frutelka 20.04.04, 14:51 150g salarki coleslaw 525kcal 2x lyzka cukru 40kcal daktyle suszone 100g 227 kcal chleb z odrobina musztardy ( tyle mialam w domu rano a ssalo meni diabelnie:) razem kcal 992 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaetzchen Re: wtorek 20.04.04, 20:13 Ja do późnego popołudnia w miarę nieźle - śniadanie - jabłko II śniadanie - pół grahamki z pomidorem (bez masła) obiad - sałatki, kupne (byłam w pracy) - sałata zielona z papryką, ogórkiem itp. ; seler; por + ogórek kiszony, seler był z czymś białym - pewnie śmietana, ale dość rozwodniona :) po powrocie do domu - miska płatków cheerios z sokiem jabłkowym :) dużo tego było, więc bałam się zważyć... Ach, jeszcze plaster 50g oscypka :( Wszystko dlatego, że jak jestem poza domem to jem nieregularnie i jakieś dziwne rzeczy, a jak wracam to jestem nieprzytomna z głodu :(((( Odpowiedz Link
frutelka Re: wtorek 20.04.04, 21:38 no to witam w klubie:( ja w pracy sie trzymam i jestem z siebie dumna ale pozniej... szkoda slow ...:(((((((( Odpowiedz Link