lily824 30.01.06, 16:34 Zakładając, że ich nie oddaliście? Jestem bardzo ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:39 masz na myśli rzeczy, ktore dostało się od eksa czy jego osobiste rzeczy , ktore zostawił u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:42 mam na myśli rzeczy które eks zostawił... , nie prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:48 jezeli coś zostawił to były to rzeczy o małej wartości, wiec wyrzucałam do śmieci... gdyby sie zdarzyło, że zostawiłby jakies wartosciowe rzeczy i nie odebrał ich do tygodnia to zaniosłabym je do jakieś instytucji charytatywnej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:44 moja koleżanka oddała je bezdomnym,więc oprócz zemsty jeszcze komuś pomogła.Najlepsze,że facet był okropnym skąpcem i chyba by umarł,jakby wiedział kto w jego slicznych, nowych rzeczach chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:48 > moja koleżanka oddała je bezdomnym,więc oprócz zemsty jeszcze komuś > pomogła. Głupi był ten ex, że nie spakował swoich rzeczy. No ale widać nie potrzebował ich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:38 raczej był zbyt duzym tchórzem,żeby po nie przyjść:) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:39 A to już żałosne z jego strony :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:50 od początku był żałosny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 31.01.06, 21:10 Więc czemu wogóle koleżanka się za niego zabrała? Wierzyła, że go zmieni czy poprostu nie dostrzegała jego żałosności? Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:55 dobre nie powiem, ze nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 16:48 paliłam na stosie:) a tak na poważnie to mu oddałam, bo po co mi jego graty? jego śmieci wyrzucac nie chciałam bo była jego własnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:12 Jesli nie konczy sie wojna atomowa to zostaja, w innym wypadku lece na smietnik razem z nia Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:26 Rozumiem:) Zakładając że nie było wojny atomowej, co z drobnymi rzeczami typu kolczyki itp. ... Co się z nimi dzieje, chowasz je gdzies głeboko czy leżą na wierzchu? Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:34 to twój facet zostawił u ciebie kolczyki :) jak ci sie podobają to je noś, a jak nie to oddaj, bo może to jego ulubione :) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:38 nie on u mnie ale ja u niego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:42 jesli ci zależy to go popros zeby oddał, ale chyba lepiej kupic nowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:53 jasne że lepiej kupić nowe :D , ale interesuje mnie co sie z nimi dzieje / może dziać... Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:59 myśle, że to takie trofeum :) mój znajomy trzyma drobiazgi po każdej dziewczynie , bez wyjątku. niezależnie od tego jak sie rozstali. na pamiątkę tych uroczych kłótni :) ale co facet to inne zboczenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:02 pozycja77 napisała: > myśle, że to takie trofeum :) mój znajomy trzyma drobiazgi po każdej > dziewczynie , bez wyjątku. niezależnie od tego jak sie rozstali. na pamiątkę > tych uroczych kłótni :) ale co facet to inne zboczenie :)) o matko!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:08 widzisz voker też tak robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:14 właśnie się zdziwiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 17:59 Hmm, nie sa jakos specjalnie traktowane. Leza sobie gdzies w szafie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:06 > Hmm, nie sa jakos specjalnie traktowane. Leza sobie gdzies w szafie. :-) Czyli sentymentalnie podchodzisz do takich "pamiątek" ;) , ale dlaczego? Tak racjonalnie zupełnie, po co zapychać szafę... ? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:08 Nie wyrzucam zdjec ani prezentow. Tak mam. :-) Czasami milo jest powspominac. ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:13 Takiej opcji nie brałam pod uwagę ;) Bardzo ładna, taka postawa! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:25 lily824 napisała: > Zakładając, że ich nie oddaliście? > Jestem bardzo ciekawa:) Ja wyprowadzając się wszystko mu zostawiłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:27 fifa28 napisała: > lily824 napisała: > > > Zakładając, że ich nie oddaliście? > > Jestem bardzo ciekawa:) > > > Ja wyprowadzając się wszystko mu zostawiłam :))) Podzieliliśmy zdjęcia :)) bo to wspólna pamiatka a mieszkanie dzielimy do dziś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:33 uuu wpółczuję tego dzielenia mieszkania. Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:34 oj dzięki i nikomu tego nie życzę :)) ale to mój własny świadomy wybór i teraz muszę przez to przejść..ale teraz mam swoje własne i jest wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:50 lily824 napisała: > uuu wpółczuję tego dzielenia mieszkania. > Trzymaj sie! A mój eks jest tak miły że osobiście jak się wprowadziłam do swojego nowego mieszkania przywiózł mi moje drobiazgi których zapomniałam spakować :)) a ostatnio nawet spakował wszystkie dokumenty z kompa i takie tam moje rzeczy i wysłał mi mailem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:56 miły ten twój eks;) - piszę tak bo swoich rzeczy odzyskać nie mogę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 18:59 lily824 napisała: > miły ten twój eks;) - piszę tak bo swoich rzeczy odzyskać nie mogę :/ ojoj, może bardzo sie do nich przywiązal :))) Miły jak miły ten mój eks, po odejściu przez prawie rok nie mogłam sobie z nim dać rady a cięzko się mijać jak ma się wspólne grono przyjaciół :)) Może powinnaś poprosić by oddal albo po prostu mu zostaw, niech ma coś po Tobie, może mu to pomaga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:12 Grono wspólnych przyjaciół właśnie przerabiam... ;) Zostaną te rzeczy, bo nie zamierzam sie upominać o nie. hehe nie wiem w czym mogłyby mu pomóc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:20 lily824 napisała: > Grono wspólnych przyjaciół właśnie przerabiam... ;) > Zostaną te rzeczy, bo nie zamierzam sie upominać o nie. > hehe nie wiem w czym mogłyby mu pomóc ;)) > hahahaha...są różne zboczenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:22 lily824 napisała: > Grono wspólnych przyjaciół właśnie przerabiam... ;) > Zostaną te rzeczy, bo nie zamierzam sie upominać o nie. > hehe nie wiem w czym mogłyby mu pomóc ;)) > Jako ciekawostka :))) kilka dni temu przeczytałam na którymś z forum że babeczka przyłapała swoje mężczyznę na onanizowaniu się przed zdjęciem swojej eks... TO TAK NA ROZWESELENIE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:45 > Jako ciekawostka :))) kilka dni temu przeczytałam na którymś z forum że > babeczka przyłapała swoje mężczyznę na onanizowaniu się przed zdjęciem swojej > eks... > TO TAK NA ROZWESELENIE :)) o zgrozo... Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:57 Bez komentarza!!! Fuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 20:42 > Jako ciekawostka :))) kilka dni temu przeczytałam na którymś z forum że > babeczka przyłapała swoje mężczyznę na onanizowaniu się przed zdjęciem swojej > eks... Jaki z tego wniosek..? Należy odbebrać wszystkie rzeczy i zdjęcia ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
fifa28 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:06 lily824 napisała: > miły ten twój eks;) - piszę tak bo swoich rzeczy odzyskać nie mogę :/ Mój wczesniejszy narzeczony :) zarządał ode mnie zwrotu odtwarzacza CD :) a ja myśląc że to mój (jako prezent) pożyczyłam go znajomemu który wyjechał do Londynu :))) ale była afera hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:44 Wszystko oddalam, zostawilam sobie parę ulubionych plyt, o czym go poinformowalam. Wszystkie zdjęcia wzięlam ja, inne pamiątki ze wspólnych podróży, itp. wziąl on. Sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 19:52 mam duzego Jego rzeczy, nie wyrzuciłam ich ani nikomu nie oddałam, trzymam je na pamiatke-własciwie nie wiem po co.... Odpowiedz Link Zgłoś
severina Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 22:23 Oddalam z usmiechem na ustach ;)) ale mial mine :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 30.01.06, 23:45 Najpierw wchodzi ekipa w bialych kombinezonach i maskach pgaz. Dezynfekuja wszystko co mialo jakikolwiek kontakt z byla. Nawet tylko wzrokowy. Nastepnie przyjezdza wzywam sanepid zeby zrobili badania czy jeszcze sie cos nie uleglo a pozniej na wszelki wypadek biore serie szczepien ochronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 31.01.06, 10:57 Niezłe, zwłaszcza ten sanepid & szczepionki ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 31.01.06, 20:44 ja tam pakuję wszystko w pudełko po butach i wystawiam jeszcz przed facetem Odpowiedz Link Zgłoś
eyelin Re: Pytanie: "Co robicie z rzeczami po eks...?" 01.02.06, 21:20 ja organizuje wymiane w miejscu neutralnym- w koncu u nich tez sa jakies moje rzeczy.wyglada troche jak wymiana zakladnikow,ale to chyba najbardziej optymalne zachowanie- najlepsza kara jest pogarda,palenie i wyrzucanie rzeczy pomaga tyle co zbity talerz Odpowiedz Link Zgłoś
key.to.success oprawiam w ramki, traktuje jak ikony i codziennie 01.02.06, 21:26 lily824 napisała: > Zakładając, że ich nie oddaliście? > Jestem bardzo ciekawa:) i codziennie caluje :) mam juz pieknie zagospodarowna jedna sciane w moim living room :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadelko_pimpka Re: oprawiam w ramki, traktuje jak ikony i codzie 02.02.06, 11:48 Sprzedajemy na allegro;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Przez okno...fruuuuu! 02.02.06, 12:20 Jesli jej rzeczy nie maja wartosci nominalnej i nie daja sie sprzedac, to wyrzucamy je przez okno gdy sie Ona po nie zglosi, albo po prostu do smieci. Odpowiedz Link Zgłoś