amatrice 31.03.04, 16:32 czy mozna samej zdecydowac o odstawieniu pipgulek? tzn. czy trzeba skonsultowac to z lekarzem? dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandi.ole Re: odstawienie pigulek 31.03.04, 17:45 ja sama zdecydowałam o odstawieniu tabletek- jak skończyłam brać wzystkie 21, to po prostu nastepnych już nie zaczęłam. tylko potrzeba powiedzieć o tym potem ginowi, żeby wiedział pozdrowionka Odpowiedz Link
asica74 Re: odstawienie pigulek 16.04.04, 15:56 a jak sie czulas po ich odstawieniu? mam wlasnie zamiar je odstawic... Odpowiedz Link
mycha79 Re: odstawienie pigulek 16.04.04, 23:38 Ja odstawilam 2 tyg. temu. Staram sie o dzidzie. Czuje sie rewelacyjnie, odstawialam 2 razy wczesniej na miesiac i musze przyznac ze za kazdym razem lepiej sie czulam. Tylko teraz nie ma stresu podczas seksu. Pozdrawiam i zycze milego odstawiania!! Odpowiedz Link
amatrice Re: odstawienie pigulek 17.04.04, 12:36 odstawilam, hmm... jakos przed swietami.. czuje sie niezle, mozna powiedziec bardzo dobrze... libido podskoczylo (szkoda tylko ze powod odstawienia pigulek zaklada ze seksu wiecej nie bedzie ), czuje sie troche zywsza, mniej ospala... pozdrawiam Odpowiedz Link
multx Re: odstawienie pigulek 17.06.04, 12:46 odstawilam pogulki 2 cykle temu 1 miesiaczka bez brania byla opozniona o 4 dni a teraz nie dostalam wogole czy to mozliwe , prosze o odpowiedz czy ktoras tez tak miala , czy powinnam pojsc do lekarza Odpowiedz Link
alicja_j Re: odstawienie pigulek 30.06.04, 12:19 tak, to mozliwe, po odstawieniu cykle sa niestety troche nieregularne, ja pierwsz okres po odstawieniu mialam planowo, drugi wywolalam lekami od ginekologa, a teraz znow czekam i nic.... Odpowiedz Link