Dodaj do ulubionych

Też byłem gruby

23.01.13, 01:47
Ja też kiedyś byłem gruby, jednak rozwój i ruch i dieta pomogły mi w tym, że kilogramy znikły, a zaczęły się pojawiać mięśnie. Dziś już nie odpuszczam, czasami zdarzy się jakieś przejedzenie i napicie się niezdrowych napoi, ale panuje już nad tym i mam święty spokój.

Wiem dużo więcej na ten temat, np. jak zamienić nudne gotowanie w zabawę :)
Jednak więcej możesz przeczytać w moim artykule na temat Co jeść aby schudnąć
www.najlepszyczas.pl/co-jesc-aby-schudnac/
Obserwuj wątek
    • emkadiet Re: Też byłem gruby 25.01.13, 18:05
      Wszystko się zgadza Dominiku, jednak nie każdy ma w sobie tyle zaparcia i potrzebuje pomocy. Pod okiem Dietetyka można schudnąć łatwiej i bezpieczniej ucząc się właściwych nawyków żywieniowych. Polecam. www.emkadiet.com
      Magdalena Kołodziej DIETETYK T tel. 502 055 984
    • aber43 Re: Też byłem gruby 29.04.13, 00:40
      Najlepsza dieta – zrezygnować ze złych nawyków żywieniowych. Jak to zrobić? Ciężka sprawa. Ja wiem, że lubię podjadać. Wieczorem, nocą, skradam się do lodówki, a potem mam wyrzuty sumienia. Nigdy nie udało mi się dotrwać do końca diety. Podjadanie jest silniejsze ode mnie. W końcu znalazłam książkę Charlesa Dunhigga „Siła nawyku” i wiecie co? Okazało się, że nie mogę zmienić swojego życia bo mam złe nawyki. Zaczęłam to sobie wszystko układać i już teraz wiem co chcę zrobić – zmienić te złe na inne.
    • krzysz.tof1234 Re: Też byłem gruby 24.05.13, 12:56
      Ja zacząłem przyjmować C.L.A. Z ZIELONĄ HERBATĄ GAL. Substancje czynne, pochodzące ze składników preparatu, w połączeniu z właściwą dietą wykazują działanie wspomagające proces redukcji tkanki tłuszczowej.
    • czas100 Re: Też byłem gruby 28.05.13, 17:38
      POLECAM
      www.sprintkielce.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka