napisała:

> miły ten twój eks;) - piszę tak bo swoich rzeczy odzyskać nie mogę :/

Mój wczesniejszy narzeczony :) zarządał ode mnie zwrotu odtwarzacza CD :) a ja
                myśląc że to mój (jako prezent) pożyczyłam go znajomemu który wyjechał do
                Londynu :))) ale była afera hahaha
    • onlyju Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:44
      Wszystko oddalam, zostawilam sobie parę ulubionych plyt, o czym go
      poinformowalam. Wszystkie zdjęcia wzięlam ja, inne pamiątki ze wspólnych
      podróży, itp. wziąl on. Sprawiedliwie.
    • asiulka81 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:52
      mam duzego Jego rzeczy, nie wyrzuciłam ich ani nikomu nie oddałam, trzymam je
      na pamiatke-własciwie nie wiem po co....
      • severina Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 22:23
        Oddalam z usmiechem na ustach ;)) ale mial mine :))
    • poprioniony Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 23:45
      Najpierw wchodzi ekipa w bialych kombinezonach i maskach pgaz.
      Dezynfekuja wszystko co mialo jakikolwiek kontakt z byla.
      Nawet tylko wzrokowy. Nastepnie przyjezdza wzywam sanepid
      zeby zrobili badania czy jeszcze sie cos nie uleglo a pozniej
      na wszelki wypadek biore serie szczepien ochronnych.
      • lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 31.01.06, 10:57
        Niezłe, zwłaszcza ten sanepid & szczepionki ;) hehe
    • piekielnica1 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 31.01.06, 20:44
      ja tam pakuję wszystko w pudełko po butach i wystawiam jeszcz przed facetem
    • eyelin Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 01.02.06, 21:20
      ja organizuje wymiane w miejscu neutralnym- w koncu u nich tez sa jakies moje
      rzeczy.wyglada troche jak wymiana zakladnikow,ale to chyba najbardziej
      optymalne zachowanie- najlepsza kara jest pogarda,palenie i wyrzucanie rzeczy
      pomaga tyle co zbity talerz
    • key.to.success oprawiam w ramki, traktuje jak ikony i codziennie 01.02.06, 21:26
      lily824 napisała:

> Zakładając, że ich nie oddaliście?
      > Jestem bardzo ciekawa:)

i codziennie caluje :)

mam juz pieknie zagospodarowna jedna sciane w moim living room :)
      • sadelko_pimpka Re: oprawiam w ramki, traktuje jak ikony i codzie 02.02.06, 11:48
        Sprzedajemy na allegro;)
    • waldek1610 Przez okno...fruuuuu! 02.02.06, 12:20
      Jesli jej rzeczy nie maja wartosci nominalnej i nie daja sie sprzedac, to
      wyrzucamy je przez okno gdy sie Ona po nie zglosi, albo po prostu do smieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka